סוף מעשה במחשבה תחילה,

garey

New member
CMA יניב היא אפשר להתעלם משנינו

יניב היא אפשר להתעלם משנינו ,יהיה מאוד משעמם ,שנינו אנרגטיים,הפלוס הוא ,שלא מלכלכים בשפת הרחוב.{גם לא היה ניסיון כזה ולא יהיה} מן הנימוס לא הובנת כראוי ,ולא הבנתי שאורי צבי ,לא תפקידו הפקת הזירה, למעט שיפוט ושידור וכו"לי, בלי שום קשר ,עניתי לאורי את מחשבותי על הפורומים,ומחשבותי האישיות,זכותי המלאה הוא יכול לענות כמותך , לכן הגבתי,, משום שלדעתי אורי צבי אמור היה לענות לשאלות שהוא שאל , וקבלת תשובות מימנו,לא מימך,{לא שאני לא מעונין בקבלת תשובות מימך } בנושא זה אורי היה אמור להגיב ,בנושא שאני שואל אותך שאלות אשמח תמיד לקבל תשובה ממך ולא מאחר.ותחשוב על זה ,עם תשאל אותי יענה לך מישהוא אחר.גי'רי שבוע מלא שמחה לך

ג'רי זה טבעו של פורום.....

אתה שואל בכללי... אז תצפה לקבל התייחסות ממי שקורא.... אתה רוצה שרק אורי צבי יענה לך.... תפנה אליו במסר פרטי.... בידידות, יניב

garey

New member
אורי שלתח מסר בכללי ,קבל תגובה בכלל

אוקי ,אורי שלח בכללי, קיבל בכללי , מקובל עלי, תגובתך האחרונה בכייף, ומקווה שתבין סוף סוף ,שאני לא הייתי חלק ,מפרשה ומחלוקת זו או אחרת, ואני לא שייך לאותם מחלוקות.זה לא מקובל עליי בשום פנים ואופן, בידידות ג'רי

garey

New member
CMA אורי דיבר על ניסיון ךפורום זה?

אורי צבי ידידנו דיבר על לתת צ'אנס, לפורום זה, היות והשבתי לו 4 פורומים מהווים בעיה לשואלים ולנותני התשובות, וכמו שלדעתי שוב חוזר האישית בלבד. אנו לא בנויים ל2 זירות בארץ, {ולא שאין למואי תאי מה להציע בחודש מאי יש מה} בכלליות לטווח ארוך ,בריא יותר זירה אחת ,טובה מאורגנת , עם כלל הלוחמים קראטה איגרוף תאילנדי וקיק-בוקס, זו תשובתי ,עם רשמת בתור פירגון אחלה, מקובלת עלי דעה זו , רק דע לך אני לא מחפש פירגונים באופן כללי , רצוני ומחשבתי לכיוון אחד,רכבת טובה ,נכונה ,ודוהרת לטובת הכלל. ג'רי נ.ב לא באתי לפורום זה לריב או להיתלהם. אתמול כימעט שתינו יין ,אז נמשיך להגיע לכוס כדי לשתות,

אני מסכים איתךךךךךךךךךך

שלא תבין לא נכון, אני בהחלט מסכים איתך...... אני מסכים איתך על הנושאים הבאים:- 1. פורום 1 לכולם זה בהחלט יכרז את כולם וככה כולנו נההיה כח.., השאלה איפה אתם רוצים את הפורום? 2. אני מסכים איתך פעם נוספת - שאיחוד לזירה אחת זה גם כח!... אבל תבין משהו.... היחידי שיכול להביא לאיחוד הזה זה - רענן טל. דעותיו של אורי צבי ידועות לרענן טל והמלצותיו לאיחוד נשמעות לא פעם ולא פעמיים אצלנו, אין טעם להמשיך לדון איתו על זה. עצם זה שאתם כל הזמן חוזרים על עצמכם זה לא יביא את אורי צבי לרענן עוד הפעם ועוד הפעם לדבר על איחוד, המלצתו ידועה. כרגע לפי מה שאני הבנתי שאצלנו שמחים מאוד שתפסתם לכם כיוון ושאתם מתקדמים ומתפתחים, תמשיכו ככה ויישר כח!, עצם זה שאתם מתקדמים הפעם הזאת באופן רציונלי ומבלי לתקוע רגליים כפי שניסיתם לעשות, זה טבעי ויפה לראות. תמשיכו ככה ותגיעו לגדולות! בהצלחה יניב

garey

New member
CMA אני מת עליךךךךךךך ךךךךךךךךךך

אתה מתוק מדבש ,אני מתתתתתתתתתתתתתת עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני שמח שאתם שמחים, ושמח מאוד על דברייך , תודה על הפירגון ,כניראה שהגיע הזמן שההתנהלות שהיתה קודם , תיהיה במישור נכון ומיקצועי יותר {,בחיית יניב תירגע} אמרתי לך פעמים רבות, היה צריך צד שלישי לעורר לדרך נכונה יותר. והלוואי ויבוא גם היום ,שלא יתקעו רגליים בגלגלים. אני לא הייתי שם בזמנו,היום זה עידן חדש,דף חדש ,ולבן , וניסיון להצליח בדרך זו, מה שהיה בזמנו ,לא משוייך לי, תפריד אותי מהעבר, ומהחתול השחור שהיה בנייכם.אתה לא יכול לשייך אותי לעבר . היום זה אחרת ,אני שם ,ומזיז דברים ואת הראשים לכיוון נכון , כולל עתיד לכיוון הנכון ,וראה את מחמאותי מתחילת עבודתי ,עליכם, כך אני רואה ומחמיא לפועלכם ,אז על תשייך אותי למה שהיה קודם, תסתכל עלי בראי אחר ,מה שהיה בעבר מת לגבי לפחות, תן לי צ'אנס ,להוכיח שאפשר אחרת ,כמו שהוכחתי להם, תחשוב רגע ,איפה הייתי קודם לבאלאגן ביציע ,ירדתי ושיניתי פאזה וחשיבה , בזמן קצר ,תיהיה סבלני , ותמיד מאחל לכם לנו לאורי צבי את הטוב ובכנות מהלב. שבוע טוב ג'רי

מעולה ג'רי אבל תבין משהו......

כמה שאני באמת מעריך אותך... אבל.... אי אפשר להכריח את רענן לעשות איחוד שהוא מרגיש שהוא לא מסתדר עם האנשים (המאמנים) ששם. ואם המצב יוצא ככה שאתם מתקדמים ומתפתחים וגודלים ומוציאים אירועים יפים, זה מצויין- ככה הרמה רק עולה ומתאפשר לכל אחד לעבוד עם מי שהוא אוהב ורוצה. יניב

garey

New member
CMA האמן לי שאני מבין ומעריך.

גם אני אותך ואת פועלך ,לעולם לא הכרחתי איש למעט פעם אחת, שביקשתי ליצור קשר עם רענן,הגבת לי,שהוא חם סגרתי עינין, אני מעריך את עבודתכם ,וקידומם של מיתחרים ממיגוון האומניות, וכן גם לומד מכם, זה לא בושה זה כבוד, ושמח כל הזמן לראותכם בזירה ,ורואה בכייף למה לא, תאמין לי שגם בארועים הבאים שלכם, הגיע בכייף , ובכבוד הראוי לכם, אני לעולם לא מרגיש מוקצע, או לא רצוי, כי לא פגעתי בכם, אני מאמין, שעם כן היה קורה דבר כזה ,לא הינו מדברים דקה, אצלי בכ"א דברים נסגרים אחרת {,אין לי האשמות לאיש זה או אחר} גם אני שמח בהצלחתכם.. ג'רי

dannylior1

New member
יש מקרים שבהם הפרדה נדרשת.

קודם כל שלום לכולם. אני דני, התאמנתי הרבה שנים באומנויות שונות, אבל לא זאת הנקודה כרגע. עד לפני כשנתיים וחצי לא היה קיים פורום אופנועי שטח, ורוכבי השטח היו חלק מפורום אופנועים. עד שקם משהו והחליט שצריכה להיות הפרדה. הרבה התנגדו להפרדה הזאת, אבל העובדה היא שהיום פורום אופנועי שטח חהוא אחד הפורומים האיכותיים והמקצועיים שאני מכיר בארץ. הפרדה יכולה לעזור לכם למקד את הדיון בנושאים שנוגעים לכם, ובכך להעלות את הרמה מבחינתכם לרמה גבוה הרבה יותר. בהצלחה!

שלום דני..........

תודה לך על בירכתך. יש המון מכונים שעוסקים בספורט המגע המלא, כולנו תקווה שהם יקחו חלק פעיל בפורום ויספרו לנו על סדנאות, אירועים, תחרויות, וגם יתנו לנו מהידע הצבור אצלם בשביל שנילמד ונשכיל..... בברכה יניב

למעלה