סוף השבוע הגיע ��

1me too1

New member
מזל טוב

שתמיד יהיו רק סיבות למסיבות: -)
והחלמה מהירה.

סיימתי לקרוא את הפוסט שלך בלי אוויר,

מקוה שנחת אתמול ואספת כוחות, וגם היום, לקראת שבוע חדש שיהיה עם יותר חגיגות ופחות מהדברים האחרים

לא יאומן אבל אנחנו כאן כבר 5 ימים...

מזל שהגיע סופש
ככה חייבים לנוח

היו ימים עמוסים של התארגנויות וסידורים וקניות....
היום טיילנו קצת בסביבה,
פשוט מהמם כאן!
תענוג.
&nbsp
לאט לאט....

איזה מרגש לקרוא!

ההתחלה לא קלה, יש הרגשה מצד אחד שזה בגדר "נופש" ומשהו זמני ובמקביל התעסקות עם כל המסביב של הרילוקיישן אחרי שמגיעים. זו תקופה מרגשת ולחוצה.
&nbsp
&nbsp

מדוייק - מרגש ולחוץ

באופן מפתיע סופש שוב פה!
ובינתיים נכנסנו למוד של נופש וזה נהדר

1me too1

New member
שיהיה בהצלחה! !!

אני זוכרת שבהתחלה, סופי השבוע נראו לי כל כך ארוכים, הספקנו לנוח ולטייל, ולקנות - לעומת סופי השבוע הקצרצרים של הארץ, זה היה תענוג
תהנו: -)

וואו, זאת תקופה לא פשוטה בכלל. הכי קשה בעצם.

טוב שאתם לוקחים לכם את סופ"ש לטיולים ומנוחה.

איך התארגנתם? מתארגנים?

לאט לאט

דווקא ממש טוב וכייף
ואני עובדת על לזכור שלא תמיד יהיה ככה.....
בינתיים נהנת מלתייר ולתור

mumfor4

New member
בהצלחה. קצת מתגעגעת

לתקופה שראיתי הכול בעיניי תיירת שהכול היה נפלא וחדש. איפה אתם? פספסתי

forglemmigej

New member
הכל טוב כמו שציינתי פעם את הלך הרוח פה

חוץ מהמזג שמכניס אותי לדכאון קליני, מתחילת מאי יורד כל יום גשם, השמיים אפורים כאילו אנחנו באמצע נובמבר עכשו אנחנו בסוף יוני ולא נראה שום צבע כחול באופק.
השבוע ראיתי מספר סרטים ,לא יודעת אם להמליץ או לא כי הם לא ממש נגעו בי רק קצת, הראשון נקרא Danny Collins בכיכובו של אל פצ'ינו שטוענים שזה כאילו הקאמבק שלו אבל היה משהו מטריד בסרט ,הניסיון הנואש לרגש בכל מחיר וזה לא ריגש , סרט אחר שאני באמצע שלו נקרא The second best exotic Marigold hotel זה על חבורת בריטים פנסיונרים שמנסים להקים רשת מלונות בהודו הסרט הראשון היה לא רע השני מסתמן כסתם .
ראיתי סדרה בשם דה איזראליז, זה על מהגרים בקנדה ואמריקה כמו בכל סדרת דוקו יש את אותם שמתנסחים מאד יפה ובהיר וזה מה שתמיד אהבתי בסדרות דוקו ,אבל לא הבנתי מה הכוונה של סדרה הזו אנשים עושים בחירות בחייהם מכל מיני סיבות חלק מהן זו הגירה, מה יש בדיוק לחפור בזה , הענין שם של קניות מוצרים ישראלים או צפיה בתוכניות טלויזיה ישראליות לא אופינית רק לנו ,בספרד יש הרבה מהגרים פנסיונרים משבדיה, דנמרק או בריטניה וגם להם יש את החנויות שלהם וגם הם מתאספים ביחד ומדברים על מה שהיה אני לגמרי מבינה את זה ואפילו לי לסנובית יש מספר חברים ישראלים וכולנו חופרים אחד לשני טוב טוב כמעט כל יום, אלו שגרים בקופנהגן אפילו מתאספים פעם בחודש ודנים על מצב החסה בשטחים וחוגגים חגים ביחד, כמעט כל מי שאני מכירה ברחבי היבשת דבר ראשון בבוקר מסתכל בחדשות מהארץ זה לגמרי טבעי .זה שהגרנו למקום אחר לא הופך אותנו לאנשים אחרים . מה שכן הבנות בסדרה דה איזראליס אף אחת מהן לא היתה נהפכת לחברה שלי היה בהן משהו מאד בוטה ותוקפני דבר שמזמן כבר נגמלתי ממנו יתכן והן נמצאות זמן מועט מדי ביבשת הנכספת או שהן פשוט כאלו.

mumfor4

New member
נהנית ממך

מה אפשר לצפות מסדרה שממומנת על ידי המשרד לקליטה ?
תנו לאנשים להחליט איפה טוב להם לגור . חפירות בע״מ
ואת לא ממש סנובית , בוררת בקפידה יש לאמר .
שבוע טוב

forglemmigej

New member
Thank you darling

לא ידעתי שמשרד הקליטה ידו בדבר..
אגב ירון דקל שהוא מנהל גלצ, יש לי ידיד שעובד בתחנה שנים רבות והואנ אומר שהבן אדם הרס לגמרי את הרוח שלה, הוא רוצה לעשות אותה יותר צעירה *מה זה בדיוק*, ביטל כל מיני תוכניות טובות כמו ציפורי לילה, האוניברסיטה המשודרת והכי חשוב הכניס איזה ג'ינגל משדרים מהשטח

השבוע שלי בין סקוטלנד לישראל.

שבוע של סיום, בקטנה, התארגנות לנסיעה לישראל לחודש ימים. סיום שנת הלימודים בבית הספר וטיסה לארץ, שבוע של פרידות ואיחולי חופשה נעימה. מדהים אותי כמה אנשים איחלו לי חופשה נעימה וחיבקו. זאת הרגשה נפלאה, הרגשה שאני חשובה לאנשים.

אתמול נחתנו בישראל לפנות בוקר. הכל זרם מעולה חוץ ממזודה אחת שתגיע באיחור קל
למזלי לא המזוודה עם הסלמון הגבינות שהבאתי איתי

החום בארץ תמיד מדהים אותי בהתחלה. ההבדל בין סקוטלנד לישראל כל כך דרמתי. גם כמות האבק בישראל גומרת אותי, והבית של אבא שלי, מלא אבק, למרות שמנקה היתה פה ביום חמישי. איך חיים ככה? כבר שכחתי. כל היום אני מנקה ומסדרת, כל דבר שאני נוגעת בו מלא אבק

אבל הפגישה עם המשפחה וחברים שכבר הספקתי לפגוש והחום האנושי שקיבל אותנו פה, שווה כל גרגר אבק

אנחנו בארץ עד סוף יולי ואם אתם מגיעים לארץ ורוצים להפגש, אני מאוד מאוד ישמח

שבוע טוב לכולם

carlimi

New member
לא מגיעה השנה

אבל שיהיה לכם אחלה חופשת קיץ בישראל!

mumfor4

New member
תהנו מהחום האנושי

מהאוכל, מהים, ושרק יהיה שקט אמן

למעלה