סוף השבוע בעיצומו

1me too1

New member
סוף השבוע בעיצומו

איך עבר עליכם השבוע?
עשיתם משהו מעניין?
מה היה טוב? מה היה רע? ומה היה לא נורא??
המשך סוף שבוע נעים ��

שבוע קצר ולעניין

היה סה"כ שבוע נחמד, חברה טובה שלי ילדה והיה מאוד כיף בגן.
הכל מתגמד לאור העובדה שנכנסה בי מכונית לפני שעה בערך

הכל בסדר, בעיקר שפשופים ושוק גדול מאוד- לא מפסיקה לרעוד מאז... זה קרה ביציאה מההתנדבות שלי, מישהי פשוט פנתה מבלי להסתכל ונכנסה בי...

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Mottek

New member
אוי ואבוי!!

תרגישי טוב, זה ממש לא נעים. הנהגת לפחות עצרה ועזרה?

כן, היא הייתה ממש בסדר.

במקרה היא נולדה בארץ וידעה עברית, ישר זיהתה שאני ישראלית מהמבטא שלי.
הציעה לקחת אותי אפילו עד הבית אבל סירבתי, ישר נתנה לי את הפרטים שלה, רצתה לקנות לי שתייה והתנצלה מיליון פעם.
&nbsp
לא נעים העניין בכלל
עדיין בשוק, לא מפסיקה לרעוד...

1me too1

New member
ואו 0-:

מפחיד מאוד!
מקווה שאת כבר יותר טוב.
אולי שווה ללכת להיבדק בכל מקרה?

אני אחרי כמה שעות בבית חולים -נבדקתי והכל בסדר.

התחילו לי כאבי גב אז החלטתי ללכת לבית חולים (בכל זאת יש לי 3 ברדיוס של הבית, הגיע הזמן לנצל, לא?
). אחרי הרבה זמן המתנה ומיליון פעמים של הסברים מה קרה- 3 רופאים בדקו אותי (מתמחה,מתמחה ראשית ורופא מחלקת ER) והגיעו למסקנה שהכל בסדר ושרק מצפים לי כמה ימים של כאבי גב לא נעימים מהטראומה שהגוף עבר, אבל לא משהו שאדוויל לא מסדר
.
&nbsp
הרופא המתמחה שטיפל בי נקרע מצחוק כשסיפרתי לו מה אני מלמדת בדיוק בגן- road safety. לפחות אני יודעת שהייתי בסדר מהבחינה הזו...
&nbsp
נראה איך אקום מחר...

Mottek

New member
עדיין עסוקים עם ההכנות לבר מצווה

זה בעצם כל מה שאני עושה. אני עכשיו סוף כל סוף סיימתי לשייך את כל העליות ושאר דברים וכל מה שנשאר לי לעשות זה לסיים את התוכניה.
חוץ מזה אני מבשלת את כל האוכל לבד, אז אני ובעלי התלבשנו על התפריט והחלטנו מה מבשלים ומתי. ממש מבצע צבאי.
מישהו יודע אם ניתן להקפיא פשטידת תרד עם פילו וקנישים עם תפוחי אדמה? ואם לא, הם יחזיקו יומיים במקרר, נכון? הכל צריך להיות מוכן עד יום שישי בצהריים, אבל אני מגישה רק למחרת. ואסור לי לאפות, רק לחמם. אז הכל צריך להיות מוכן.
והפרוייקט האחרון שאני עדיין עושה, זה להכין center pieces לשולחנות. אני רוצה שזה יהיה קצת אישי, אז הדפסתי תמונות של חתן השמחה מינקות ועד להיום (עם הגיל על כל תמונה) ואז לסדר כמה בתוך כוס יפה.
אני עושה לעצמי מלא עבודה, אני יודעת. אני אשמח שזה יסתיים.
ואם זה לא מספיק, אנחנו מגיעים לארץ הקיץ וביקשתי מההורים שלי ושל בעלי לארגן מפגש חברתי. ככה נוכל לראות את כולם ולא נצטרך להתרוצץ בכל הארץ ונפנה לעצמנו יותר זמן לטיולים או דברים שאנחנו כמשפחה רוצים לעשות. אז במקום מפגש חברתי, ההורים של בעלי רוצים להפוך את זה למסיבת בר מצווה לגדול. לא רציתי את הכאב ראש הזה. רק רציתי לפגוש משפחה. את הבר מצווה אנחנו עורכים כאן כי כאן זו הקהילה שלו. המשפחה בארץ, אמנם משפחה, אבל הוא לא מכיר אותם והם לא אותו למעט דודים דרגה ראשונה. בסוף ויתרתי להם, שיעשו מה שהם רוצים. הסכמתי רק שאני אספק צילומים מהבר מצווה כאן שיוכלו להקרין. כל השאר עליהם!

נשמע באמת מבצע, אבל גם נשמע

שהכל מתוקתק

תזרמי עם המשפחה בארץ אם הם עושים הכל בעצמם. כל הכבוד לך.

בהצלחה

mumfor4

New member
ממש מבצע . יאאא יש לי עוד שנתיים וחצי

עדיף לא להקפיא פשטידה עם תפוחי אדמה , לא יקרה לה כלום יומיים במקרר .התרד יעבור טוב הקפאה אבל גם יחזיק במקרר .
תני להם לחגוג לכם בארץ כמו שצריך . לפחות לא תצטרכי לבשל חחחח
בהצלחה .

1me too1

New member
השבוע שלי

עברתי איזו בדיקה שפחדתי ממנה.
נפגשתי עם חברה שלא ראיתי כבר הרבה זמן.
הכנתי עם הילדון עוגה, הוא הכין כמעט הכל, יצא מאודדדדדדד טעים.
הוזמנו לארוחת שישי,
הזמנו חברים אתמול, והיום מוזמנים לחברים.
סוף שבוע עמוס.
מזג האויר משתפר, למרות שהיום שוב קר, 10 מעלות, אבל מקווה שבקרוב יהיה קייצי יותר.
שיהיה שבוע טוב

mumfor4

New member
שנשמע בשורות טובות .

כיף במטבח עם הקטנים .
תהנו יחד .

forglemmigej

New member
הכל היה טוב

יש פה מעין חוק לא כתוב שהכל צריך תמיד להשמע מצוין ,אסור להתלונן כי אז אתה נשמע כלוזר ולכן זה נחשב לעם הכי מאושר
טוב אז אני אספר רק על דברים טובים, אתמול והיום היתה קשת ליד הבית אבל ענקית היא צבעה את השמיים בגוונים פסיכדלים זה היה פשוט לא יאמן , הגשם ירד כאמור בלי סוף וזה טוב לחקלאים ולשדות ולגינות.
קניתי נעליים של מותג שבדי בשם Vagabond בדרך כלל לא מענינים אותי מותגים אבל זה משהו מאד סטייליסטי , סיימתי לראות אננדה כל כך נוגע המלצה אחרת שלי היא תוכנית בשם שי בשידור זה שי שטרן נדמה לי בערוץ עשר מביא אורחים לאולפן וגם יוצא לפגוש כל מיני תל אביבים מהבועה וגם סוחרים ממחנה יהודה שתמיד יש להם קול רווי מסיגריות כשהם נותנים את השגותיהם לחיים.

mumfor4

New member
חחחח בפורטוגזית זה קללה

בערך קללה יותר מילת גנאי לאחד כזה עצלן בטלן . נעליים יפות אהבתי . מותר לך להתלונן לא נספר להם ששששש
Vagabond

forglemmigej

New member
Vagabond זה מישהו שהולך סתם בלי כיוון

אין לי מושג מה המלה בעברית, האמת לשבדים יש המון מותגים נחשבים , כולנו מכירים את איקאה או HM אבל יש להם למשל Tiger of Sweden שזו חברת אופנה עם מוצרים לא מהעולם הזה וגם את Acne studios שזה גם משהו מאד מיוחד

forglemmigej

New member
תצחק עד מחר

אקנה stand for כמו שאומרים האמריקאים -"Ambition to Create Novel Expressions"
הנה אתר הבית שלהם :
[URL]http://www.acnestudios.com/[/URL]
הגינסים שלהם
[URL]http://www.acnestudios.com/shop/men/jeans.html[/URL]
כל המותגים האלו פה שתבין העיצוב שלהם בחלון ראוה נעשה על ידי ארכיטקטים כדי שזה יראה יוקרתי יותר אם זה לא מצליח הם לא היו פותחים חנויות ברחבי העולם זה כמובן כמעט לא מתאים לשום כיס אבל זה יפה.

למעלה