סוף סוף הבאתי טורניר טוב

DaboR zx6R

New member
סוף סוף הבאתי טורניר טוב

לאט לאט משתפר לומד מטעויות טורניר של 3 דולר כניסה 740 שחקנים סיימתי 7 מה איתם יצא לכם לעשות טוניר טוב של פיינל טייבל?

2המרפא

New member
כל הכבוד לבחור מה אתה רוצה?

רק אלוהים זוכר מתי אני הבאתי את הפיינל האחרון שלי בטורניר גדול.

shaywh

New member
הוא שאל על תוצאות טובות... גם אני מפרגן לו

הכי טוב שלי בטורניר גדול זה 11 מ700+ אם אני זוכר נכון.

LamLamos

New member
יפה מאוד..

כמה לקחת שם ? אני יצא לי איכשהו לסיים שני בטורניר של 8200 איש על דולר

2המרפא

New member
יש פה 2 חברה שהם תותחי טורנירים

שי-NOEGO אורן- orenp לשתיהם יש תוצאות מצוינות לאורך זמן ושי עשה המון פיינל טייבלים בטורנירים גדולים.

יוהדיקו

New member
אחרון שלי לפני שבועיים מקום שני דיילי דולר

11000 שחקנים 10.5 שעות ורווח עצום

NoEgo

New member
איגור מגזים קצת

לא מדובר בטורנירים גדולים - סה"כ 10 דולר של 700-800 שחקנים, וכן יש לי בערך 20 פיינל טייבלס אבל לא זכיות ענקיות. אתה יכול להסתכל shing99

יוהדיקו

New member
השמנת היא רק בפיינל טיבל בMTT השאלה

איך אפשר לדעת כזה מידע על משתמשים אחרים בטורנירים? sharkscope וPTR לא מראים נתוניי טורנירים רק שולחן קאש?

AJKHoosier2

New member
שי, האתר הזה יותר טוב...

לבדיקת תוצאות בטורנירים... http://www.officialpokerrankings.com

LamLamos

New member
סחתיין

בדיוק ראיתי את המשתמש שלך בשרקסקופ ואני עוד חשבתי שהגרף שלי יפה! באמת יש לך נתונים מדהימים שם

AJKHoosier2

New member
תודה על הפירגון חבריקו

מקווה שלקראת הMINI FTOPS נגיע לתוצאות משמעותיות ושיהיה אפשר לשחק כבר טורנירים עם באיי אין גבוה יותר. אגב, פה אני בשם הזה, OREN-P בפורום השני. והיוזר זה oren priel למי ששאל. ושי, כל הכבוד על הטורניר אתמול.

eilat11

New member
יפה מאוד...קבל המלצה ממני.

אחרי 2 זכיות גזולות של 2000$+ כל אחת, והמון זכיות של 400-600 בפינאל טייבלס, הבנקרול שלי היה מספיק גדול בשביל לשחק ב-50-70$ טורנירים. אולם, מכיוון שהטורנירים הללו לא נפוצים בפול טילט, החלטתי לעבור לקאש בלי ללמוד על המשחק קאש ברמות האלו (0.5-1) און ליין... הדבר הוביל להפסדים גדולים, הפסדתי מעל 2000 דולר בקאש באיטנרט (שיחקתי הולדם ואומהה ) ופשוט לא הצלחתי לנצח... (נראה לי שKK היד שהפסידה לי איזה 1000 דולר). מכאן אני ממליץ לך - אם אתה אוהב וטוב בטורנירים, תמשיך איתם, גם בטורנירים שקטנים יחסית לבנקרול ובעיקר טורנירים עם הרבה משתתפים. כיום אני בדאון משוגע (גם בטורנירים) וירדתי היום ל-500$......

AdAmD1

New member
דבר אחד שלא מסתדר לי בראש עם הטורנירים

אני מדבר על האלה שכוללים מאות אנשים. הם תמיד מתחילים בשעות הערב (של ישראל) ונגמרות בבוקר. איך אפשר לעשות את זה בקביעות?

למעלה