סוף השבוע בעיצומו

יוקלילי

New member
עבורי המרחק עוזר לראות דברים אחרת לגבי ישראל

זה קורה בעקבות שיחות שלי פה עם אנשים שונים, מקומיים ומהגרים
אנחנו מהגרים זמניים בינתיים (לעוד 4 שנים), ורק במקרה והלימודים יניבו הצעת עבודה נוכל להישאר או לבחון את הרצון והצרכים שלנו, כך שזה גם משפיע על האופן בו אני מעורה בפוליטיקה המקומית. בעקרון זה מעניין אותי גם פה וגם בארץ, אבל מאחר ואני עדיין עם הילדונת בבית ועוד לא עובדת אז אין לי הזדמנות לשמוע ולחוות מקרוב. חוץ מזה, בישראל כולם כמעט מעורבים ופה זה שונה אנשים יותר חיים את החיים שלהם , כך התרשמתי.

וואו, איך נעלם השבוע?

שבוע אחרון לחופשה שלי, ואני מרגישה שאני לא נושמת, כל הזמן בתנועה. פינוי וניקוי ארונות וכוננית שצריכים לזוז לצורך פינוי הבית לקראת ביצוע פרקט עוד השבוע, לפני שאני חוזרת הביתה
מנצלת את זה גם למיין ולהשאיר דברים שצריך זמינים ומה שלא לתוך הארונות הסגורים, שלא יאסוף סתם אבק.
מעבר לזה פגישות עם אנשים שעדין לא הספקתי וכאלה שרוצה לפגוש שוב כי... והבטחתי לבוני שהיא מחליטה "רוב הזמן" מה עושים, כי יצא שהיא איתי במפגשים שלא כייפים לה, או כייפים לה רק לקראת הסוף

כאשר אנחנו בבריכה ובוני עם חברים, אני מחזירה טלפונים, ואני חייבת תודה ענקית לאחי שנתן לי טלפון עם סכום חודשי ואני לא משלמת פריפייד, כי זה היה עולה לי עוד כמה מאות שקלים.

שבוע טוב לכולם.

rona73

New member
איך שהזמן טס..

לדעתי,זה אחלה שהצלחת בחופשה בישראל לעזור לאביך בבית. תהנו בשבוע האחרון בארץ.

למעלה