סוף העולם

geostant

New member
עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד ל

עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא... עוד לא...

חמאר

New member
הוא לא גילה לי המניאק...

הוא רק חזק כל הזמן על השעה 11:11..

geostant

New member
אז תגיד למניאק שלא מתאים לי היום../images/Emo46.gif

שיבוא מחר לא אכפת לי

3has3

New member
זה נשמע כמו כל טיול שנתי של בית ספר

ולמה לא שוקו? חח.. ה-22 כבר פה מתי אני "אמות" חח.. אני עוד נקרעת מהתגובות של האנשים! בין היתר גם שלי...
בהצלחה לכולכם אחרי ההפצצה! חח..

חמאר

New member
אם סוף העולם לא יהרוג אותך

אז הטימטום שלך יהרוג אותך... אם תינצלי גם מזה, אני יתערב

3has3

New member
בקשה......

תהרוג בכיף! בא לי לרצוח כמה מפגרים שנכנסו לעולם ב6.6 כמו נסראללה וכל השאר שלו.. זה השטן בדמות ערבי מפגר!

somebodddy

New member
טמטום לא יכול להרוג

טמטום זה לא מחלה סופנית. עובדה - אין לו סוף

למעלה