לפחות מישהי אחת טוענת שאני גבר...
ד דניאל35אי New member 19/3/15 #21 תקשיבי מזל שצירפת את הקובץ כי לקרוא ככה לא הייתי מסוגלת (לא קוראת סיפורים ארוכים)     נהניתי מכל רגע וכמובן גם קינאתי כי זה בעצם סוג של חלום שאני מאחלת לעצמי שיתגשם ואת כותבת מדהיםםםםםם      
תקשיבי מזל שצירפת את הקובץ כי לקרוא ככה לא הייתי מסוגלת (לא קוראת סיפורים ארוכים)     נהניתי מכל רגע וכמובן גם קינאתי כי זה בעצם סוג של חלום שאני מאחלת לעצמי שיתגשם ואת כותבת מדהיםםםםםם      
מ מחפשת את האומץ Member מנהל 19/3/15 #22 שיוו ממש תפרטי יותר? בר פרסום באמת? אני חושבת שהרבה נשים מפנטזות על זה, לא?
ד דניאל35אי New member 19/3/15 #23 לפרט אני לא אפרט פה אבל אם את רוצה את יודעת איפה למצוא אותי   נכון הרבה נשים מפנטזות אבל אצלי זו לא פנטזיה אלא משהו שעשיתי ואני רוצה שוב אבל ככה בדיוק ממקום של רגש והכרות  
לפרט אני לא אפרט פה אבל אם את רוצה את יודעת איפה למצוא אותי   נכון הרבה נשים מפנטזות אבל אצלי זו לא פנטזיה אלא משהו שעשיתי ואני רוצה שוב אבל ככה בדיוק ממקום של רגש והכרות  
מ מחפשת את האומץ Member מנהל 19/3/15 #28 אגב... מה שתיארתי בא מרגש? רגש זה זוגיות/אהבה. ופה מדובר רק בחוויה הרי ולא מעבר. או שאפשר לחוות חד פעמי ועדיין יהיה רגש? תאירי את עיניי?
אגב... מה שתיארתי בא מרגש? רגש זה זוגיות/אהבה. ופה מדובר רק בחוויה הרי ולא מעבר. או שאפשר לחוות חד פעמי ועדיין יהיה רגש? תאירי את עיניי?
ד דניאל35אי New member 20/3/15 #31 רגש זו מילה מורכבת אפשר להרגיש גם בתוך חוויה חד פעמית אמנם זה לא רגש עמוק אבל רגש יכול להתקיים    
רגש זו מילה מורכבת אפשר להרגיש גם בתוך חוויה חד פעמית אמנם זה לא רגש עמוק אבל רגש יכול להתקיים