שאלה: איך אפשר לשלוח שיר בפורום?
א איילתוש8 New member 21/8/05 #35 יש לך בעיה! את מעתיקה את הכתבה מוואלה ל-word וזה לא נוח לקרוא את הכתבה ולכן את פשוט צריכה להעתיק את מה שכתוב בכתובת האתר (למעלה) לאיפה שכתוב כתובת אינטרנט נילוות. יש מבין?
יש לך בעיה! את מעתיקה את הכתבה מוואלה ל-word וזה לא נוח לקרוא את הכתבה ולכן את פשוט צריכה להעתיק את מה שכתוב בכתובת האתר (למעלה) לאיפה שכתוב כתובת אינטרנט נילוות. יש מבין?
ע עכברת עיר New member 21/8/05 #26 אממ תיכנסי לאתר www.lionetwork.net ותורידי משם את התוכנה. בדף הראשי אם תרדי קצת למטה תראי שיש לינק להורדת אימיול גירסה 0.53 אם אני לא טועה.
אממ תיכנסי לאתר www.lionetwork.net ותורידי משם את התוכנה. בדף הראשי אם תרדי קצת למטה תראי שיש לינק להורדת אימיול גירסה 0.53 אם אני לא טועה.
R RiKi היחידה New member 21/8/05 #27 תודה רבה על מילות השיר../images/Emo140.gif חבל שעשית לעצמך עבודה קשה והעתקת את זה ל-Word(נדמה לי שגם זה לא חוקי בפורומים) כי יכולת להביא קישורים לכתבה בכולופן: כבר ראיתי את הכתבות אבל תודה בכל זאת...
תודה רבה על מילות השיר../images/Emo140.gif חבל שעשית לעצמך עבודה קשה והעתקת את זה ל-Word(נדמה לי שגם זה לא חוקי בפורומים) כי יכולת להביא קישורים לכתבה בכולופן: כבר ראיתי את הכתבות אבל תודה בכל זאת...
R RiKi היחידה New member 21/8/05 #33 אני אגיד לך כדיי שסופסוף תתחילי לשרשר כמו שצריך את שולחת לי הודעה שלא קשורה אליי וזה מעצבן מה הבעיה בלשרשר להודעה שאת רוצה להגיב עליה
אני אגיד לך כדיי שסופסוף תתחילי לשרשר כמו שצריך את שולחת לי הודעה שלא קשורה אליי וזה מעצבן מה הבעיה בלשרשר להודעה שאת רוצה להגיב עליה