סוף הסדרה

Aranel Nenharma

Well-known member
שלום אני חדשה

ואני מחבבת את הסדרה פשוט הרסו אותה אחרי הקרומקים אתם בטוחים שזה הפרק האחרון זה תמיד נראה לי שישי עוד פרק אולי הפרק הזה מסיבה כל שהיא לא יגיעה לאץ יכול להיות? ואני בכלל לא ידעתדי שישי לסדרה עונות מישהו מוכן להגיד לי מה היא הפרק הראשון של כל עונה והאחרון

J3di

New member
שלום, לכולם, יש לי כמה דברים לומר

1) קודם כל שלום לכולם
2) גולשים בזמן הייתה סידרה ממש טובה, אני זוכר לפני מממ 6-7 שנים (96?) ראיתי את אחד הפרקים הראשונים וממש אהבתי אותה, היו פרקים מדהימים והיו פרקים ככה ככה... הקאסט המקורי היה הכי טוב, אני לא מבין למה העיפו את ארטורו הוא היה פצצה (אגב השחקן הוא לא רע בכלל עם רקורד לא רע, שיחק באינדאנה ג'ונס, ולאחרונה כמו שרובכים יודעים, גימלי - הגמד משר הטבעות, אני מניח שהיו לו עוד הופעות בכל מיני תוכניות/סדרות/סרטים אבל אלה אני ראיתי ויודע, גם הדמות שלו היא בכלל לא רעה) מדברים על ארטורו יש ויכוח בעולם הגולשים בזמן - להלן סליידרס (לא ברור למה עיברתו את השם לגולשים בזמן שנאמר במפורש - אפילו באחד הפרקים - שהם לא גולשים בזמן אבל זה כבר דיון נפרד) על האם בעולם שבו היו 2 הארטורואים נלקח הארטורו המקורי ולא הכפיל שהיה בעולם ההוא, אתם מוזמנים להרחיב את הדיון -:) 3) לפי דעתי, הסידרה התחילה טוב, היו פיקים טובים, אבל לאט לאט היא החלה לאבד מומנט וכבר בעונה השלישית החלה הדרדרות, שהחריפה ברביעית ובחמישית פשוט נעשתה ממש נפילה חופשית ברמה/משחק/רעיוניות וכו'... אז ככה שדי אוכזבתי מהסיום.... 4) עוד דיון שאולי ירצה לפתוח זה על הסרט סליידרס שהיו שמועות בזמנו (עם הקאסט המקורי + קארי וורהר השפנפנה לשעבר - מקור הרייטנג כיוכול) אבל בפעם האחרונה שנכנסתי לאתר שדיבר על זה זה היה למעלה משנתיים אולי אפילו יותר משלוש... ובנתיים נדה... 5) בסך הכל סידרה סבבה שהתחילה נפלא, דווקא הקרומגס היו בסדר, עד לשלב מסויים, יצרו אווירה מסתורית ואפלולית... דבר אחד נוסף שלא אהבתי זה שהסליידרס נכנסים לעולם, והם יוצרים איזה שינוי מהותי בו, אני נוטה להסכים (עד גבול מסויים) עם האידיאולגיה של ארטורו שלא אמורים לשנות דברים בעולם (עם הסתייגויות)... בכל אופן אין לי בעיה עם 3-4 פעמים בעונה הם יעשו משהו דרמתי, אולי פרק כפול שנוגע לעולם מסויים, אבל לא למצב מונוטוני של נכנסנו לעולם, נבצע בו מהפכה נשנה סדרי עולם וכו... אז זה מה שהיה לי לומר אתם מוזמנים להגיב בכיף

J3di

New member
וודאי, למה חושב שהביאו אותה לסדרה

בגלל העיניים היפות ?
(קצת יותר דרומה...) הייתה שפנפנת פלייבוי (לך תדע אולי היא עדיין...) היא נראית טוב (
) , אמרו נביא איזה משהי כזאת שתוסיף קצת פלפל לסידרה ואולי הרייטינג יעלה... אני חושב שזה עבד עד גבול מסויים, המשחק שלה לא מזהיר (בוא נאמר בעדינות שהיא לא חצי מקווין ספייסי או ראסל קראו) אבל נסלח לה על זה. נ.ב אם אתה ממש רוצה, תחפש בגוגל את השם שלה, אני חושב שאתה לאו דווקא תמצא קישורים ל sliders fans sites...

King Of Kromags

New member
המשחק שלה לא מזהיר?!../images/Emo11.gif

לא מזהיר? ניוזפלאש- הוא כן. היא שחקנית מצויינת, יותר ממלורי, דיאנה וקולין- זה בטוח. היא בערך באותה רמה עם וויד, ארטורו, קווין ורמי. יש לה משחק מצויין, היא מבצעת דיאלוגים ובעיקר מונולוגים פשוט מעולים! (ע"ע "התהום"). חוץ מזה, יש לה הבעות שולתות, ואני בטוח שאוהבים את הציניות שלה. דוגמה טובה היא השיחה שלה עם המנהל האישי שלה מ"דאטה יוניברסל" בפרק "נא להקיש אחת". היא פשוט דמות שולתת, במיוחד בעונות 4 ו-5... אבל להגיד שהביאו אותה לסדרה בגלל שהיא נראת טוב והייתה שפנפנת פלייבוי (אם בכלל..) ? לא יודע אם זו סתם השמצה, או טמטום. פשוט כל כך מרגיז.
כן, הביאו אותה כי רצו לרענן את הסידרה ולהביא מישהי צעירה. אבל בחרו אותה כי היא שחקנית מצויינת, ואני בטוח שהיה אודישן והמפיקים לא אמרו "טוב, בואו נחפש מישהי שהייתה שפנפנת פלייבוי". פעם ראשונה שאני מתרגז ככה בפורום. פעם הבאה, שקול מילים.

nitzan9

New member
אני דווקא מסכים עם J3di

המשחק שלה בפרקים מסוימים בעונות 4 הוא הרבה יותר מפתטי, הוא מעליב. כושר הדיבור שלה הוא מסריח במיוחד, היא מקצינה את הכל, בין אם זה שמחה ובין אם זה עצב, זה היה פשוט עלוב לראות איך סדרה שהייתה איכותית כמו סליידרס הביאה שחקנית כזאת. בעונה החמישית היא השתפרה בצורה משמעותית, אבל זה עדיין מחפה בקושי על חרפת עונה 4.

King Of Kromags

New member
מממממ...

לא הייתי אומר פתאטי, אבל בהחלט גרוע בעונה רביעית (אבל רק בחלקה!). בעונה החמישית היא שחקנית מעולה.

J3di

New member
היי שמע לא צריך להתרגז

זה סה"כ פורום, אנשים באים להביע דעות שונות, לא השמצתי אותה או משהו כזה (מה גם שהיא שחקנית מפורסמת פחות או יותר והשמצות זה בא ביחד עם התהילה אבל אפילו...) ברור שהיה אודישן והכל, אבל לפי דעתי היא לא שחקנית המאה, ראיתי (הרבה) יותר טובות בסדרות פחות מוצלחות, לפי דעתי הפרופסור היה הרבה הרבה יותר טוב, אני לא התלהבתי מהמשחק שלה, אני אולי לא אחד שמבין מיודעמה במשחק אבל זו רק דעתי... הדמות שלה גם לא הכי מעניינת, אולי בהתחלה היה קצת עניין אבל זה אבד בהדרדרות הסידרה... אני לא מבין על מה יש מתרגז, סה"כ דעה, לא קיללתי אף אחד...

nitzan9

New member
קצת בעיה לעשות איחוד

כי אין כ"כ עם מי. בפרק האחרון הבנו סופית שקווין המקורי נעלם, ארטורו וויד מתים, רמברנדט כנראה גם לא בין החיים, ואת מי מעניינים דיאנה, מלורי ומגי?

DviRincewind

New member
דווקא היו בזמן העונה הרביעית...

תכנונים לעשות סרט של סליידרס, בכיכובו של הקאסט המקורי- כאילו, סרט שמתרחש בתקופת העונה הראשונה. חבל שהרעיון הזה נפל.

gloom

New member
כן, דווקא לא

כי הסרט לא היה מי יודע מה מצליח (עם כל הצער)(הכל בגלל אמריקאים דפוקים ושמנים) ואז היו גם מורידים את הסדרה (לא כמו סטרגייט) אבל הקטע הכי דפוק זה למה הם משנים דברים, אם הם לא היו נוגעים בשום דב שום דבר לא היה קורה- יעני הראיון הוא שאחרי מה שהם שיחקו בו אחרי כמה זמן הפוך להיות כמו הכוכב שלהם

nitzan9

New member
לא יותר מדי ברור, אבל(מכיל../images/Emo58.gif)

כשהם גלשו בתחילת העונה החמישית, ד"ר גייגר הפעיל את המשלב (combiner) שלו על המערבולת של קווין, קולין, מגי ורמי, ובגלל שהם גלשו בזוגות (קווין וקולין, מגי ורמי), הברק פגע רק בקווין וקולין, וגרם לזה שקווין יתאחד עם קווין חלופי, מה שקרה בהדרגה במהלך העונה, עד שבפרק האחרון לעונה ולסדרה נסגר סופית סיפור קווין, כשמלורי אמר לאמא המאמצת של קווין מהעולם שלנו שקווין נטבע בו סופית, ואין לו יותר זכר. בקשר לקולין, פגיעת הברק גרמה לזה שהוא יתפרק, והוא עובר עכשיו מעולם לעולם ללא שליטה על זה.

nitzan9

New member
אבל היו פה הרבה שהתבאסו

מזה שהם קראו את סוף הסדרה.. אז החלטתי להיות איש טוב ולשים סימן של ספוילר :)

Crossface

New member
בסך הכל סיפור טראגי

תחשבו על זה 4 אנשים יוצאים אחד, נורה ומת השניה, נחטפת ע"י הקרומגס ומתעללים בא עד אין סוף השלישי מחובר עם בן אחד אחר והקיום שלו נגמר והרביעי, אף אחד לא יודע מה קרה איתו אחרי שהוא גלש. ועוד 4 שהצטרפו בדרך אחד מפוזר על פני כל היקומים, "לא תקוע" אחד, מישהו אחר שולב איתו ועוד 2 פשוט לא יודעות מה קורה איתן עכשיו. אני צודק או לא?

למעלה