סוף השבוע - כבר כאן

me too

New member
סוף השבוע - כבר כאן

אז איך עבר עליכן השבוע?

עשיתן משהו מיוחד?

מה היה טוב? ועל מה הייתן רוצות לקטר?

קראתן איזה ספר מענין או אולי צפיתן בסרט? אולי נתקלתן בפוסט מיוחד?

יש תוכניות מיוחדות לסוף השבוע?

שיהיה סוף שבוע נעים

סופ"ש נעים

אז איך עבר עליכן השבוע? הוא עבר כל כך מהר...... ה

עשיתן משהו מיוחד? נרשמתי לתואר שני נוסף, האמת היא שהתואר הזה הוא הבחירה הראשונה שלי, ואני מקווה להתקבל

מה היה טוב? ועל מה הייתן רוצות לקטר? אין לי כוח. בחיי שאנ מחכה להגיע לארץ רק כדי לנוח מההכנות לטיסה

קראתן איזה ספר מענין או אולי צפיתן בסרט? אולי נתקלתן בפוסט מיוחד? מאוד אהבתי את הפוסט של נירית על ההגירה, איפהשהו בעמוד של הפורום. חוץ מזה אני לא ממליצה לקרוא את הסימן האבוד של דן בראון, בזבזתי 3 שבועות מהחיים שלי על האסון הזה, והתייאשתי בפרק 120 (יש 150 פרקים). בהתחלה העלילה וסיפור הרקע מעניינים, אבל ככל שמתקדמים - זוועה!!

יש תוכניות מיוחדות לסוף השבוע? לטוס לישראל

שיהיה סוף שבוע נעים

noaronen1

New member
עבר מהר

אז איך עבר עליכן השבוע? הבעל בניו יורק נסע בשני חוזר מחר בערב, בין לבין הקטן בחופשת אביב, הגדולים לומדים (יצאו לחופשה עוד שבועיים). האמת, כנראה שה- mind set מאוד משפיע. באתי לחופשה הזו בראש טוב כי תמיד כיף לי איתו. והיה באמת כיף. כל יום יצאנו כמו בימים הטובים שהוא היה איתי בבית להרפתקה אחרת ואני נהנית לראות איך הוא נהנה מכל דבר. כשחזרנו הביתה הוא שיחק מקרוב ל- 1:30 /2 עד 7 בערב בחוץ.

עשיתן משהו מיוחד?
היום נפגשתי עם אמא שמסתבר שכמוני היא אוהבת לגלות כל מיני הרפתקאות עם הילדים. היא לקחה אותי לפארק לילדים בשדה התעופה ב- Raleigh. הילדים יכולים להביט מגשר על הנחיתות וההמראות ויש גם מסלול המראה קטן בפארק עצמו. זה פארקון - אבל היא הביאה לילדים מטוסים שהיא מצאה אחרי ניקוי אביב, עשינו פקניק הם שיחקו ושיחקו, פארק פצפון ובכל זאת לא הפסיקו להינות.

על מה הייתן רוצות לקטר?
אני חייבת לנתק את עצמי ה- GPS, היום הכנסתי נקודת יעד לא נכונה. לקח לי 10 דקות להבין שאני לא בכיוון להציץ שוב פעם ולכוון לכתובת הנכונה... חייבת להתחיל להיות יותר עצמאית ולסמוך על חוש הגישוש שלי...

קראתן איזה ספר מענין או אולי צפיתן בסרט? אולי נתקלתן בפוסט מיוחד?
אני קוראת ספר על guilt ומסתבר שמסקרים שנעשו בספר הזה - זה דבר מאוד נשי, ושאם חושבים על זה guilt זה בעצם תחושה שעשית משהו רע ומגיע לך עליו עונש. זה שינה לי את הפרספקטיבה לגבי guilt.
יש תוכניות מיוחדות לסוף השבוע?
מחר נוסעים לגן החיות.
ראשון רוצה חדר כושר כי לא הלכתי כל השבוע (השתדלתי לשלב קצת פעילות - בעיקר משחקי כדורסל עם הגדול, אבל לא מספיק כמו שאני רוצה)
שיהיה סוף שבוע נעים !!!!!!!!!!!!!!

סופסוף סופשבוע

שבוע של התחלות חדשות
:
התחלתי ללמוד אנגלית כדי לשפר את השפה-לומדת ב"וול סטריט".
זה לא קל כי זה קצת רחוק לי מהבית ועם הרבה אפשרויות של בזבוז כסף (בתוך הקניון) אבל השיטה ממש טובה בעיני. זה כבר נתן לי בטחון בשיחה עם אנשים כשהייתי צריכה להסביר באנגלית עם איזה קו לנסוע ואיך ללכת מהתחנה.

התחלתי לעשות מעקבי זקיקים כדי לראות מתי אני מוכנה להזרעה-הייתי 3 פעמים רק השבוע שם ואין התקדמות גדולה

נקווה שמחר תהיה תזוזה ואהיה "מבושלת"

לצערי , זה היה גם שבוע של החלטות קשות:

-להפסיק את ההתנדבות- פשוט צריכה את הזמן הזה ולא יכולה להתחייב כרגע

- לא עושה את הסטאז' בלימודים-אין טעם להתחיל, מבחינת זמנים-אני בבעיה כי הכל יהיה מאוד לחוץ וגם ככה לא מקבלת את התעודה כי לא מסיימת את כל הסטאז'. הסטאז' יחכה כשנחזור ואולי אפילו עד שנעבור-יאשרו לעשות אותו בחו"ל.
ההחלטה הגיעה בעקבות התקף חרדה שהיה לי בזמן הלימודים כשדיברו על למצוא מתאמנים ופתאום ירד לי האסימון שיש עוד משהו להתעסק איתו והוא כל כך גדול וזה כבר נהיה לי יותר מידי:

רילוקיישן בעוד 3 חודשים, טיפולי שיניים, הזרעות, לימודים פעם בשבוע, לימודים לשיפור האנגלית ,ושלא נשכח את העבודה....

המרצה שלי ממש הייתה רגישה ואמפטית וניסתה להרגיע אותי, ואמרה לי באמת מילים מחזקות. היא פשוט אישה מדהימה!.

תודה יקירה

הגעתי למסקנה שאם אני אעמיס עוד ועוד ועוד-אני אקרוס עוד יותר.
אז פשוט מנסה להוריד הילוך איפה שאני יכולה

mumfor4

New member
סוף שבוע כבר כאן

היום התעוררתי בשבע ורבע , זה נדיר וראוי לציון !
אני חוגגת יום הולדת היום , הילדים איתי בבית , בעלי עדיין מחוץ למדינה ונראה לי שניסע למסעדה בצהריים , מה יותר מפנק מלא לעמוד במטבח לבשל ואחר כך לנקות ?

חברות מקסימות לקחו אותי אתמול למסעדה בצהריים וקיבלתי הרבה מתנות גירליות , היה כל כך כייף ואפילו דמעתי
לא יודעת אם זה הורמונלי והפכתי רגישה או שבאמת התרגשתי מהמחוות הקטנות .

התאומים היו בבדיקת שמיעה , ממשיכים עם התאומה לעוד בדיקות וזה שוב עשה לי קוואץ בלב .
ממשיכה בחוסר חשק מובהק לסדר ולנקות לפסח , מקווה להגיע לחדר המשחקים בשיתוף עם הילדים , המתבגרת קיבלה משימה את החדר שלה , זאת עזרה גדולה מבחינתי כי אני שונאת להיכנס לשם ....

שלחתי כמה קורות חיים , בקטנה על כול משרה יש יותר מ100+ מועמדים , מחזיקה לעצמי אצבעות .
שיהיה לכולם שבוע טוב וקסום הפורום לגמרי בסימני התעוררות וזה מחמם את הלב .
אביב חדש .

rona73

New member
מזל טוב

שיהיה לך יום מקסים ותהנו במסעדה.

יום הולדת שמח!

למעלה