סוף מעשה במחשבה תחילה,

סוף מעשה במחשבה תחילה,

לכל חובבי אומנויות הלחימה בזירה,על מה ולמה כל הרעש,הרוגז והכעס,קיבלנו אפשרות לנהל פורום משלנו,פורום שיהיה קשור אך ורק לענפי הספורט בהם אנו עוסקים. קיימות לפנינו שתי אפשרויות: 1. "לזרוק" הכל ולומר "נעלבנו". 2. לקחת את עצמנו בידיים ולבנות פורום גדול,עשיר,ומעניין.נכון, זה ייקח קצת זמן,אך מהיכרותי את הנפשות הפועלות בתחום הספורט שלנו,אין לי ספק כי אנו יכולים להקים פורום נהדר. כשהקמתי את האיגוד הישראלי לקיק-בוקס,אף אחד לא רצה לשמוע על ספורט זה,נטרקו בפני הרבה דלתות והכל נראה פשוט אבוד,אך תודה לאל לא ויתרתי,נלחמתי,והאיגוד קיבל הכרה והערכה וגם כיום שיש משבר קטן בענף,אני יודע כי נובל לפתור אותו בעזרת השם ובעזרת כל המאמנים בענף, לכולם מטרה אחת "לקדם את הספורט שלנו". מעולם לא נכנעתי בזירה ואינני מתכוון להיכנע כעת ומי כמונו הלוחמים בזירה יודע יותר טוב להתמודד עם קשיים גופניים ונפשיים כאחד. כולנו ביחד,נשנס מותניים ונתחיל לעבוד בקדחתנות לקידום הפורום,ואני מאמין ויודע כי מאמצינו ישאו פרי. בברכת שבת שלום, אורי צבי, יו"ר האיגוד הישראלי לקיק-בוקס

אני מסכים עם אורי ../images/Emo45.gif

עכשיו כל שנותר הוא לשכנע את דסקלו לא להשליך את ההזדמנות שנקרתה בפניו ולנהל את הפורום יחד עם יתר גדולי הדור. ישוכפל דסקלו !

garey

New member
אורי צבי תפשת מרובה ,לא תפשת ,

4 פורומים ,לא הגיוני ,זו דעתי האישית , תלוי גם אייך הדרך נעשית ,רשמתי כמה הודעות בתת פורום אין תגובה ,אנשים עדין מבולבלים מעצם הפגיעה .והשיח הוא על הנעשה ולא על מעשים רעיונות , ארועים ,לא כולם בפורום זה קיבלו את דרך המעשה, ישנם כאלה שחושבים אחרת, והוסיף להם עוד עינין , ישנם שלא, בזמנו שבאת עם רעיון הקיק-בוקס ,ניטרקו דלתות מול אנשים שעמדת מולם, פה בלחיצת כפתור ניטרקה הדלת, ואין מול מי לעמוד פנים מול פנים, ולשטוח טענות ,לך היה את האפשרות הזו ,לכן הצלחת ,ותבורך, ושאלה לי, על מה ולמה להזיז הצידה א ל כלשהיא, העם פגענו מילולית בחבר זה או אחר מכלל הפורום, לא ולא .מה עשינו שקמה כזו צעקה ומאומה , על זה אף אחד עוד לא ענה. ג'רי שבת שלום ומתוק לכולנו.

ג'רי לא נראה לך הגיוני4 פורומים אז.

תעברו לכאן!! מה שעשינו זה שאנשים התעצבנו על כל הפרסומים הרבים שהיו בפורום הם היו רגילים לדיונים עמוקים על סוגיות כאלה ואחרות, ואנחנו נחשבים לאאוט סיידרים אצלם! והויכוחים ביננו לא הוסיפו לכבוד... יניב

garey

New member
CMA אומנויות לחימה עם יכולתי לקלל

לא אותך אני מיתעלף מצחוק יניב ,עברתי לפה אתה פה ,עובר לשם תשובה מימך , יש מחשב שמראה 4 פורומים במכה אחת , אני מרגיש תרנגול הודו לפני שחיטההההההההההההההההההההההההההההה אוקי פירסמנו ים ,נכון אמת אין שום ויכוח על זה, אני ואתה ,היו צריכים להגיב לנו בחוכמה ,במסר תמתנו את עצמכם, האמן לי שאנו באותו ראש ,אבל בקטע אחר ,בטוח שהיינו מבינים את המסר, מצד ההנהלה ,ראה ויכוחים פה בשלושה ימים עם אנשי פורום ותיקים, יצאו חרבות ,דורבנות וצלצלים, זה ככה בכל העולם , כולם מחכים בשקט בפינה מגיע הרגע,החרבות נישלפות ,וציפורני הברזל גם. לא אני ולא אתה עשינו מרוע לב,זה בטוח. שבת שלום

אלישיר

New member
חושב ש'תה טועה יניב.

בעזהי"ת אין לי לא יד ולא רגל בכל הפולמוס המטורף הזה של הפורום, בזמן האחרון, ולמעשה אני גם לא רוצה להיות יותר מידי מבין בעל כמה ולמה. לא אוהב לריב עם אנשים, וכשאנשים רבים לידי, במהירות של הרוח אצא לנשום אויר צח ונעים. ובכל זאת, לא חושב שמה שהטריד אנשים בפורום הוא פרסומי הזירות למיניהם. הנקודה היא שונה. הפורום מיועד בעיקרו לדיון אליטיסטי. זה לא בדיוק משנה איזה דיון, וראית כשדסקלו כתב בצורה מעמיקה על נושאי אגרוף ומוי טאי, הוא זכה לעניין רב. כדי שהפורום ישמור על עצמו ככזה, כמקום שבו אפשר ללמוד ולהשכיל, חובה שיהיה איזון בין הודעות שטחיות ובין הודעות מעוררות מחשבה ודיון פורה. מתוך חמש עשרה הודעות אפשריות בדף הראשון; כששליש מהן ויותר הן הודעות פרסומת על אירועים, הודעות על "תרומת מח עצם דחופה", על התוכנית הקרובה של נשיונל גאוגרפיק, על "מחפש אמנות לחימה", מסרים אישיים בין חברי פורום, הודעות של משרשרות את עצמם, וגם לא פחות מכל אלה -הודעות שאינן רהוטות דיין, נוצר מצב הרסני לרוח הנ"ל של הפורום: אינך רוצה לפתח דיונים של אנשים חושבים, ולפעמים אינך יכול, כשכך מסביבך. אני לא יודע מה יצא מכל הבלגן הזה, נראה לי שהבנה של הנ"ל תמנע הרבה מהחיכוכים שנוצרו בזמן האחרון, ואדרבא תהפוך את נושא אמנויות הזירה לחלק חשוב מאוד מעולם פורום אמנויות לחימה -חלק שבהחלט מגיע להן.

ש מים

New member
המשך לדברי אלישיר

יניב, אני מסכים עם חלק מדברי אלישיר. אני מסכים עם החלק שאומר שהפורום "הישן" היה רגיל לדיבורים מעמיקים (בין הבדיחות הפנימיות ושאר השטויות). אני לא מסכים למילה "אליטיסטיים", למרות שגם זה היה (ואל זה לא התחברתי במיוחד). לכן, אני מחזק את דברי אלישיר שכתב שכאשר אנשים כמוך, כמו אורי צבי, כמו דסקלו, הבאתם דברים עמוקים - היתה הקשבה, גם אם הדברים לא דיברו אל כולם שם (אלי הם מ-א-ו-ד דיברו, למרות שלא הגבתי. לא על כל דבר חשוב ומעמיק צריך להגיב, כמו גם לא על כל דבר שטות). גם אני חושב שבעיית הבעיות היתה המינון וההצפה. אני לא מסכים עם האמירה ש-"למה לא אמרו לנו". היו ה-מ-ו-ן פניות, גלויות לחלוטין, בבקשה להפחית את ההצפות ולחשוב לפני מקליקים על המקלדת, אבל הדברים לא זכו לאוזן קשבת. חבל שעכשיו, לאחר שהחלב נשפך, ההבנה מחלחלת. אבל אני חושב שמעז יצא מתוק: אולי עכשיו יהיו 2 פורומים. שכל אחד יתמחה בתחומו וכל אחד יקבל את אופיו, ומי שירצה יוכל לדלג בין השניים. אמנם יחסרו לי מאוד דברי הטעם של חלק מאנשי הזירה, אבל אשתדל להכנס מדי-פעם, בתקוה ש"אפול" על דברים טובים. כמובן שאשמח מאוד מאוד אם תכנסו גם לפורום "הקלאסי" (אני נגד השימוש במילה זו, אבל זה רק כינוי) ותשתפו את את יושביו בנסיונכם והבנתכם. והנה דוגמא רלוונטית (לנושא שממש "קורא" לתרומתכם): מכת האגרוף. אמנם הבנאדם שאל שם על אגרוף ספציפי של קרטה, אבל זה פתח להרחבת הנושא ולתוספת ידע.

ש. מים תודה לך................

החלטנו אורי צבי ואני להיות מנהלי פורום לאחר שצפינו בהתפוררות של הפורום הכללי, ובשביל להרים על הרגליים ובאופן חופשי מתן במה לענף המגע המלא, לאחר שספג קיטונות בפורום הכללי, ולמען כל העוסקים במלאכה, פורום אומנויות לחימה בזירה הפך להיות עובדה מוגמרת. איך הוא יתפתח זה תלוי ברצון הטוב של כולם, הבמה כאן בשביל כולם, הממשק של הפורום נוח, וניתן להכניס בו מידע רב ולעזר של כולם, אני מוכן להשקיע בבנית הפורום מהבחינה של הכנסת חומר איכותי בסגנון של מאמרים וכו... אז קדימה תזרימו מידע.... יניב

ש מים

New member
"מגע מלא"

כפרה, "מגע מלא"
קֶסקֶה-סֶה??? ג'ודו זה לא מגע מלא?? בקרטה אין מגע? (נו טוב, בזה אני לא בטוח, אבל אני יודע שבקיוקושינקאי יש מגע), בנינג'יטסו אין מגע? בג'וג'וטסו? יש הבדלים בעוצמת הפגיעה, יש הבדלים בסיכויי/סבירות הפציעות, יש הבדלים באיבר המכה, אבל בבסיס אני חושב שרובנו עוסקים במגע והכאה (גם ג'ודו "מכה", לא בעזרת אגרוף, אבל בעזרת הריצפה!
). לכן אני חושב שהמכנה המשותף רב מאוד ויש לנו המווון מה ללמוד מכם, בעיקר משום ש-"אצלנו" (שו האדא "אצלנו"? "אנחנו"? אני והתולעים??!!) מנסים לרסן את הפגיעה ולווסת אותה עמ"נ שלא לגרום נזק לחבר לאימון (אגב, הנה באמת הבדל: בשיטות "הרכות" בן הזוג לאימון הוא "חבר לאימון" וב-"קשות" הוא יריב, גם אם א"כ ולפני כן הוא חבר...). אז בוא נבהיר ונגדיר מראש את ההבדלים, ומתוך זה נוכל למצוא את המשותף. בנקודה זו ("המשותף" נוכל להפגש ולדון כמו "חברים לאימון" ולא כמו יריבים, שכל אחד מהם מנסה להראות שהוא בלתי-מנוצח, בזירה ובחיים. אתה שואל "מה המכנה המשותף?", אני חושב שכבר ענו על זה בעבר, ואם לא אז הנה מספר נקודות מפגש, לדעתי: 1. טכניקות (את זה כבר אמרתי בעבר). 2. "ראיית הקרב" (כולל גישה): זה נושא מאוד כבד, שבו יש הבדלים עצומים בין "הלחימה הקשה" ל-"רכה", אבל גם בין כ"א מאמנויות הלחימה שאתה עשוי לכנות "רכות". למרות זאת, ואולי בגלל זה, זה הנושא המרתק והמעניין ביותר, עבורי.
זה יספיק לחצי השנה הקרובה
אללה יסעדק יא אבויה!

אדרבא איש יקר....../images/Emo6.gif

גם אנחנו לא מפוצצים את החבר לאימונים ומווסתים מכה, שכן לא היו נשארים מתאמנים אם כולם היו משתמשים בחוזקם המלא. גם בשיטות "הקשות" בן זוג לאימון הוא חבר לאימון. והוא ממש לא יריב... הוא יריב כאשר הוא עולה לקרב בזירה..... שמחתי לשמוע מה מעניין אותך ונשתדל לגרום לך לשביעות רצון מליאה ועניין. יניב

ש מים

New member
"יריב לזירה"

לזה התכוונתי.
למרות שאני מודה, חטאתי מעט בהכללות: גם בשיטות "הרכות" אתה עלול למצוא עצמך מול "יריב" ולא מול "חבר", אבל זה פועל יוצא מהבדלי אישיות וכו', וזה לא דבר מובנה בתוך השיטה. מעניין שלא שאלת על ההבדל בין "יריב" לבין "חבר לאימון", זה לא דבר כ"כ טרוויאלי לדעתי... (אתה כנראה יודע ומבין את ההבדל, אבל הנה, הרמתי לך כאן להנחתה: שוּט! אתה יכול לפתוח בדיון ארוך מאוד על העניין
).

התמדה=הצלחה,

ג'רי, טריקת דלת הינה טריקת דלת בין אם היא נעשית ע"י לחיצת כפתור ובין אם לאו,השורה התחתונה הינה טריקת הדלת,ללא כל אפשרות "לשטוח בעיות". אני לא חושב שמספר פורומים העוסקים באותו נושא זה דבר רע כל כך,אם שתי זירות אינן דבר רע,אז מדוע שארבעה פורומים (דרך אגב מיהם ארבעת הפורומים? וואללה,תפוז,ופורום זה,מי הרביעי?). לגבי שאלתך,האם עשינו משהו למישהו,זו שאלה מיותרת לחלוטין,ישנו משפט נבון שאומר "אל תהיה צודק,הייה חכם", אמץ משפט זה,ותראה איך דברים משתנים. אני גורס,כי אם נתמיד להכניס לפורום זה,שאלות,תגובות,הערות,וכו',בניסוח מדוייק,בדיוק כפי שאנחנו יודעים לעשות,נהפוך לפורום פעיל ואהוד בקרב קהילת העוסקים בספורט המגע המלא. סוד ההצלחה=התמדה. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

garey

New member
אורי ידידי ראשית אני נגד בכל. ולמה,

שבת שלום ידידי, ראשית אני נגד ולמה ,זה לא מוסיף אלה רק גורע. 4 פורומים וואלה, אורי, תפוז , ותת פורום סה"כ 4 {מי יודע מה המחר?}התגובה לשאלות השואלים ,ב 4 פורומים מקשה ביותר לעונה התשובות , המירדף אחרי התשובות והשאלות ניהיה יותר קשה לכולם ללא יוצא מהכלל, גם עם תתמיד לרוב לא תצליח ,באחרויות. בהקשר ל2 זירות תשובתי ידועה תמיד,אין צורך וחבל שכך ,ולמה? אנו עדיין לא ברמות של קהל רב וססגוני{ כענף הכדורגל שהולך אחורה מבחינת הקהל} כמות המיתחרים לא מספקת ל 2 זירות {אתה תיראה אותם מיתחרים כל הזמן, לא מוסיף אלה למיתחרה עצמו} במה אחת רצינית לכלל הלוחמים ,איגרוף ,קיק-בוקס ומואי תאי ,וקראטה, יתנו תוצאות גבוהות יותר, במבחינה תחרותית והבאת קהל רב יותר, שני דברים שרשמת, להפוך ראשית את הספורט שרשמתי לאהוד בקרב העוסקים בו, {לא מחויב לאהוב ענף זה או אחר אבל לכבד אחד את השני}ופה לא ניהיה צודקים אלה חכמים,.......... הרווח יהיה כולו של כולנו אוהדים מאמנים ספורטאים וכו"לי . שבוע מתוק לך ולכלל אומניות הלחימה.

ג'רי אני מסכים אבל.............

זה יופי שאתם מתקדמים וכמו שאתה אומר הרכבת דוהרת .......... זה גם מסתדר איתנו באופן מעולה כי ככה אף אחד לא יפריע לאף אחד.... בברכה שהרכבת שלכם תמשיך לדהור בהצלחה רבה יניב

garey

New member
CMA יש בעיה עונה לאורי יניב עונה מה

יניב העם קראת טוב את דברי לאורי ועונה בשמו, 2 רכבות דוהרות זה אחלה ,רק שלא יתנגשו זו בזו, ואז ננגב חומוס אחלה, שאני לא אוהב רק אורגינאל {אבו גוש} תן לאורי ידידנו לענות בכייף ,התשובה לשאלתו נענתה כראוי , למה אתה צריך לענות בשמו ,..................................... לא הפרעתי לך ולא לאף אדם, אלה עם חושב אתה אחרת. בעצם אולי כן, אתה מעונין מאוד לקדם את cma אחלה בכייף וכל הכבוד כך צריך להיות, אורי מקדם את הקיק-בוקס ,אחלה בכייף כך צריך להיות , ג'רי מקדם את המואי תאי ,העם זה אחלה אצלך כן או לא תן לי תשובה ומחכה לתשובה ...................... ,אני עניתי לאורי שצריך במה אחת לכולם מה פסול פה,קראטה ,איגרוף ,קיק-בוקס,ומואי תאי ,הרכבת דוהרת ....... לכיוון כולם ........ פעם אתה עונה בצורה נכונה פעם לא .....אתה ממש לא מובן .... לאן אתה זורם, אני זורם לכיוון אחד לא נגד הנהר. ,,

אורי צבי הוא לא מפיק את הזירה....

אורי צבי הוא המפקח של האירועים בתור יו"ר הקיק בוקס , וכמובן פרשן, שופט וכו.... ואומנם תורם חלק נכבד מאוד, אבל משום שהוא לא המפיק מן הסתם ידו קצרה מלהושיע... - אני לא מבין מה אתה בדיוק רוצה להוציא ממנו?? לא הבנתי איך אתה רוצה שאני יענה לך... שמפרגנים לך ושנותנים לך ברכה כגון שהרכבת תמשיך לדהור אתה מתלונן... שלא מפרגנים לך אתה גם מתלונן.... אז אולי תגיע להחלטה אתה? יניב

לגבי במה לכולם............

אולי בעתיד..... כרגע טוב לנו ככה שאתם מתפתחים וגודלים, ועצמאיים... ודוהרים.... באמת תצליחו מכל הלב..... יניב

למעלה