סוף סוף הבאתי טורניר טוב

LamLamos

New member
יש טורנירים עם מאות אנשים בכל שעות היום

לפחות בפוקרסטארס..

NoEgo

New member
גם בפולטילט

כל שעה בערך יש טורניר של 24+2 עם 20-50 אלף גרנטיד ועוד מלא קטנים יותר באמצע וחוץ מזה כשזה כל מה שאתה עושה, אז אין בעיה עם השעות...

b.o.b

New member
יש בעיה מאוד קשה עם קאש באינטרנט

לדעתי לפחות, הסיכוי שלך להיכנס לטילט כשיש לך כסף "בלחיצת כפתור" היא הבעיה העיקרית, חוץ מזה שכמובן צריך ללמוד משחק שונה לגמרי מטורנירים. בכל מקרה, זו הסיבה שאני משחק רק טורנירים וסיטאנדגו. בכל מקרה לגבי הדאון, אני רק אגיד שאני בחודש האחרון הייתי בתקופה די זוועתית, מבחינת הבנקרול לא ירדתי אבל כלום לא הלך לי בטורנירים, לפחות הסיטאנדגו החזיק לי את הבנקרול וגם בהם הייתי יכול להשיג תוצאות טובות יותר. אומנם זה מוזר(או שבעצם לא כל כך) אבל התקופה הזאת מאוד עזרה לי להבין כמה חסרונות גדולים במשחק שלי, כדי לא לפגוע בבנק רול שלי ירדתי בסכומי כניסה לטורנירים כמו ילד טוב ופשוט עבדתי על החסרונות, בשבועיים האחרונים התחלתי להרגיש מאוד טוב עם המשחק שלי וזכייה גדולה לאחרונה (11 דולר - 700 שחקנים) החזירה אותי לבנק רול הרגיל שלי+++ אני חושב שראיתי כמה טורנירים שלך(כצופה סמוי) אתה משחק נהדר, אתה פשוט צריך לחזור למשחק הרגיל שלך. שיהיה בהצלחה.

eilat11

New member
שירשרת טוב,

ותודה
אני אסביר את הבעייה שנתקלתי בה... אני רגיל לשחק טורנירים גדולים (רק גדולים, לא אוהב כ"כ סיט אנגו) , ואני משחק 6-7 טורנירים במקביל... ברגע שהייתה לי את הקפיצה בבנקרול- לא היה לי את האפשרות לפתוח 6-7 טורנירים גדולים במקביל שמתאימים לבנקרול שלי.. הדבר גרם לי להרשם לטורנירים שגם חורגים מהבנקרול שלי (לדוגמה נכנסתי פעמיים לטורניר של ה-150$) - מתוך שיעמום. זה מה שגרם לי לעבור לקאש... בגלל זה אני חושב שעדיף לשחק בפוקר סטארס לשחקנים עם בנקרול של מעל 3K ורגילים לשחק הרבה טורנירים באותו הזמן שמתאימים לבנקרול שלהם... כרגע הדאון הזה שלי נראה בגרף של השארק סקופ כירידה של שישית מהפרופיט, אבל במציאות - לאחר ההפסדים בקאש והמכירות הרבות, נשארו לי 500$ , שהפרופיט שלי 5.2K (שיא של 6 ומשהו)

NoEgo

New member
אני אוסיף לכם עוד המלצה...

אל תשאירו את הכסף באתר! כל פעם שאני זוכה בסכום גדול (500+) אני פשוט מוכר אותו ומשאיר לי באתר 100+-, כשנגמר, אני מפקיד שוב 50 ומתחיל מהתחלה. ככה מונעים מצב שאחרי כמה הפסדים אתה מתחיל להשתולל כדי "להחזיר שבויים", או נכנס לטילט בקאש וזורק 5 באיי אינים וכו'. פשוט למשוך כל הזמן החוצה ולא לנהל את הבנקרול בתוך הקאשייר... ו - eilat לגבי הטורנירים של 50- 75$ זה שהבנרול שלך מספיק לא בהכרח אומר שאתה צריך לשחק אותם, אני לא מכיר אותך ולכן אני רק אומר את דעתי ואולי אני טועה, אבל הרמה בטורנירים האלה אחרת לגמרי מהטורנירים של 10-25. מדובר לרוב בשחקנים קבועים ברמה גבוהה שדי קשה להתמודד איתם. אני שיחקתי רק פעם אחת את ה - 50 -50 שזה 55 כניסה(דרך סאטלייט) והצלחתי לסיים מקום 24, אבל באמת שהיה לי שם הרבה מזל. בכל מקרה אם הצלחת לקחת 2000+ פעמיים ועוד פיינל טייבלס בבאיי אינס הקטנים יותר, תמשיך שם. אלפיים דולר זה יופי של סכום לקחת הביתה...

eilat11

New member
האמת שהגעתי למקום 22

בטורניר של 50$ (נרשמו אם אני לא טועה 700 ). עפתי בבלוף מטופש שנובע מעייפות לפני הפלופ , לא היה לי מזל. ברור שהרמה שם יותר גבוהה.. אבל לא בשמיים בכלל... אני משחק בלי תוכנות ובלי שום דבר שעוזר לי לקבל מידע על השחקנים (לא מצליח להתקין), אני מאמין שאם אצליח להתקין ואשחק בטורנירים האלו, הרמה שלי לא תיפול מהם... אבל בנתיים אני רחוק מאוד מלהגיע לזה... יש דרך ארוכה לעבור- שוב. אגב, אני הולך לשחק באיבנט של ה-200+16 בפול טילט בעוד חמישה ימים... בלי קשר לבנקרול שלי כמובן... עשיתי סטלייט אליו (של 5 דולר עם ריביי אחד) ואני פשוט חייב לשחק אותו...בעוד חמישה ימים.. אני אראהה שם מישהו מכאן?

למעלה