סוף השבוע בעיצומו

אנא, עארף, העולם מצחיק אז צוחקים... מסתבר שגם המייסד

של החברה מצטער על השם הזה. הוא אומר שבמקור הוא בחר אותו במין "דווקא", אבל שבמבט לאחור הוא היה נותן לזה שם אחר... כנראה שלעדות ההיפ (בעברית: פאלצים) שקונים את המותג זה באמת לא ממש מפריע. כל יום לומדים משהו חדש.

Up until 1996, the word "acne" wasn't very fashion. Since Acne – which actually stands for Ambition to Create Novel Expressions – began, though, the label otherwise known as a common skin disorder has become distinctly hip. Jonny Johansson, one of the founders and now global creative director, has said he liked the idea of "appropriating a difficult word" and making it cool. Messing with us, basically. Now, though, Johansson, a soft-spoken soul sporting a MA1 flying jacket and Acne jeans, is a little embarrassed. "I wish we hadn't called it that," he says. "People said it was a weird name, and I agree with them." The brand's official title now is
Acne Studios.

http://www.theguardian.com/fashion/2013/jun/25/acne-10-things-fashion-brand

forglemmigej

New member
כל העיצוב הסקנדינבי מובנה בחיים פה בכל דבר

הנוף היפה והרגוע , השלווה של האנשים מיצרת המון יופי , נראה לי במקום קצת יותר לוהט מבחינת המזג אויר הדברים האלו לא מגיעים לידי ביטוי וחבל.
הלילות הארוכים הביאו אנשים במיוחד נשים ליצור כל מיני עבודות יד מיוחדות כמו רקמות, סריגות, ציורים, העץ שנמצא בכמויות אדירות מאפשר ליצור רהיטים נפלאים אני לא מדברת על איקאה זה באמת לא מייצג כלום, יש המון ארכיטקטים שייצרו רהיטים כמו ארנה יקובסן (Arne Jacobsen) יהודי
או יורן אוטצון (Jørn Utzon) שתכנן את בית האופרה בסידני , או פול הנינגסן (Poul Henningsen) שייצר מנורות מדהימות הם כולם חלק מהלך הרוח הכללי של קידוש היופי והאסטטיות , הגינות גם מעוצבות בכל מקום בסגנון חופשי אבל מדוקדק, אני לפעמים מסתכלת איך אנשים מסדרים את האוכל בצלחת הכל כל כך מעוצב כמו ציור-אבל לא יותר מדי כי לא נעים לנעוץ עיניים-, הסרטים וסדרות הטלויזיה גם ברמה גבוהה שלא לדבר על סגנון המשחק היחודי

mumfor4

New member
שבוע מעיייףףףףףףףף

הילדים ביו בחופשת ������ half term כמה נפלא להם .
אני שברתי את הראש כול יום איך להעסיק אותם . למזלי מזג האוויר היה לטובתי רוב הזמן , גם לו נשבר באיזה שלב וירד גשם .
אז מה עשינו ? היינו בטירת קרדיף המהממת . ממליצה בחום .
ראינו את הסרט home .
בילינו חצי יום באיקאה , משחקייה ( חינם סוף סוף ) יצירה לילדים וארוחת צהריים וכמובן גלידה .
היינו בחווה יום שלם , רכבו על סוסים , שיחקו , השתוללו , אכלנו פיקניק על שמיכה שהבאתי ( הכרתי לבריטיות בורקס , ביצה קשה ומלפפון חמוץ , אהבו ) דפקתי את האוטו ( לא כייף בכלל , מחכה שבעלי יגיע השבוע מנסיעת עבודה לספר לי שאני נהגת גרועה )
כשמזג האוויר התהפך עשינו יום משפחתי בבית , הכנתי פוק׳אצה ופיצות וראינו סרטים בנטפליקס .
קצת שיעורים , קצת יצירה .
בשבת לקחתי את כולם להסתפר ( מבצע גז ) ובגלל שהתנהגו למופת היינו במסעדה יוונית , אכלנו סופלאקי מעלף , זאת מסעדה קבועה שאני הולכת מי שמגיע לכאן אני לוקחת אותו . אז אם אתם בסביבה תגידו .
סיימנו את השבוע עם קטנטונת חולה , שהתגברה מאז בערך .
שיהיה שבוע טוב .
דורית

השבוע הייתי חולה

אני בד"כ מאוד בריאה, התקררות אחת בשנה בערך. אבל בחודשיים האחרונים כבר הייתי חולה שלוש פעמים
הפעם הרגשתי כל כך רע שממש שכבתי במיטה גמורה. לצערי מאתמול בוני עם נזלת והבוקר כבר נהיית סמרטוט, אז השבוע אני כנראה יבלה בבית איתה
אני מקוה שהיא תחלים מהר כהרגלה בקודש.

מזג האויר עדין קר אצלנו ונחנו כבר ביוני
הטמפרטורות הן בסביבות ה-9 מעלות והרוח לא מפסיקה. אבל עדין, מה שהכי מסמן את האביב מבחינתי הוא הכביסה בחוץ. אז אני מצרפת תמונה של הגינה שלי עם הכביסה ... שלי

שבוע טוב לכם

mumfor4

New member
תרגישי טוב מהר גם בוני .

תמונה יפה ובהחלט אופטימית . רוח מייבשת כביסה נפלא .

למעלה