סוף כל סוף האוסף שלי PROFILE

אהלן גיל

עשיתי והצלחתי. אני מבין שתקליטורי DVD A לא ניתן להלקליד. המון תודה. כיצד ניתן להעלות את הדיסקים אל האינטרנט, כמו הקישור שלך בתחילת השרשור? מוטי

רומן ט

New member
אפשר גם DVD-A ../images/Emo140.gif

לא כל הכותרים נמצאים במאגר שלהם. המאגר, כמו CDDB או IMDB מתוחזק ע"י המשתמשים. אנחנו אלה שמוסיפים למאגר ומעדכנים אותו. מכיוון שיש כ"כ הרבה משתמשים, מירב הסיכויים שמישהו כבר הקליד את הכותר שאתה מחפש בשבילך. ע"מ להכניס DVD שלא קיים במאגר (כמו DVD-A) הקלד את ה-UPC, לחץ על "הוסף". התוכנה מבקשת אישור של ה-UPC וגם את שם הכותר. תוכל להזין מאוחר יותר פרטים, וגם לתרום למאגר (אם כי עפ"י ניסיוני, הם לא מקבלים תוספות של DVD-A). ע"מ להעלות את המאגר לאינטרנט, לך ל-www.dvdprofiler.com ובחר ב-My Profiler. תעשה Registration עם שם משתמש וסיסמא (לא קשור לשם וסיסמא שקיבלת בהתקנת התוכנה). לאחר מכן, מתוך התוכנה, לך ל -Online->My Profiler, הקש את שם המשתמש הזה והסיסמא, והעלה את האוסף לאתר. שים לב שבאתר תוכל לקנפג מעט את אופן ההצגה, וגם לקבל לינק לאוסף שלך. -רומן

אהלן רומן וכל החברה ../images/Emo140.gif

מייד כאשר הבת שלי תשחרר לי את המחשב הנייד נו מה לעשות לא ניתן סוליטר לשחק בשולחני אני אבצע את ההנחיות שניתנו לי כאן. המון תודה מוטי

Soak

New member
ומייד כשתעשה זאת

עדכן אותנו בלינק על מנת שאוכל להוסיף אותו לרשימה

מצ"ב לינק לאתר

מרבית הדיסקים למעט אלו שלא נמצאים כרגע ברשותי וכ 20 תקליטורי DVD A שטרם עודכונו.

Soak

New member
ל-gil_35, רומן וכל השאר

תציצו בגלריות שהוספתי... ולשאר - אתם מוזמנים לשלוח תמונות של האוסף שלכם לגלריה ! (לשלוח אלי במייל)

למעלה