סוף השבוע הגיע ��

1me too1

New member
סוף השבוע הגיע ��

אז איך עבר עליכם השבוע?
מזג אויר טוב? אוירת סוף שנה?
מה היה טוב? מה היה רע? ומה היה - לא נורא??
סוף שבוע נעים

האמת... שבוע מהגיהנום
אבל נגמר טוב!

היה לנו שבוע הערכות בגן לקראת הקייטנה וזה היה ממש קשה- גם פיזית וגם נפשית.
אחת הגננות מאוד שתלטנית והיא למעשה הפכה את עצמה למנהלת של הקייטנה והחליטה שצריך לעשות דברים בדרך מסוימת. נקודה. המנהלת של הגן מאפשרת לה את זה וכמובן שאני החדשה-אין לי מילה בעניין, אבל היא עברה את הגבול השבוע. (חוץ מזה, היא בד"כ ממש בסדר ויש עם מי לדבר, פשוט כשהיא בלחץ והיסטריה- זה זוועה והיא פשוט לא צפויה.. אי אפשר לדעת איך היא תגיב ותתנהג... הכל קשור למצבי רוח). יש לי חודשיים עכשיו לעבוד איתה צמוד צמוד ואני ממש בלחץ מזה

הדרך היחידה תהיה להיות ראש קטן ואני כל כך לא אוהבת את זה, זה כל כך מנוגד למי שאני...

בקיצור, השבוע הזה היה סיוט אבל לפחות אתמול היה לי יום חופש!
היה ממש נחמד- קמתי בבוקר מאוחר (ז"א שש בבוקר!
) ופשוט נהניתי סתם לצפות בטלויזיה ויצאתי לטיול בחוץ עם חברה, אכלנו ארוחת צהריים באיזה דיינר והיה ממש כיף ונחמד

זהו- מחר נפרדת מהילדים בהתנדבות. הכנתי להם מלא משחקים כייפים שנשחק בהם, ונכין ג'לי הפתעות עם סוכריות גומי אותיות שהילדים ירכיבו את השם שלהם בעברית וגם הכנתי להם ערכת לימוד עברית לכל אחד מהם כמתנה
.

מודה שקצת קשה לי עם הפרידה הזו כי באמת נקשרתי אליהם. קיבלתי הצעה שיסבסדו לי מוניות הלוך וחזור כדי שאמשיך לבוא להתנדבות אבל ממש לא נעים לי עם הרעיון הזה וגם המרחק זו רק סיבה אחת להפסקת ההתנדבות... אבל עדיין מרגש אותי שאני כל כך חשובה להם שהם רוצים להשקיע בי מהבחינה הזו

ושרדתי כדי לספר על הפעם הראשונה שהבחור נסע לחו"ל, הייתי פה לבד והאמת שלמרות הגעגוע אליו- היה לי סה"כ ממש בסדר. ההחלטה לגור בבניין עם דורמנים הוכיחה את עצמה- לא נלחצתי ופחדתי מהלבד (אז מה אם בלילות יש פה דורמנים קשישים שבקושי זזים
).

1me too1

New member

מבאס לעבוד עם אחת כזו, אבל מנסיון, כשחדשים צריך לבלוע את הצפרדע..... אז או שמקטינים ראש ועושים מה שאומרים לנו לעשות, או שפותחים את הפה, עומדים על שלנו, ואז צריך לקחת בחשבון שזה יכול להצליח בגדול או להיות כשלון. מכירה את ההרגשה הזו, כשרק התחלתי לעבוד בבית הספר הייתי ממש yes man, יכולה להגיד שאנשים ניצלו את זה, אבל ידעתי שכל עוד אין לי קביעות חרב הפיטורין מרחפת מעלי. היום - אני אומנם לא מרשה לעצמי לזלזל או לא לעשות מה שאומרים לי, אבל אני בהחלט משמיעה את דעתי. מחזיקה אצבעות לקיץ קליל: -)
וכל הכבוד שנשארת לבד, מחזיקה ממך

האמת שפעם הייתי yes מנית- עכשיו כבר לא...

אבל מאחר והיא על תקן מנהלת הגן לא רוצה להיכנס איתה לעימותים.
סה"כ אוהבת את המקום, מקבלים את זה שמחסירה או מאחרת בגלל הטיפולים וזה לא משהו ברור מאליו.
המשכורת לא משהו אבל בתור התחלה- זה מספיק טוב בשבילי והאופציות האחרות פחות מתאימות לי...
&nbsp
אני מתכוונת כן לזרום ולהיות פתוחה אליה בקייטנה אבל להציב גבולות לגבי שנה"ל הבאה- הכיתה שלי היא הכיתה שלי.נקודה. אפשר להציע רעיונות כי אני תמיד שמחה לשמוע, אבל לא מוכנה להתערבויות מצד אותה גננת. לפי המנהלת, זה לא יהיה במקום אם היא תעשה את זה והמנהלת הבהירה לי גם שאני צריכה לעדכן אותה אם זה קורה אז לפחות נראה שיהיה לי את הגב שלה בעניין הזה.
&nbsp
ולגבי ההישארות לבד- תודה
האמת שלקחתי את זה לגמרי בסבבה ולא הרגשתי מסכנה בגלל זה.. עכשיו צריכה להתרגל לא להירדם על כל המיטה
נהניתי מהקונספט הזה חח
&nbsp

1me too1

New member
ברור!

ואם יש לך את הגב של המנהלת מעולה.
ושיהיה בהצלחה

מוכר הקטע בעבודה

היה לי ככה בעבודה הקודמת עם מנהלת המשרד.
כמעט חודש הלכתי חנוקת דמעות אבל ככול שרכשתי ביטחון במקום שלי למדתי לשים לה גבולות והיא למדה לכבד אותי.
היה קשה.
עכשיו זה זיכרון רחוק.....
&nbsp
המון הצלחה בהמשך!!

מה שמנחם אותי זה שמניסיון של קודמתי בתפקיד-

היא מתנהגת ככה במיוחד כדי להרשים את הבוסית כשהיא נמצאת שם וסה"כ לא התערבה לה במהלך השנה.
קצת מלחיץ שנהיה ככה צמודות...מאוד מקווה שזה לא יוביל אותי לפיצוץ.
&nbsp
האמת שחששתי שאני אולי יותר מידי רגישה בגלל התרופות שלוקחת אבל כשראיתי שכולן עוד רגע תולשות את השיער שלהן ומתלוננות עליה-הבנתי שזו ממש לא רק אני...
&nbsp
תודה

מדהים לקרוא אותך, איך את תמיד גם מוצאת את הטוב,

ורמת ההשקעה שלך מדהימה אותי כל פעם מחדש

שבוע חדש, תקחי נשימה ארוכה.

1me too1

New member
חופש גדול! !!

ביום שני אספתי את הילדון מבית הספר וישר הלכנו ל splash pad, היה כיף!
שלישי - הסתיים בית הספר והילדון יצא לחופש, חייבת לומר שלמרות שהשנה הזו היתה אינטנסיבית, וקשה (גם לי) , כשאספתי אותו ונפרדתי מהמורה היו לי דמעות. אבל!!!! זהו!!! חופש: -) והילדון קבל תעודת הצטיינות על דיבור בצרפתית, היחיד בכיתה! מי היה מאמין, כל הכבוד לו על רכישת השפה המסובכת הזו. גאה בו ביותר!
ברביעי היה כאן יום חג של הפרובינציה ושוב היינו עם חברים ב splash pad, נחמד ביותר.
חמישי ושישי עברו בעצלתיים, עם playdate.
הילדון איתי עוד שבוע בבית, ואז ילך לקייטנה.
שיהיה קיץ נהדר!
&nbsp

1me too1

New member
קיטנה פרטית

שתיים למען האמת, אחת ממוקמת בתיכון, ואחת בגן חיות. מקווה שיהנה

mumfor4

New member
איזה יופי כול הכבוד לילדון המתוק

הרגשה של חופש !

כל הכבוד לו...

איזה גאוה. הוא עולה לכיתה ב' בשנה הבאה?

מה קורה איתך, גם את יצאת לחופשת קיץ?

חופשה נפלאה לכם

1me too1

New member
כן, הילדון סיים כיתה א' ועולה לכיתה ב'

וגם אני בחופש

mumfor4

New member
מחכה לו כול השבוע .

יום שישי ירד כאן מבול .
הכנסתי את אחרון הילדים הביתה , נעלתי את הרכב ואת הבית , קילחתי אותם , האכלתי ואז הרגשתי כמה כמהה אני לסוף שבוע
עייפות מצטברת , שמחה שהיום יום שבת ואוכל לנוח סופסוף
הבוקר התעוררתי לאבעבועות רוח . לפחות נראה ככה , אחרון הילדים שאפרופו מחוסן למחלה

השבוע היה בסימן יום הולדת 17 לגדולה שלי , יום נישואין 46 להורים שלי , יום הולדת 1 לתאומים של אחותי ובין ריצות לקניות למתנות , זרחה קצת השמש .
מרגישים את סוף השנה , אוספים כסף למתנות למורים . לסייעות , מתרגשים .
בין לבין קוראים חדשות מזעזעות על טרור , טובות על שיוויון זכויות לקהילה הגאה
זהו , שתהיה לנו שבת של קסם

תרגישו טוב

איזה באסה אבעבועות... זה אמור להיות קל יותר עם החיסון, לא?
וכמה חגיגות...הלוואי ותמיד יהיו סיבות לחגיגה

למעלה