סוף כל סוף האוסף שלי PROFILE

gil_35

New member
סוף כל סוף האוסף שלי PROFILE

כפי שתראו יש לי סרטים מכל הגוונים והסוגים. לא קניתי סרטים תקופתיים בדרך כלל ( אלו שנשכחים מהר אבל בתקופת היציאה הם רבי מכר) כמו כן בהזמנת מספר סרטים יש השפעה של סוף שנות ה 70 ( שהייתי בגיל 15-16) כמו כן יש לי את הסרט MELODY ( מי מכיר ?)עם המוסיקה של ה BEEGEES דרך קניה מיוחדת מאתר מהמזרח.( לא VCD) כמו כן בהזמנה : מהיר ועצבני ( DTS) ושלגיה - החדש בדיבוב לעברית. גיל. קישור בנוסף

TheShis

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מציע לך לשנות את הקישור לרשימת הסרטים שלך לקישור הבא: http://www.dvdprofiler.com/mc.asp?alias=gil_35&acceptadult=true על מנת "לעקוף" את ההזהרה.

רומן ט

New member
רעיון נחמד, ../images/Emo98.gif ../images/Emo171.gif

התמונות. אז הנה תמונה של האוסף שלי מלפני כחודשיים. (התמונה קצת גדולה, מקווה שזה בסדר) ד"א - כמות אדירה של מוסיקה

Soak

New member
אוי, עכשיו סיבכת אותי...

צריך לראות איך אפשר להוסיף תמונות למאמרים...

הי לכולם ../images/Emo140.gif

הורדתי את התוכנה זה אתה. אך עליה וקוץ בה כאשר אני מנסה להכניס דיסקים כמעט את המספרים של כולם התוכנה אינה מזהה וכך גם כאשר אני מכניס את הדיסק לכונן הDVD . וחלק ניכר מהדיסקים אינם מזוהים ע"י התוכנה. אין מדובר בדיסקים נדירים אלא הופעות לש אריק קלפטון או הופעה של אמנסטי וכדומה. האם יש פעולה או משהו שאני איני מבצע נכון? אודה על עזרתכם? שבת שלום ורק שקט מוטי

TheShis

New member
פתרון:

בצע עידכון לכל טבלאות התוכנה ע"י כניסה לתפריט Online ובחירת כל אפשרויות ה-Refresh. בהצלחה!!!

TheShis

New member
אחלה! ../images/Emo9.gif

אל תשכח לעדכן אותנו כשתסיים לעדכן.

עדכנתי אך ללא הרבה שינויים

במהות הזיהוי. הרבה מאוד דיסקים אינם מזוהים ע"י אחת משלוש השיטות האפשריות. האם יש עוד רעיונות ?????????????

TheShis

New member
כמה דיסקים מופיעים לך...

ברשימה הכללית של הדיסקים (במסך של בחירה עפ"י שם)?

TheShis

New member
אמורים להיות 66479 כותרים.

לך לתפריט Online, ובחר באופציות הבאות: Refresh online profile list Refresh updated pricelist Update tables from IVS ולבסוף - Refresh updated profiles from IVS זה אמור לעבוד. עיין בתשובתי (הזהה) ל-gil_35. בהצלחה!!!

עשיתי בדיוק כך ו...............

נאדה אותה כמות דיסקים. בכל מקרה תודה, אמשיך לנסות בבוקר. להתראות, מוטי

TheShis

New member
אם כך אז...

נסה להסיר את התוכנה, להתקינה מחדש ואז לבצע את העדכון. בהצלחה!

gil_35

New member
יש לי פתרון ! היתה לי בעיה זהה

ואחרי העצות הנ"ל פניתי לשרות הלקוחות והנה מה שכתבו. אכן הבעיה נפתרה לאחר מכן : Check your parental control settings under Tools->Options->Parental Control. The default password is ‘acknowledgement’ Ken Cole InterVocative Software www.dvdprofiler.com [email protected] -----Original Message----- From: gil [mailto:[email protected]] Sent: Thursday, July 25, 2002 4:19 AM To: [email protected] Subject: i dont have all the dvd HELLO to DVDPROFILER I try DVD like THE LIVING SEA and more imax movies but i dont get them. To my friends over 6000 titles movies but i get only 4430 . I try all the online refresh and it is dont help ( i also do 2 re-download ... 3 reinstall... reset filters... ). WHAT I DID WRONG ? THANKS GIL.

gil_35

New member
ואחרי הפתיחה של האפשרויות

תסמן את NONE ב MPAA RATING תעשה לאחר מכן REFRESH (נדמה לי שהתוכנה תעשה את ה REFRESH לבד) גיל.

למעלה