סוף כל סוף הוא הגיע-סוף שבוע!

SNTQ

New member
סוף כל סוף הוא הגיע-סוף שבוע!../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..
מזל טוב לרוני (אהובתי!!|מאוהב) על יום הולדת 17
שירלי וטל,ברוכות הבאה לפורום ושתהיה השתלבות נעימה
מזל טוב לאריאל ומיה שניצחו בב' FEI
האירו את חנוכיית האורות של פורום רוכבים צעירים
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SNTQ

New member
12 שעות ללונדון!../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני,הכנות סופיות ללונדון,תידרוך מההורים (פולנים
)
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לונדון הגיע וכמה שיחות עם בןבן ואדם!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה עם אחי
התעצבתי מעט כי.. אני מתגעגעת לאחי
התעצבנתי על.. חברה,שבגללה דחינו כמה הכנות לרגע האחרון
אבל בסוף סלחתי כי.. קשה לכעוס על אנשים שאוהבים
התאכזבתי מ.. כי.. עצמי,שוב ירדתי
בכיתי מעצב/אושר כי.. מאושר על כמה מילים של בן
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. סיטואציה מצחיקה עם האקס
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני רוצה לקיים מה שהבטחתי.."
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הבאתי את שנינו לשיחה המיוחלת (מסובך להסביר
)
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. להתכונן סופית ללונדון
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא זוכרת
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
היות וחצי שבוע הייתי חולה אז כמעט ולא יצאתי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. המשיכת פאונדים ללונדון פפ
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. בן ואחי
התודה שלי השבוע היא ל.. בהשראת חנוכה-אלה שמאירים את החיים שלי כל יום מחדש
פינקתי את עצמי השבוע עם.. הנסיעה ללונדון חח
מאכל השבוע שהיה הוא.. לא היה משו מיוחד
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מחלה
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "לונדון כן מחכה לנו!!!"
אלבום השבוע שהיה.. קוליטיס-בין סדקי הקיר
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. --
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. 3 ימים שהייתי חולה
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה את אחי,הממ נתפשר על לונדון:p
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. בן
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לונדון! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לא יקרה אבל? אראה את אחי - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. בריטי בלונדיני יפה
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..
וחג שמח לכולם

הכלבה שלי נוחרת חח

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ממממ הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..יום שלישי היתה רכיבה מעולה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ראיתי שים עם ציוד מה שאומר שהוא החלים
התעצבתי מעט כי.. שמעתי מישהו אומר משהו התעצבנתי על.. חברה אבל בסוף סלחתי כי .. כבר רבתי איתה על משו דומה ולא רציתי לריב שוב התאכזבתי מ... כי...ממנה לא חשבתי שהיא תספר בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי היום בבוקר כי כואב לי הגרון...
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום שישי שעבר נחשב?! התפקעתי מצחוק אחרי שעשיתי לבת דוד שלי צמה סינית והיתה לה כרבולת אחת ענקית ולא הפסקתי לצחוק איזה 5 דקות מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אממממ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סופסוף הוצאתי מילה מהפה ליד ** לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לדרבן בלי להזיז את הרגל
הסרט הכי טוב שראיתי.. סטאפ אפ ביום שבת המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ביוןם שבת לקניון ולמקס ברנר והצעה אל תקחו את המילקשייק מונטנה!!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא מינוס חח אבל שני ג'ינסים מלי קופר ומשקפי שמש.. בחורף לקנות משקפי שמש
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. *** *** ** **** התודה שלי השבוע היא ל..טופז שהתנהג יפה ברכיבה חחח ולא עצר כל שנייה ליד דנה פינקתי את עצמי השבוע עם.. הג'ינסים והמשקפי שמש והממתקים שאבא קיבל מהעבודה מאכל השבוע שהיה הוא..במקס ברנר טעמתי מחברה שלי את הוופל בלגי חח חבל שלא לקחתי את זה... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? השבוע של ספיר
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אממ הרבה אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..יש משפט כמו החיים מלאים בהתפעות? כי אם כן אז זה המשפט חח הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את היום ואתמול הכאב גרון הנוראייי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. נחשווו השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..להיות בחווה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..רכיבה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מממממ סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הכלבה שלי נוחרת לי ליד הכיסא עכשיו....אבל ממש נחירות חח

MC sApiR

New member
../images/Emo136.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ממ..אתמול בשיעור ואח"כ הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..היום ואתמול הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היום ואתמול התעצבתי מעט כי.. רציתי להגיד ביי התעצבנתי על.. - אבל בסוף סלחתי כי .. - התאכזבתי מ... כי...- בכיתי מעצב/אושר כי..אתמול ולא לפה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ההצגה היום--היה ממש יפה!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..חח ההתחנפויות של המנהלת להורים ביום הורים הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי משהו אתמול לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קום בבוקר הסרט הכי טוב שראיתי..אני הולכת עם עתליה ביום שני לסטאפ אפ המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממ..חולצות בצפר?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..חן וסופקה
התודה שלי השבוע היא ל..חן פינקתי את עצמי השבוע עם..עוגת שוקולד
מאכל השבוע שהיה הוא..עוגה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..רדיו אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את המבחן באקולוגיה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה אצל מיכ..חחח סתאםם אני עושה אצלה התנחלות עד יום ראשון
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..חן,סופה והוא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יום שני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לקנות את המגפיים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..לא לפה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

כי לא היה בו כלום....

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:יום ראשון כי הייתי עם ליליאן וטוויגר לפני הטיול הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: שהשלמנו ואני אוהבת אותו... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..:שהשלמנו התעצבתי מעט כי.. :קיבלתי 70 במתמטיקה בלאאאטטטטטטטט התעצבנתי על.. :עצמי ועל רוחיקק אבל בסוף סלחתי כי .. :היא כזאת מורה מותקק התאכזבתי מ... כי...:עצמי.. בגלל הלימודים השבוע בכיתי מעצב/אושר כי.. :מצחוק.. איתם.. ומאושר בגלל בייב הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:יום ראשון עם ליאן ואיתי.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:איי לאב יו בייבי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :הכי כשאנחנו מדברים אני מרגישה כל כך טוב וזה היה לי חסר השבוע שעבר.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... :לראות כמה גרוע היה המצבחן הזה.. הסרט הכי טוב שראיתי..פשוט מאוהבת המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:חח היפצה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:נדה... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ליליאן עוז טוויגר התודה שלי השבוע היא ל..:ליאן תמר ואיתי פינקתי את עצמי השבוע עם..:הרבה ארטיקים... מאכל השבוע שהיה הוא..מטרה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? בלאט קשה בלאט מאוהבת מואה שיר השבוע (עברית/אנגלית):אין מסיבה של כלא שש.. כל כך@ אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..האם תזכור אותה.. האם תדע, אתה שם בכולם הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את המבחן ביום שני ואת העבודה אתמול הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהנה הכי בעולם כי יש לי כל כך הארבה כיף לעשות השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..ליאן ואיתי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שהוא יחזור ולראות את בייב ויום שני בת"א - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני יהנה המון ושיהיו אימונים טובים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. עוז ואיתי וליאן ותמר

ווינגז

New member
נהנהנהנה, אהאהאה.

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול, כי הייתה שביתה, ודיברתי עם שחף... התגעגעתי אלייך.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השביתה אתמול, באה לי בדיוק בזמן. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיחה עם אחותי. התעצבתי מעט כי.. השיחה עם אחותי הייתה קשה. התעצבנתי על.. הממ, על מישהי. אבל בסוף סלחתי כי .. היא חברה שלי. התאכזבתי מ... כי... התמונות מיום שבת, כי הן לא מה שציפיתי. בכיתי מעצב/אושר כי.. כמעט, בשיחה עם אחותי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. איזה סרטון שראיתי. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא יודעת.
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לקחתי סיכומים מהזמן שהייתי חולה, והתחלתי לעבוד. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לבצפר שוב. הסרט הכי טוב שראיתי.. הממ, בכלל ראיתי סרט? המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא יצאתי. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. עוד אין לי כסף להוציא. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שחף ונועה (ונור, ששוב קוראת לי את מה שאני כותבת, והיא בטח לא תודה, הסמוייה הזו). התודה שלי השבוע היא ל.. מורן שמחליפה אותי פה כשיש לי המון עומס עכשיו.
פינקתי את עצמי השבוע עם.. שוקולד.
מאכל השבוע שהיה הוא.. גם. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא היו עושים. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Elephant Love Medley אלבום השבוע שהיה.. לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Don't it always seem to go That you don't know what you've got Till it's gone הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. המממ, את החלום לפני כמה ימים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארגע קצת ואצליח לצלם כמו שאני רוצה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השביתה אתמול, וזה שיוּפִּי בא היום. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. החופש.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לא יודעת, לא למות במפגש(ים). -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. את כל החברים שלי.

ram ram

New member
השבוע שלי...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי... כי לא הייתי בבצפר ורכבתי מלא... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הרכיבות... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע... הטקס היום... בכיתי כמו אני לא יודעת מה... התעצבתי מעט כי.. הטקס היום... התעצבנתי על.. ילד מהישוב שלי... אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי...:-@ התאכזבתי מ... כי...מעצמי.... שאפילו לא ניסיתי להגיע לקורס... בכיתי מעצב/אושר כי... מעצב... בטקס... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע... לדעתי הוא יקרה מחר או הביום שבת... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו... רמטכ"ל.... את באה בחנוכה כן..? הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שהיו צריכים אותו בחווה יכולתי לבוא... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להישאר שמינית תשיעית ללמוד מתמטיקה שחצי מהכיתה הלכה... הסרט הכי טוב שראיתי.. לא יודעת... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע... לא יודעת... התודה שלי השבוע היא ל... כל מי שקשור לחווה...! רק בזכות זה סיימתי את השבוע שפוייה... פינקתי את עצמי השבוע עם... -- מאכל השבוע שהיה הוא.. אוכל של סבתא... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? -- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Which One Of You- Snoop Dogg אלבום השבוע שהיה..-- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה...יהיה בסדר... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הכל חוץ מיום שלישי... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני... יהיה בחווה מספיק זמן כדי לרכב על כל הסוסים שאני צריכה.... ושירושלים יבואו כמו שהם הבטיחו לי.... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא... החווה... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום הולדת... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע... שזוריק יחזור מארה"ב ויעשה לי שיעור מתנה ליום הולדת...
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. זוריק וכל ירושלים... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מהפיצ'וריטי האחרון... (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..

PinkHorse

New member
טוב

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול נגיד כי היה שקט בחווה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..למדתי את לרכך את ג'וניור ולא נתפסו לי הידיים. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כל מני מחשבות על הכלב. התעצבתי מעט כי.. קשה לי לקבל שהיום בדיוק עבר כבר שבוע
. התעצבנתי על.. לא יודעת. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב כי אני מתגעגעגת אליו
. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הקטע בהורסבול עם ניצן ביום שני.. בהחלט היה משהו קורע. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא משהו מסוים, אבל היו מלא אנשים מתוקים שתמכו בי ואני כ"כ מודה להם.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא נתפסתי אתמול וכי דאגתי שהארון וג'וניור יהיו מסודרים P=. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את השבוע הזה.. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה כי לא יצאתי לשום מקום אחר.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. השבוע לא קניתי כלום.. אבל חסכתי כסף וזה נחמד.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. קודם כל כל המזכרות על הכלב, שנית את כל האנשים המדהימים, אהודי שלי
, אורלי
, סימון
, נרקיסי
, ניצני
, יעלי
, שני ס
ועוד מלא אנשים מתוקים שתמכו בי.. תודה לכולכם.. התודה שלי השבוע היא ל.. לכל האנשים האלה למעלה.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. כלום. מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה האט. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "החיים ללא טיפת הבנה". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא היה. אלבום השבוע שהיה.. A1. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את החסרון של הכלב.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה אותו שוב
ואמצא מה לעשות עם מי בשבת. מי רוצה לצאת לאנשהו איתי בשבת.. אני רצינית לגמריי.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כל האנשים שציינטי למעלה. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. קודם כל לבקר את אורלי ביום ראשון, אח"כ כל הרכיבות והימים בחווה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. יצא לי לנוח, להשתפר, לרכב כמה שיותר על ג'וניור.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אורלי. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

Ontario R Z Y H

New member
אההא

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. מממ לא זוכרת כבר מה היה השבוע... נראלי שני היה הכי כיף כי היינו הרבה ביחד הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. חברים שלי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מרגש.? פפפף התעצבתי מעט כי.. הלך לי גרווווווווע המתמטיקה.. יחידות כוסעמק!! התעצבנתי על.. כל העולם אבל בסוף סלחתי כי .. כי חייבים לחיות התאכזבתי מ... כי... עצמי כי לא הצלחתי במבחן המחורבן הזה בכיתי מעצב/אושר כי.. כולם הצחיקו אותי=] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היום... פחחחח לא אספר מה קרה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אההא הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עזרתי אומץ והתקרבתי אליו עוד לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... חיות הסרט הכי טוב שראיתי.. נער שוליים חחחחח המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אולי היום לאיתמר עם כולם משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מממ משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את יום שני, ואת החיבוק המאוד מושקע שקיבלתי היום ממנו כמובן התודה שלי השבוע היא ל.. שהר, ולכל מי שמחזיק אותי על הרגליים פינקתי את עצמי השבוע עם.. אפנק אחרי החווה, מקלחת חמהה=] מאכל השבוע שהיה הוא.. ממממ מושי טומטו חחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "הא?" או "אההא" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Dead! ו-TNT אלבום השבוע שהיה.. מממ TBP משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. And without you is how I disappear, And live my life alone forever now הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הרבה יותר מדי דברים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשכח מהכל השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הוא.. ביום שני לפחות השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אולטרהסאונד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אשן קצת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. את הקליפ ביום שבת, ואת הוטרינר ביום ראשון=] תאחלו בהצלחה... יום ראשון אוללטרה סאונד לשמנטון=]

serdonix p

New member
כי אני שמחה ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום! כי התבטלו 6 שעות בבית-ספר, היה שיעור ממש טוב, התחיל החופש, וראיתי מלא אנשים שאני אוהבת
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יום שלישי עם להלוש, רביעי עם אמא
וכמובן האימונים הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ראשון-שני שיחות בטלפון עם כולמיני אנשים. התעצבתי מעט כי.. יש לי מלא דברים להספיק במעט מאוד זמן התעצבנתי על.. אבא אבל בסוף סלחתי כי .. עוד לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... אבא בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי עד כמה שאני זוכרת הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום שלישי בערב עם הילה..
אמיצה שכמותה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..גליקוש
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התחלתי להתרכז לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לחזור מהחווה ולצאת לריצה. הסרט הכי טוב שראיתי.. שלוש אמהות. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מוזס משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. דברים בזארה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. במילה אחת- חווה התודה שלי השבוע היא ל.. הילה. שתמיד כאן בשבילי פינקתי את עצמי השבוע עם..בגדים חדשים בזארה מאכל השבוע שהיה הוא.. אוכל של אמא
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הדרך אל החופש שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..when you were young אלבום השבוע שהיה..אממ שייגעצ? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. ממ הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הרכיבה של רביעי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח, ואבלה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הילה, גליק ונופית השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חופש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לנוח, לצאת הרבה, לעשות הרבה ספורט, ולהנות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ואו יש מלאאא

שירלי317

New member
רוצה גשם גשם!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום שני, כי הייתי אצל ליזי בירושליים
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ראיתי את ליזי ומחר תהיה הרכיבה על קים אחרי חודשיים וחצי של בטלה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לראות את ליזי וקים
התעצבתי מעט כי.. כי סבתא נפלה דפקה ביומולדת שלה אתמול ויש לה פנס בעין
התעצבנתי על.. עידו, כי האדישות שלו משגעת לי את השכל8| אבל בסוף סלחתי כי .. כי ככה הוא? והוא חטף ממני כבר יותר מדי היום
התאכזבתי מ... כי... מאיילת, כי מסתבר שקשה להיות אפילו קצת בוגרת
בכיתי מעצב/אושר כי.. או דיכאון או אושר, לא יודעת איזה מהם, ואין לי מושג למה.. כן, אני מוזרה.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ההופעה של ליאור והטטניקים היום בהפסקה בבצפר
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. ther is the silence of when you have no more silence to write about
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי למדתי לשחק
(אל תשאלו..) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להתגבר עליו כמו שסופסוף התגברתי
הסרט הכי טוב שראיתי.. המדריך לטרמפיסט בגלקסיה- בפעם החמישית בערך
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ירושלים!!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. לשם שינוי- ליאור.. וליזי כמובן! ואת שעור אנגלית היום
התודה שלי השבוע היא ל.. לליאור שיודע לגרום לי לחייך ולהסתכל על הדברים אחרת=] פינקתי את עצמי השבוע עם.. נסיעה לירושליים על חשבון בצפר
+ יום בבצפר שבו הברזתי מכל היום כאילו בכלל לא הגעתי =) מאכל השבוע שהיה הוא.. אל תדברו איתי על אוכל! הבטן שלי התחרפנה לגמרי
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? silence of the hyperactive thought (מרגישה פואטיות מתקרבת..) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Femine של Sinead O'connor אלבום השבוע שהיה.. הכל מבינה של פורטרט משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את התקף העצבים שלי היום, כאבי הבטן/ גב/ הרעד ביד/ הכאב החד בגב:-S הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב על קים כמו שצריך ואהנה, ארגיש טוב, אראה את אורלי ועדי, שתהיה התנחלות אצלי היום בערב, לראות את עידו לפני שהוא טס.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. קים!
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חופש!!! קים!! מפגשי פורום, ליז, בר, אורלי.. וכל מה שרק אפשר! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. רק כיף! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...ליז, בר ואורלי

עונה בעעעעע...........

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום ראשון כי........ סוד.....! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ~הציון במתמטיקה~!!!!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. משהו טוב שעשו בשבילי........! התעצבתי מעט כי.. אני חולה...... התעצבנתי על.. מישהי אבל בסוף סלחתי כי .. לא סולחת התאכזבתי מ... כי... אותה אחת בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אני אבוא לנחם אותך.......
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סוף סוף מישהו אוהב אותי ודואג לי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ענת
התודה שלי השבוע היא ל.. ענת הבנים ו..... איילת... סליחה יולי!
פינקתי את עצמי השבוע עם.. להישאר בבית......! מאכל השבוע שהיה הוא..מממממ...... מרק עוף.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? סוף סוף מישהו דואג לי.... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לוידעת איך קוראים לו אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. i love you... plaese say you love me to..... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. המחלה פףףף.... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אישן ואבריא... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. איילת....! הבנים מהחווה.....! ו..... הכי חשובה ענת!!!!! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. להבריא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אבריא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אממממ........ חברה שלי מאילת .... שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..

למעלה