סוף כל סוף הוא הגיע-סוף שבוע!

gili600

New member
סופ"ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי הייתי בחווה והיה פשוט קורעע הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הרבה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. החיבוק
התעצבתי מעט כי.. ככה התעצבנתי על.. שגב אבל בסוף סלחתי כי .. מישו אמר שסלחתי? התאכזבתי מ... כי... ממנו בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי אלא אם לצחוק עד דמעות נחשב הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. השיר של ט"ש והריקוד של אביב מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני סופגנייה לה לה עם קצת ריבה בה בה ונוסיף גם סוכרייה בבקשה תודה" או משו בסגנון הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התעמתתי איתו על זה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לבצפר ביום שישי בזבוז מוחלט של שעות שינה הסרט הכי טוב שראיתי.. סטפ אפ המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כפפות? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שיר
התודה שלי השבוע היא ל.. שיר על כל העזרה עם התחרות פינקתי את עצמי השבוע עם.. שומדבר מיוחד מאכל השבוע שהיה הוא.. סופגנייה? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? החווה מדהימה הבצפר מבאס שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. הרמקולים שלי נדפקו אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הריב איתו הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשלים איתו השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יונתן השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. התחרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. מקום מכובד (כל מקום חוץ מאחרון) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אותו סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): חג שמח!!

PinkPony

New member
../images/Emo140.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. מממ אני חושבת אתמול והיום חח לאדעת היה שבוע נחמד .. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ממ סאפיר באה .. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ראיתי את ספיר
התעצבתי מעט כי.. אממ כמעט הרגו אותי באספת הורים הזאתי .. התעצבנתי על.. המורה . אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי .. התאכזבתי מ... כי... **** בכיתי מעצב/אושר כי.. הלכתי מכות עם ילדה אחת מפגרת ! ומצחוק כי ספיר הפליצה ... וכי נזכרתי בו
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ממ הרבה .. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לאדעת . הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני כבר עצמאית !
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לאדעת .. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי אולי נראה עוד מעט עם סאפ ואחותי הטיפשע הזאת
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה ?!?!? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לאדעת .. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. המון .. התודה שלי השבוע היא ל.. כמה דברים שחשובים לי מאוד מאוד מאוד מאוד
פינקתי את עצמי השבוע עם.. לאדעת .. מאכל השבוע שהיה הוא.. הרבה .. אה תותים עם קצפת ? נכון סאפ ? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לאדעת .. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לאדעת אלבום השבוע שהיה.. . משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. . הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כמה דברים .. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לאדעת .. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הוו המון
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יאא חופש , המון חווה ואנשים מדהימים
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לרכבבב הרבה .. ולישון בקיבוץ אפישהו .. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מיני .. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

ממ..פעם ראשונה..

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..ראיתי את סז הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. פולין התעצבתי מעט כי.. לא רכבתי..וזה לא היה מעט חח התעצבנתי על.. עצמי בעיקר אבל בסוף סלחתי כי .. זאת אני התאכזבתי מ... כי...עצמי, כי נמאס לי לא לדעת בכיתי מעצב/אושר כי.. סז.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חחחחחח אתמול היה מצחיק סוףףף מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."היי עדי" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הרווחתי 2.10 ש"ח ביום!! בלי לעשות כלום חחחח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבור את פולין הסרט הכי טוב שראיתי..האמת לא יצא לי לראות כמעט טלויזיה.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..גם לא ממש היה לי זמן לצאת לאנשהו.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אמא התודה שלי השבוע היא ל..אמא ואבא פינקתי את עצמי השבוע עם..חחחח עם מה לא?? מאכל השבוע שהיה הוא..שוקולד, כרגיל
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?black & white שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..far away אלבום השבוע שהיה..-- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..המממ.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אתגבר על כל מיני דברים השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..זאת שבשמיים?
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לרכב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לרכב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..פףף הרבההה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

אההה ועוד משפט..

כמה משפטים האמת: "יאו גיל את בסדר???" *מסתכלת על הידיים כאילו היא מדממת למוות* "לא!! כואבת לי הברך!!" חחחחחחחחחחחח אין היה ענקקקקק

העייפות.

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי כי היה אימון מצוין למרות שלא קפצנו. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..נמנמנמ שההורים הביעו רצינות בנושא חשוב ביותר הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מסיבת חנוכה בבי"ס התעצבתי מעט כי.. אין לי זמן לחיות התעצבנתי על.. אלעד אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...אלעד בכיתי מעצב/אושר כי.. ההורים עיצבנו אותי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..מסיבת חנוכה חח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אפולו הולך מצוין לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד מתמטיקה הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי אבל אני רוצה לראות בוראט!! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..מסיבת חנוכה של הבי"ס חחחחחח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אממ את שני כמובן וכמו תמיד, אף אחד אחר לא הביע מספיק התעניינות חח התודה שלי השבוע היא ל..עצמי! שלמדתי מתמטיקה פינקתי את עצמי השבוע עם..מה זה פינוק?
מאכל השבוע שהיה הוא..סופגניות לייק דה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "מה שקורה לאםד ממוצע כשאין לו זמן" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."תראי זה אני" - סינרגיה אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."ההגנה הכי טובה היא התקפה" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..מתמטיקה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אוכל למות בשקט השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..נמרוד
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

פרדוש

New member
השבוע הקודם.חח קצת בדיליי...

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היה יום שבת בגלל התחרות!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. 65.41% חחח 2 נקודות הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הצלחתי להוריד את פרדי למטג...לפני זה הוא היה ממש קרוב..אבל השבוע הצלחתי.. התעצבתי מעט כי.. יש אנשים (שיודעים לבד מיהם..) שהם הכי קרציות שיש!!! התעצבנתי על.. ההורים שלי !! היה לי איתם וואחד ריב!!! אבל בסוף סלחתי כי ..אין לי כוח לשתויות שלהם..עז פשוט עזבתי את זה..חח התאכזבתי מ...הרכיבה שהייתה לי יום ראשון על פרדי. כי... הוא לא הלך טוב הוא לא היה גמיש בפה..הוא בקושי זז כמו תמיד אבל הפעם זה היה ממש קיצוני.. מזל שיש דורבנות חחח.. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי...( וזה טוב ) [ : הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..שסוס ברך לי לכביש!!!!זה היה רק אחר כך מצחיק...חח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..שאמרו לי שיעל שופטת אותי.. כי היא גם מדריכה אותי אבל מצד שני היא גם אמרה לי שהיא לא עושה הנחות... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ביום רביעי היה לי שיעור פרטי על פרדוש והלך ממש מעולה..זה חיזק אותי לקראת התחרות .. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לבוא לחווה כל יום (זה התחיל לפני כמה שבועות..) חוץ משני ולרכב על 2 סוסים ולפעמים על יותר.. הסרט הכי טוב שראיתי..לא הכי טוב..אבל יום חמישי הלכתי עם חברים להקרנת בכורה של סטפ-אפ... סרט ממש יפה! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..נסעתי עם ידיד (או קצת יותר מידיד) למקום ממש רומנטי..חחח וקצת נסחפנו.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..חח לא למינוס בבנק אבל קניתי מיכנסי רכיבה חדשים ממש יפים ונוכים..(מאושר..) המניאק הזה רימה אותי.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..סיכת נפש עם נטע..חחח טנקס. התודה שלי השבוע היא ל..הורים שלי שמשקיעים כל כך הרבה כסף בי.. חחח הם יכלו ליקנות וילה..ולפרדוש שהוא היתנהג כל כך יפה בתחרות... פינקתי את עצמי השבוע עם..הוצאה של 800 שקל ב-fox...חח זה היה שווה את זה.. מאכל השבוע שהיה הוא..השבוע לא היה אחד כזה.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לנטע היה הרבה בגלגלץ או בכל ערוץ אחר...חחחחח רק היא תבין... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הריב המעצבן שלי עם ההורים ותתוחנית המפגרת של אורי גלר!!. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אלופת העולם ברכיבה דרסז'....קצת נסחפתי...חחח (חלומות חלומות..) השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..בן חדש...!!!!!!!(so cute)

למעלה