סוף סוף אני כותבת...

מושי@

New member
סוף סוף אני כותבת...

טוב, אז זהו שלום . אני נמצאת בפורום מאז העברתו לכאן אבלל לא מעזה לכתוב- מנסה להדחיק את העובדה שזהו אכן מקומי. הדחיפה לכתוב באה מההפניה לצלום רחם שנמצאת אצלי ביד ושקבלתח לפני שעה מהרופא הנחמד. אנו כבר מטופלים יותר משנה אבל רק הצילום הדפוק הזה הביא אותי להבין שזהו יש לנו בעיה רצינית. אני בת 23 ובעלי המתוק והאוהב בן 24. התחתנו לפני כמעט שלוש שנים הראשונים בין כל החבריםמכל המקומות. כמעט שנה היינו על גלולות וזהו התחלנו לנסות. האמת היא שלא חשבנו שמנסים כי היה ברור שזה יצליח מייד אבל מה לעשות שלא הכל בשליטה שלנו. לפני שנה וקצת פגשנו לראשונה את הרופא הנחמד . בהתחלה מצאו שיש לי פרולקטין גבוה . לקח כמה חודשים -2-3 וקיבלתי פארילק, עוד חודש לראות שהוא אכן משפיע והכל בסדר ממשיכים... אח"כ בעלי עבר את הבידקה ומצאו שהכל תקין. התחלנו עם איקקלומין-ובלי עין הרע כמות הזקיקים מגיע ל6-7 בכל צד אך הרירית 6ממ". פעם אחת עברנו הזרעה ועכשיו אנחנו עומדים לפני הצילום רחם הארור. האמת שהייתי בטוחה שהחודש נצליח אבל אני כבר בטוחה שאני אקבל בעוד כמה ימים . מצטערת על המגילה הארוכה פשוט אני ממש נסערת מהצילום הזה.

מושי @ תאמיני לי הצילום קטן .....

ליד צירי הלידה ..תחשבי חיובי הצילום אומנם הוא לא דבר נחמד אבל גם לא נורא ביותר תינשמי עמוק לפני הצילום תיקחי משכך כאבים כמו אופטלגין או אקמול ... ואח"כ תרגישי הקלה שעברת אותו ..כמובן צריכים גם רופא מיומן ועדין אצל איזה רופא את ? שיהיה בהצלחה
יונית החיננית

מושי@

New member
חן חן לחיננית || ../images/Emo39.gif

תודה על העידוד . הרופאה שלחה אותי לקופה כי לא עושים את זה במרפאת הפוריות. אין לי מושג על איזה רופא אני הולכת ליפול. מחר אני צריכה לקבוע תור במאוחדת בטורים בי-ם. אם מישהי עשתה צילום רחם שם אני אשמח לשמוע פרטים כמו אם יש בכלל אפשרות לבחור או שזה פשוט מי שיש-ברוך הבא ואם אפשר לבחור אז במי?

דבורי

New member
צילום רחם

אני עשיתי צילום רחם בטורים בירושלים. אין אפשרות לבחור, אבל באמת - אל תדאגי. חצי שעה לפני הצילום לקחתי שני כדורי ADEX, וזהו. לא כאב בכלל. שמעתי שאם באמת מוצאים משהו אז כואב יותר, אבל גם אם זה נכון, עוברים את זה. הבדיקה לא היתה בכלל הסיוט שעושים ממנה. מה שכן - צריך להגיע לרחוב הטורים ב-7:30 בבוקר. אז תתכונני לקום מוקדם בבוקר.

יפית@

New member
אני עברתי צילום רחם בטורים ../images/Emo20.gif

לפני בערך שנתיים - הרופא שעשה לי את הצילום היה דר´ אברמוב, אני ממליצה לך לקחת משכחי כאבים חצי שעה לפני, זה סך הכל לוקח 3 דק´ וגם עם כואב אז זה ממש קצר.- וחוץ מזה אולי לא תצטרכי את צילום הרחם הרי עדיין לא קיבלת. שאלה- את מטופלת אצל דר´ אלגביש? שיהיה לך בהצלחה ושתעזבי אותנו במהרה לפורום השכן

מושי@

New member
../images/Emo51.gif

קודם כל
על המידע, הרגעת אותי. חשבתי שזה הרבה יותר ארוך ... כן אני מטופלת אצל דר´ אלגביש ובינתים אני ממש מרוצה מלבד שנראה לי שהתהליך קצת איטי אבל אני בטוחה שזה מתוך שיקולים של מניעת טרחה מיותרת וכן משיקולים דתיים. את גם מטופלת אצלה- מרוצה?? כמה זמן את מטופלת ? אני אשמח אם תרצי לפרט על מצבך. ושוב פעם
על המידע באמת הרגעת אותי. |

הרמוניה

New member
ברוכה הבאה וכנהוג לברך במקומתינו

הלואי ותלכי מכאן מהר למקומות הרבה יותר מענגים
בינתיים את מוזמנת לקחת משוט ולהמשיך את החתירה בחברותה אם תעשי חיפוש בטח תמצאי הרבה דברים על צילום רחם ואת גם מוזמנת לשאול המון הצלחה הרמוניה

מושי@

New member
../images/Emo51.gif

ראשית תודה על הברכות הלבביות. אני מאחלת גם לך לעבור במהרה למקומות מענגים יותר. חשבתי לקרוא לי הרמוניה בגלל ההרמונים המפיצים אותי אבל בסוף הלכתי על השם חיבה שלי-תראי כמה הכל מעוות שאפילו משם כה יפה ושליו אני מקשרת לזה. אז שלא תזדקקי להרמונים וחייך יהיו מלאים בהרמוניה כוסננסית ונעימה .

יפעתי&

New member
מושי ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אני מקווה שלא תשארי פה הרבה (ותעביר מהר לפורומים יותר מעניינים...) אל תלחצי מצילום הרחם זה לא סוף העולם נכון שיש כאלו שהיה להן נורא קשה אבל צריך לקחת הכל בפרופורציות תקחי כדור חזק נכגד כאבים לפני הצילום (אדקס פורטה או אדויל) תרפיאת כל השרירים ואני מקווה שיהיה בסדר והלוואי שתחול עלייך אגדת צילום הרחם...

מרב.

New member
מושי מושי, ברוכה הבאה

כמה דברים, בזהירות ובגישוש: אני לא רופאה ולא מתיימרת להיות כזו, אבל אולי כדאי לעשות עוד הזרעות לפני עריכת צילום רחם. הצילום לא נעים, אם כי עוד לא הכרתי אף אחת שמתה ממנו
אבל אולי בכל זאת אפשר לחסוך את החוויה הזו. רוב הבנות כאן עברו צילום רחם רק לאחר כמה הזרעות. עוד משהו, הרירית הדקה כנראה נבעה מהאיקקלומין- יש לו נטיה לדקק את רירית הרחם, ולכן לא נוהגים לתת אותו יותר מאשר 3-4 מחזורים ברציפות. האלטרנטיבה הן זריקות הורמונים, שאומנם מפחידות יותר, אבל יעילות וממוקדות יותר ועם הרבה פחות תופעות לוואי. האם את מטופלת אצל מומחה לפוריות? רצוי שכן, ולא אצל רופא נשים רגיל. אז זה היה קצת מידע, ומקוה שלא מבלבל מדי, ומאחלת לך שתהרי במהרה, ללא כדורים, זריקות או צילומים למינהם... מרב

רינתילה

New member
מושי ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

צילום רחם יכול לעבור ממש בקלות וללא כאבים - כמו שהיה אצלי. אם את מפחדת את יכולה לפעול על-פי עצתן של הבנות כאן ולקחת כדור נגד כאבים לפני הצילום. בכל מקרה רצוי לבוא עם ליווי. שיעבור בקלות! רינת.

רוני@30

New member
מושי - ברוכה הבאה, לשהות קצרה...

... כי תיכף כבר תעברי לפורום ההמשך.... אני מקווה שתספרי לנו חדשות טובות ממש בקרוב, ועד אז - לשמור על מחשבה חיובית! (כמה שאפשר) והצילום? זה יכול להיות לא נעים אבל זה יכול להיות גם ממש כלום. זה נמשך דקה, צריך לנשום עמוק, והופ - זה מאחורייך. אני עברתי את זה ממש ממש בקלות - ואני מקווה שגם לך ילך טוב. בהצלחה! רוני

נוג

New member
אני שמחה שהעזת סוף סוף ../images/Emo20.gif

הי, צילום רחם זה לא נורא, אומנם לי צה קצת כאב ולקחתי לפני כן אופטלגין אבל זה עובר בצ´יק. אל תפחדי יותר מדי זה לא שד כל כך נורא, תדפדפי בפורם יש הרבה תגובות על הנושא. שיהיה לך בהצלחה. נוג

iris2210

New member
צילום רחם

אני מקווה שתעברי את זה בשלום אבל יש לי שאלה למה ומתי צריכים לעשות צילום רחם מה עושים בצילום רחם? מקווה לתשובה מהירה

נוג

New member
לא יריס

הי, צילום רחם עושים כדי לבדוק את ברחם,ובחצוצורות את המבנה ואת המעבר בחצוצרות. צילום רחם, זה צילום רנטגן רגיל השוני הוא שמזריקים יוד לרחם כדי לקבל תמונה של הרחם והחצוצרות. אצלנו במרפאה עושים את זה לאחר מס´ טיפולים כדי לקבל תמונה יותר ברורה ולוודא שאין בעיה ברחם או החצוצרות. מקווה ששפכתי קצת אור על הנושא נוג

מושי, שמחה לראות אותך כותבת ../images/Emo63.gif

דבר ראשון, אני שמחה לראות שאת סוף סוף כותבת כאן, זה הרגשה מצוייינת לשפוך את הלב בפני בנות שמבינות אותך. דבר נוסף, אני עברתי צילום רחם, אומנם לפני זמן רב אבל אני זוכרת את זב בברור. הפחידו אותי פחד מוות ממנו, ובסוף, שתי שניות וזה עבר. תנשמי נשימה עמוקה, ולכי להצלמן, תגמרי עם זה כבר. מחכה לשמוע שהכל בסדר ושעבר בקלות. שרה

מושי@

New member
זאת אני-על אמת!!!

הי שרה מה ענינים? עכשיו זה באמת אני. האמת לא חשבתי שיהיה פה כל כך הרבה תמיכה- פשוט כיף.אז - תודה לך!

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו מושי ../images/Emo45.gif

ואל תתנצלי על אורך ההודעה. אין ב
הגבלה על אורך
צילום רחם כמו שאמרו לך הוא חוויה לא הכי נעימה, אבל ברוב המקרים מדובר באי נוחות עד כאב של כמה דקות. במידה ויש חסימה בחצוצרוה, או בעיה אחרת ברחם, יכול להיות שבכל זאת יכאב. לכן הכי פשוט לקחת משכך כאבים, לנשום עמוק. לא לעצור נשימה ולא לכווץ שרירים, ופשוט להיות אחרי כן
אצלי למשל הרופא עשה את הצילום במסגרת הבירור הראשוני, עוד לפני שהתחלנו באיזשהו טיפול. כאן בפורום הבנתי שמקובל לעשות כמה הזרעות לפני הצילום. אלא אם כן לרופא יש חשד שמשהו לא תקין. רירית דקה- כמו שמרב אמרה- יכולה להיות תוצאה של האיקקלומין, וניתן לעבות אותה על ידי מתן הורמונים ביחד עם האיקקלומין. אז לכי, חייכי למצלמה, ואולי תצטרפי לאגדת צילום הרחם הידועה. (שהיא לא אגדה אלא עובדה- בהרבה מקרים נשים נכנסות להריון חודש אחרי צילום הרחם, כי הצילום פותח לפעמים סתימות קטנות בחצוצרות. ושוטף את פנים הרחם.) נועם

מושי, ברוכה הבאה ../images/Emo45.gif

ושתעברי במהרה לפורום הבא. אני לא חושבת שהעובדה ששלחו אותך לבצע צילום רחם מעידה על כך שיש לכם בעיה רצינית. להיפך. הצילום יכול לשלול קיומה של בעיה רצינית. אני נשלחתי לבצע את הצילום אחרי 2 מחזורי איקקלומין. יש מי שמגיבה קשה לתהליך (אני לדוגמא) ויש מי שמרגישה אי-נעימות קלה. ההמלצה של כולם היא לקחת משכך כאבים וללכת עם מלווה (על כל צרה שלא תהיה).
מרב

למעלה