סוף השבוע - כבר כאן

forglemmigej

New member
ברכות רבות

שמחות קטנות זה הדבר הכי יפה.
עבודה גם תגיע אם לא מחר, אז מחרתיים.

noaronen1

New member
מזל טוב!!!!

אני תמיד אומרת שיום הולדת בלי דמעות זה לא יום הולדת (-:

עונה.

השבוע בוני בחופש, מזג האויר שיחק לטובתנו ובילינו בכייף בגינה יומיים. אני בגיזום והכנת הגינה לקיץ ובוני בניקוי הצעצועים והמשחקים של בחוץ והכנת סלטים מעלים. אני פשוט אוהבת גינון, זה עושה לי טוב, והכי כייף זה שבוני כבר לא צריכה את תשומת ליבי ו"מפריעה" לי כל הזמן.

עשינו המון דברים כייפים בעיר, בסיפריה ובבריכה, בהרבה מקומות יש מחפשים את המטמון שבוני מאוד אוהבת וזה כייף.

התחלתי לקורא את הספר "הזקן בן המאה שיצא מהחלון ונעלם", מאוד מאוד מצחיק ושונה ממה שאני בדר"כ קוראת.

הקישור שלי השבוע יהיה מה שקורה כשלא פותחים עסק בזמן

שבת שלום

rona73

New member
סופ"ש מנוחה...

ההורים שלי חזרו לארץ.החופשה נגמרת וחוזרים ללימודים ביום שני,גם אני לעבודה.למרות שפה ושם כן עבדתי ,בקטנה.

ההכנות ליום ההולדת של הילדים.שום דבר מיוחד.השנה החליטו לעשות כל אחד בכיתה שלו.ביום שלישי הקרוב.

הימים ממש יפים ויוצאים עם האופניים לפארק ,ממש כיף.

Mottek

New member
עונה

אז איך עבר עליכן השבוע?

אוי איזה שבוע! אני כל-כך שמחה שהוא כבר נגמר. היה הרבה טוב, אבל גם הרבה רע.
הרע היה עם הגדול. הוא התחיל לפגר במטלות שלו בבי"ס. הוא הגיש שלוש עבודות באיחור ועבודה אחרת בכלל לא סיים (ועבד על זה עד 11 בלילה). זה כבר נושא שנמשך בשבועיים האחרונים וזה פשוט מוציא אותי ואת בעלי מדעתנו. אני לא יכולה לעשות את השיעורים עבורו, ואני לא יכולה (ולא צריכה) לשבת לו על הראש ולהסתכל כל יום איזה שיעורים יש לו לעשות. הוא מספיק גדול בשביל זה. אני כן עוזרת לו בלארגן את הזמן ושואלת אותו בכל יום אם יש לו שיעורים. אבל כשהוא עונה לי לא ועצם כך דוחה את הכנת פרוייקטים... זה כבר לא בשליטתי. אוף!

הטוב זה ששתי האחיות שלי בהריון, באותו זמן. האחות האמצעית זה הריון שלישי עבורה. יש לי כבר שתי בנות בבית. אצל הקטנה זה הריון שני, לא בדיוק מתוכנן. הקטע הוא שזה הריון של תאומים ויש לה עוד ילד בבית שרק חגג שנה, אז כשהתאומים יוולדו הילד עוד לא יהיה בן שנתיים. לצערי היא גרה רחוק ממני ואין לי אפשרות לעזור לה. אין לה גם משפחה או תמיכה באזור ובעלה עובד שעות מטורפות. אני מקווה בשבילה שהיא תסדר. זה לא יהיה פשוט לה להתמודד לבד עם שלושה תינוקות בבית.

עשיתן משהו מיוחד?
רשמתי את האמצעי לגן חובה! הוא (ואני גם) כל-כך מתרגש.

me too

New member
סיכום

השבוע הזה עבר מהר.
חגגנו יום נישואים, היה מעולה.
סדר אחד של הגן שאני עובדת בו עבר, היה נחמד.
התחלתי לקרוא הפרדס של עקיבא, אבל בינתיים לא המשכתי.
משהו מבאס - תמיד מבאס לגלות שהקולגות שלך, גם אלו שחשבת שהן שחברות שלך, וגם אלו שהן רק קולגות, תמיד ישמחו לתקוע לך סכין מגב. מאכזב! גם מעליב

תוכניות, היום היינו בפלנטריום, ועוד מעט נלך למופע החלקה על הקרח של חברה של הילדון.
שיהיה סוף שבוע נחמד

mumfor4

New member
מכירה את המשפט

חברים יש רק באגד .....
אבא שלי תמיד אמר לי את זה .
יש לי הרבה תובנות בעניין הזה , ומניסיון ממש מבינה את האכזבה שלך

עוד משפט : ציפיות יש רק לכריות , או אל תצפי, לא תתאכזבי .

העיקר , מזל טוב ליום נישואין הרבה שנים מאושרות אוהבות ומשגשגות יחד .
ותודה על האיחולים

me too

New member
מכירה.....

ועדין נעלבת

אני חייבת לעבוד על עצמי בנושא הזה.....
תודה

mumfor4

New member
השקעתי כול כך הרבה מעצמי בעניין

ושעות רבות מחיי והגעתי למסקנה שזה לא שווה את זה .
פיתחתי עור של פיל בעבודה , וכך כול הארס לא חדר .
זאת עבודה עצמית , בהצלחה .

"חייבת לעבוד על זה"

...כאילו זה לא לגמרי נורמלי שנעלבת!
נשמע שאת קצת קשה עם עצמך. קחי לך רגע להיעלב ולהיות עצובה. ואז תוכלי לשחרר את זה ולהמשיך הלאה.
מקווה שתצליחי לדבר איתן על זה בגילוי לב כדי לנקות משקעים.

me too

New member
לקחתי לעצמי רגע

אני אדם שמוכן לשים את עצמו בצד לטובת אחרים, לעשות לאחרים לפני ועל חשבון עצמי, וזה לא חכם - אני יודעת אבל זו אני. ולכן, נעלבת כל פעם מחדש.
אבל, אין מה לעשות, יעבור לי, עבר לי

een ogenblik

New member
וכבר כמעט הלך

האיש וכאוס נסעו מזרחה.
אני אמורה ללמוד, לארוז ועוד כל מיני דברים.
בינתיים קניתי לכאוס את מתנת יום ההולדת שלה, ועדין צריכה לארוז ולהסליק לפני שחוזרים, כדי שלא תראה לפני יום ההולדת עצמו.
לפני סוף השבוע הבא כבר אסע בעצמי מערבה לפגוש בהם, לשבוע מרוכז, של מסיבות יום הולדת וליל סדר.

forglemmigej

New member
הוא כבר כמעט נגמר הסוף

קניתי נעליים במבצע , שני זוגות במחיר של אחד ,מה שמזכיר לי שאי אפשר לקנות יותר בארץ ספרים במבצע (שלוש במאה
) כאילו שספר אחד כן קונים ואיך בכלל אפשר לרדד מחירי ספרים כאילו זה נוזל ליקוי חלונות, יצירת אמנות זה משהו ייחודי אבל מה אני מבינה כבר..
האמת אין לי על מה להתלונן ,בזמן האחרון מצאתי בחנות אלדי אבוקדו מישראל אייי איזה כיף.

למעלה