סוף סוף גם העולם יידע!

יניב100

New member
כנראה

כי אני מעריך שעברו בין שנתיים לשלוש מאז שהם היו בקורס.

ק קר קרן

New member
בא"פ אליקים-האוכל הכי טוב שיש!

מה אין שם?.. אחת מהעובדות בחדר אוכל עובדת גם בקונדטוריה לכן היא יודעת להכין עוגות מדהימות והיא מכינה 3 סוגים כל יום כמעט בזמן האחרון התחילו להכין מעין פוקצ'ות כאלה עם ירקות ותבלינים הפתיתים ממש טעימים ויש צ'יפס ממש טוב יחסית לצ'יפס של צבא והעוף ממש טעים בקיצור אחלה של אוכל אני מתגעגעת חבל שעברתי):

c0nfig

New member
הייתי שם יומיים באל"ל, היה נחמד

אבל רוב האוכל היה בשטח

א ו ר3

New member
דווקא את שלנו ממש שידרגו..

(בפיקוד מרכז) הביאו לנו צלחות מפורצלן , סכו"ם חדש, וילונות, פלפל ומלח, והאוכל סביר בהחלט...במיוחד בימים שהאלוף נמצא

יניב100

New member
זה דיי ברור

כשמפקד הבסיס היה מב"ס תורן היה אוכל נפלא בארוחת ערב של יום שישי. (לא הייתי אבל ככה סיפרו חיילים מגפי שנכחו בארוחה) גם כאשר המט"מית שתחת פיקודה נמצא חד"א היתה מב"סית תורנית היה אוכל טוב(כאן הייתי נוכח). ככה זה תמיד שמישהו בכיר נמצא האוכל משתפר פלאים.זה לא בגלל שמביאים טבחים חדשים אלא בגלל שאומרים לטבחים X יהיה בארוחה.כאילו זה בסדר לזרוק כל יום וגם בארוחת יום שישי אם מישהו חשוב לא מגיע.פשוט מגעיל שניתן גיבוי לטבחים לנהוג כך.

all about eve

New member
אתה עוד חי בתקופה....

שטבחים הכינו את האוכל.... היום זה הכל קייטרינג.

יניב100

New member
יש ויש

בתקופת הקורס אכלנו במקשר"ר.היה תענוג פשוט ללקק את העבעות. כשחזרתי לעשות שם קורס שלב משום מה האוכל הדרדר. נראה לי שזה בגלים פעם למעלה ופעם למטה.

בסיס פלוגות

האוכל מגעיל ברמות, בדרך כלל יש המבורגר או קבב "חתול" (מחומרים בלתי מזוהים), תפו"א עם מלאאאאא שמן, לעיתים נדירות יש פירות, ולא מזמן מצאתי איזה חרק בסלט מיותר לציין שאני לא אוכלת שם מאז. האוכל באוגדת עזה היה הכי טוב שאכלתי בצבא!

KORENFIN

New member
פו"ם

אוכל מצויין גם לסגל בסיס גם לקורסים הפיקודיים וגם לחיילים.. בר סלטים מגוון,אוכל מבושל חם,מטבח מושקע,מזגנים,ניקיון ברמה,צלחות חרסינה ולא פלסטיק,מוזיקה בזמן האוכל... יש גיוון!

חוו"ד קצרה על מז"י ובירנית

בזמנו שהייתי קרבי וחיכיתי לקבן בבירנית ... (הייתי שייך לתותחנים שהיו שם) יצא לי לאכול חודשיים שלמים בבירנית... האוכל סבבה וגם היה קונדיטור שאפה לחמים מאוד טעימים ואפילו גוש בצק שמן בטעם סופגניה עם סוכר... אבל!!!! משום מה זמן לא קצר אחרי כל ארוחה בחודשיים האלה יצא לי להכיר כמעט כל שירותים בבירנית.. לפחות מה שהיה קרוב למגורים שלי שם. אני יוותר על לאכול שם... מקרה מצחיק שקרה לי באותו זמן... בזמן שמירה הייתי צריך פעמיים לרוץ לשירותים בשביל כבדה בלי שרירים ואיזה נגד החליף אותי בפעמיים האלו. תודה לאל שהתקופה הזאת עברה. בכול אופן... מז"י מממ... היום הייתה פיתיה!!! יש סלטים ! שניצל וונאבי עוף טוב או נקניקיה... יצאתי שבע... הבעיה היא שזה עובד במזי בשיטת יום כן יום לא. יום א' - דג מסריח יום ב' - פיתיה עם שניצל/נקניקיה או עוף מוקפץ ברוטב פיפי/חזה כלב יום ג' - קציצות לוף/קבב חתול יום ד' - עוף צלוי --- באמת מעולה ואכיל יום ה' - שאריות טוב, זהו

misteranderson

New member
פלמחים

בעעעעע.... אחרי שנותנים לחתולים שמאחורי המטבח שאריות מהחד"א, הם מתחננים שיעשו מהם קציצות! (וזה מה שעושים באמת...) אני לא אוכל שם. לפעמים אני מוותר על ארוחות רק כדי לא להכנס לחד"א. ואל תגידו "מה? חיל-האויר! כסף, טייסים בלהבלהבלה...." בולשיט. האוכל מגעיל, הכלים מלוכלכים והרס"ר מטבח ממש טיפש ( לא קשור, אבל הייתי חייב לציין...)

SoapSeller

New member
רמת דוד - מתחננים לחזור לשלישות,

אני אישית מעולם לא הייתי בשלישות, אבל, אנשים שמשרתים איתי ועשו שם קורסים תמיד מדברים על כמה האוכל שם נפלא יחסית אצלנו. רגע, אמרתי אוכל? התכוונתי תרוץ-עלוב-לאוכל. בלתי אכיל בעליל. (וכן מורן, זה רק מדרדר ומדרדר).

The Charmed Boy

New member
זה עדיין יותר טוב מהאוכל של בהד 10

למרות שאני כבר לא שם... שתדעו היו לוקחים לוף מהפחיות ומבשלים את זה ומצפים שנאכל דברים גועליים במיוחד הפסטה בלתי אכילה השניצלים לרוב בא להקיא מהם השניצל הצימחוני (זה עם הברוקולי) פשוט זוועה בשתיה יש באופן סדיר ג'וקים שלא נמשיך...........................

למעלה