סוף הדרך - איך עושים את זה?

אהם...

את לא באמת חשבת שלא יהיו פרסומות,נכון? בלי הפרסומות לא הייתה התוכנית,כי זה מה שממן את התוכנית...בערך...

פרסומות

ברור שחשבתי שיהו פרסומות אבל למה אנחנו צריכים בכלל לראות את המפורסמים האלה??????????? במקום זה יכולנו לראות יותר על המתמודדים, או איך עושים....

limors2

Active member
זה היה פרק כזה טוב!!../images/Emo54.gif

איזה הפקה מדהימה ומושקעת
גמאני רוצה
חחחחחחחחחחחחחחחחח קרע אותי איך שעובד וז'ניה ניגנו ושרו בג'יפ

limors2

Active member
תלחצי על השם שלך פה..../images/Emo54.gif

על |דנית דגבלי2| וזה יפתח לך תכרטיסאישי שלך, ואז תעשי "עדכון כרטיס אישי" או עדכון עולם" אומשו כזה... לוזוכרת איך קוראים לזה....

Shani276

New member
היה ענק ../images/Emo6.gif

נמנמ היה הכי מצחיק כשז'ניה ועובד שרו עם הגיטרות המוזרות( :\ ), ושעובד הריץ לעצמו את הסיטואציה שבה הוא וז'ניה יגיעו לקו הסיום.. חוצמזה זה באמת נראה בכלל לא פשוט... אבל מה,שיתאמצו,זה טוב...תראו איזו תוכנית גדולה יוצאת מכל זה

limors2

Active member
לא גדולה../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif

ענקית!!!!
ימי ראשון יהיו כלכך משעממים מעכשיו

ה ו ד י ש

New member
נכון חבל"ז!

היה אחלה של פרק אבל מה שהכי מעצבן שיש קטעים שלא ראינו ונשארו בחדר העריכה...למרות שהחליטו לצ'פר אותנו קצת והראו לנו חלק אבל עדיין...זה מסקרן.
אבל אנשים מדהימים יש שם! כמה קשה הם עובדים לא תיארתי לעצמי... אחלה של עונה הייתה ואני מקווה שהעונה הבאה תהייה לא פחות מוצלחת מהשנייה.

נכון...אבל לפחות הראו לנו את הקטע

עם הגיטרות שקרע אותי!! חחחחח
והקטע גם שז'ניה חשבה שהמוקש זה משימה חחחחחחחחח חמודה, ז'ניה הזאת

sababa789

New member
עזרה דחוף

לא יכלתי לראות אתמול תפרק, יש למישהו מושג איך אני יכולה להשיג אותו? שמעתי שהוא היה מעולה!!!!!!!!

היה בסדר

לא הכי משהו... אני ציפתי כמו שהיה שנה שעברה שאז מראים את כל משתתפי "סוף הדרך" באיזה מן ארוחה כזאת ושהם מדברים... וברור שמראים קצת מאחורי הקלעים של זה... לי יש את השידור שהיה ביום ראשון.... אני מחפשת את סבב השלישי הפרק הראשון שבהו איתי ירוזלם ז"ל ונחום פצ'יניק משתתפים פשוט אני עושה פעילות על אנשים חולי סרטן, ורציתי להראות שאיתי ז"ל החר לחיות את החיים.... קיצור אני גם עזרה דחופה....

למעלה