סוף הסדרה

nitzan9

New member
סוף הסדרה ../images/Emo58.gif

קודם כל הודעה ראשונה שלי בפורום הזה.. אני כבר הרבה זמן אוהב מאוד את הסדרה, עוד משידוריה הראשונים בערוץ 6. עכשיו לשאלתי, כבר הרבה זמן אני מתחבט בשאלה, מה קרה בסוף הסדרה? אני חושב שהיא נגמרה בפרק עם החוזה, אבל לא ראיתי את החקל השני, אחרי הגלישה של רמברנדט.. מי שיכול להגיד לחי, אני מאוד אודה לו..

King Of Kromags

New member
אני לא יודע להגיד לך מה קרה בסוף...

אבל אני כן יודע להגיד לך שהפרק האחרון הוא 5.18, "החוזה" / "The Seer" (מישהו הזכיר קשר למכושפות?).

RVM420

New member
אממ

הסוף נגמר כאשר הם מגלים שכל נושא הגלישה הוא בעצם פרי חזיונו של בן אדם ובעולם האחרון אליו הם מגיעים הם גם מגלים שכל החיים שהם עברו משודרת באותו עולם כסדרה. ממש כך מפה לשם משם לפה אותו "חוזה" הוא בן אדם זקן והוא גוסס ביתו רוצה שהחברים יישארו בעולם שלהם בשביל הרייטינג של הסדרה והכסף. ואז החוזה מגלה לרמי שהתרופה להרוג תקרומגס היא בעצם הדם של בני האדם. אבל הוא גם אומר להם שאם הם יגלשו הם ימותו בגלישה. הם מגיעים למכונת הגלישה האמתית. מפעילים אותה ורק רמי מצליח לגלוש. ואז "החוזה" מת.. ואף אחד בעצם לא יודע מה קרה לרמי. הסדרה נגמרת בכך שמגי אומרת:"עכשיו לעולם לא נדע מה קרה איתו(רמי)" ומתחילה לבכות. סוף. לדעתי סוף דבילי ומפגר.. אבל שיהיה שמח אם עזרתי יכול להיות שיש טעיות זה הכל מזכרון בלבד

net net

New member
וואו... לא ידעתי את זה!

אני חושבת שאת הפרק הזה ראיתי מזמן ומהאמצע אז לא ממש הבנתי מה קורה
פשוט שאת העונה האחרונה לא ממש עקבתי- חשבתי שכל העלילה מפגרת, ובלי קווין לא היה טעם בכלל (עם כל הכבוד לרמי!) ד"א: אני חדשה!
ואני ממש אוהבת את הסידרה! והעונות הכי יפות לדעתי הן לפני הקרומגס.

nitzan9

New member
זה הסוף?

משום מה הייתי בטוח שיש אחרי זה עוד פרק, שסתם לא יצא לי לראות.. ואם זה אכן הסוף, אז מאוד התאכזבתי... סוף גרוע לעונה גרועה.

haunter

New member
סוף ../images/Emo67.gif

זה באמת היה סוף דבילי, זה כאילו לא היה להם רעיון לסוף נורמלי אז עשו אותו כך o_O ועוד משהו... בתחילת הפרק הראשון בעונה האחרונה אז לפני שהם גולשים רואים כאילו הם מחכים לקווין וקולין שמתקדמים אליהם. אז רק אני חושב שזה לא היה באמת ג'רי ואחיו? (גם לא היה להם טעם להגיע כי היו צריכים להופיע רק בקטע הקטן הזה) אני אישית נורא אהבתי את הסידרה הזו, חוץ מהעונה האחרונה שבאמת לא היתה כמו הקודמות, איך אפשר בלי ג'רי? וגם רמברנדט בעונות הראשונות היה איש עצבני כזה ויותר מצחיק, בעונה האחרונה הוא פתאום נהיה מוסרי כזה... בכלל בהתחלה היה היבט קצת הומוריסטי לתוכנית, ובעונה האחרונה פחות (למעט פרקים ספורים). סך הכל בעונה האחרונה היו כמה רעיונות יפים לפרקים, אבל בגלל שהקאסט השתנה זה לא היה משהו =\

nitzan9

New member
ברור שזה לא ג'רי וצ'רלי

ברור שזה לא היה ג'רי וצ'רלי, סתם לקחו אנשים מההפקה ושמו אותם, זה ביזבוז כסף ענקי להביא אותם לכזה קצת זמן... והעונה החמישית הייתהממש מיותרת, כמעט ולא היו בה רעיונות טובים, אולי חוץ מהפרק של הרואה, שהיה צריך להיות פרק רגיל בלי כל המתח.

net net

New member
כן, זה ידוע...

העונה החמישית מיותרת לחלוטין. הם היו צריכים לסיים את הסידרה עם העונה הרביעית בכבוד.

DviRincewind

New member
לא מדויק

הגלישה היא לא פרי חזיונו של אדם, אלא החוזה פשוט עקב אחרי כל תהליך הגלישה שלהם והפך אותו לסדרת טלוויזיה פופולארית באותו עולם (רק שבעולםה זה הם היו מספיק ברי מזל והחזירו לסדרה את הפרופסור עקב דרישת הקהל
)

The tooth Fairy

New member
איזו טיפשה אני! שמישהו יתן לי כפה!

ראיתי את ה-
אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יכולתי להתאפק הייתי חייבת לדעת מה יהיה בסוף!!!!! ועכשיו זה ממש הרס לי!!!!!!!! אני לא ממש אהבתי את הסוף.....אבל הוא בהחלט גאוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל לחשוב שכל זה בעצם לא היה אמיתי! כמה עצוב............

DviRincewind

New member
שוב אני אומר

הכל היה אמיתי, פשוט היה עולם אחד שבו היה חוזה שצפה בכל מסע הגלישה שלהם והפך אותו לסדרת מד"ב בעולם שלהם. זה הכל

Lu Tze

New member
הרגע קלטתי שלא ראיתי את העונה

האחרונה. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה קרה בין העונה ה-4 ל-5 ולהסביר בקווים כלליים מה קורה בעונה ה-5?

nitzan9

New member
אז ככה

בפרק האחרון של העונה הרביעית, החבורה הגיעה למין עולם שהיה בו אחד מהעולם של ההורים של קווין וקולין. הוא העביר אותם לעולם הזה, הם פגשו את ההורים שלהם, עד שהתברר שהעולם הזה הוא אותו עולם רק עם שינוי קל, בעולם הזה הקרומגס הם הטובים והאנשים הם הרעים. העונה נגמרה בזה שהחבורה בורחת מה"הורים" של קווין וקולין, ומגי אמרה לקווין שהיא מקווה שהם ימצאו את ההורים שלהם. בפתיחת העונה החמישית, שלא קשורה בשום פרמטר לרביעית, פרופ' גייגר, מדען קצת מטורף מעולם כלשהו, רצה לעשות ניסוי של איחוד עולמות, וכיוון שקווין מלורי מהעולם שלו יתאחד עם המערבולת של החבורה. עקב האיחוד פגע ברק במערבולת של החבורה, קווין התאחד עם הקווין מהעולם של גייגר, וקולין הפך להיות "איש לא תקוע (unstuck man)", מצב שבו האדם עובר מעולם לעולם ללא שום אפשרות שליטה על זה, ורק מכשיר מיוחד עוצר אותו, אבל זה בעיה לאתר אותו. מגי ורמי דורשים מאחת שעובדת אצל גייגר, דיאנה דייויס, לסדר את זה, וכשהיא מגלה את כוונותיו הרעות של גייגר, היא הורסת לו את המעבדה, ומשחררת אותו לעולמות השונים(גייגר הוא גם "איש לא תקוע"). היא מצטרפת ביחד עם קווין המאוחד למגי ורמי, ומפה העונה ממשיכה כרגיל, רק שהיא מסריחה למדי. לקראת סיום העונה, החבורה החדשה פוגשת בגייגר, שנותן לדיאנה את הקוארדינטות של העולם של ההורים של קווין המקורי וקולין, ובעולם שהם גולשים אליו לאחר מכן, הם פוגשים אדם שצפה בהתם מתחילת המסע, והוא מספר להם מה הדרך לנצח את הקרומגס, אבל יש לו קאץ': אחרי הגלישה הבאה שלהם, הם ימותו. הפרק (והעונה, והסדרה) נגמר בכך שרמי לוקח את הסיכון וגולש. סוף.

RVM420

New member
אמממ

אתם צריכים לקחת בחשבון שהסידרה היא אמריקאית והטמטום האמריקאי ידוע ברובו בסדרות שלהם. הסדרה לא קיבלה הרבה רייטינג והם היו בנפילה אז הם גמרו את זה ככה. מהסיבה הפשוטה שאם יום יבוא ותהיה דרך להחזיר את הסדרה או לעשות סדרת המשך. הסוף לא יהיה סגור.. יענו אם יבוא פתאום משקיע או השחקנים ירצו להתאחד לעשות 3-4 פרקים או יותר יהיה להם מאיפה להמשיך. אז אפשר להסתכל על זה בכמה דרכים. אני יודע שיש אתר אם כל הפרקים מכל העונות יענו שכותב מה היה בכל פרק אני יחפש יותר מאוחר ואם יהיה לי כח ויהיו עוד אנשים אולי אפילו נתרגם אותו. שבוע צהוב לכולם :)

למעלה