סוף סוף אני כותבת...

מושי@

New member
איזה מתוקות

לא חשבתי שנקבל כל כך הרבה תגובות. וואו. תודה על קבלת הפנים הלבבית . זה מעודד ועושה טוב לראות שיש כ"כ הרבה תמיכה פה. למרות שנחמד פה אני מאחלת שכולכם תעברו מפה בקרוב מאד ושבעוד 9 חודשים לא יהיה לכם בכלל זמן לשבת ליד המחשב.
ענק לכולכם.

מושי ברוכה הבאה לפרדס ../images/Emo13.gif

מקווה ששהותך עימנו תהיה קצרה, ושתגשימי את אגדת צילום הרחם (הוא מנקה קצת את החצוצרות ויש סיכוי גדול יותר להיכנס להריון לאחר הצילום). זה לא הדבר הכי נעים בעולם לעבור, אבל יש דברים גרועים יותר. עם איקקלומין הרירית לפעמים נעשית דקה יותר ואפשר להתגבר על זה עם הזרעות או עם תוספת של הורמונים. בהצלחה זוהרה

אפרת**

New member
לא יודעת אם זה ינחם...

מין הסתם שלא.... אבל לי יש היסטרוסקופיה ביום חמישי. שזה ג"כ בדיקה לא נעימה במיוחד. מקוה שיעבור בסדר. גם לך וגם לי. אפרת.ננ

שחר חדש

New member
מושי היקרה

לא יודעת על צילום הרחם, כי לא עשיתי אחד כזה (למרות שפעם הפנו אותי. העדפתי שלא מכל מיני סיבות, כולל החשש הבסיסי שמלווה את הצילום הזה). אבל - יודעת מהרבה אחרות שכן עשו, שזה לא חייב להיות נורא כל כך. יש לנו נטייה לזכור יותר את סיפורי האימה, וגם אותם בדרך כלל מספרים. מי שעוברת "בסדר" היא לא "ניוז" (חדשות)... כך, שאני מאמינה שלרוב זה עובר בסדר. וחוץ מזה, רוצה לאחל לך בהצלחה ענקית, ושההודעה הבאה שלך כאן תהיה שבסוף את לא צריכה צילום, כי...

למעלה