סוף-סוף הסוף! תודה! תודה!

Charmed Gal

New member
נדב../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

תקח בחזרה את מה שאמרת על קטנטנות! כן, הייתי מאורס לשרון! יש בעיות?!

Charmed Gal

New member
מאורס מותק...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני בחיים לא התחתנתי איתך...

Charmed Gal

New member
מי רב?!../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

יש לנו חילוקי דיעות בנושא, זה לא ריב...

Charmed Gal

New member
זה רק אני...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

או שכל השירשור היפה שלנו נמחק?

Magical me

New member
זה לא רק אתה.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

וטיפשי ומרגיז שזה נמחק.

Magical me

New member
ואתה גרמת לזה.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אחרי שלא הסכמת להפוך את הפורום למכושפות-חברתי, כי אז יימחקו בו ריבים ויצונזרו שרשורים.

Charmed Gal

New member
מה?! מה הקשר?!../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

איך זה קשור למכושפות חברתי בכלל?! זה לא. מה שכן, זה כן בגללי. למרות שזו לא הייתה הכוונה. זה בגלל התלונה שלי על איתמר... מפגרים, מי ביקש מהם למחוק?! התלוננתי עליו, לא אמרתי להם שמחיקת השירשור היא פיתרון בעיה. אלך לצעוק עליהם עכשיו. ויעל, מותק, אל תדברי סתם שטויות שאת לא מבינה בהם, אוקיי?

Magical me

New member
אל תקרא לי מותק.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

מעבר לזה אין לי מה להגיד, אם לא הבנת את משמעות דבריי עד כה. (והתגובה שתשורשר להודעה בטח תהיה מלאה ב"מותק", לאות הפגנת עוז ברמת גן)

Magical me

New member
האמת? כן.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אני בן אדם חביב (זה אחד מן הדברים המעטים והטובים שאני...).

HuGo Hell

New member
יעל. ../images/Emo1.gif

תפוז מחקו את השירשורים כי רובם היו במלא קללות גסות ומעליבות ואפילו איום לתת מכות. זה נגד החוקים הבסיסים של תפוז. והנה החוק- 1. שפה ותכנים אין להשתמש בשפה בוטה, גסה או מעליבה; הודעות שמטרתן העלבה אישית יוסרו על ידי הנהלת הפורום. יש להימנע משימוש בתכנים בעלי אופי מיני בוטה, מאיימים, גזעניים, מוציאי לשון הרע, מעודדים לביצוע עבירות, פליליות או אזרחיות, פוגעים בפרטיות, מזיקים ופוגעים ברגשות הציבור, תכנים בעלי אופי מסחרי ו/או המכילים מידע פרסומי כלשהי, תכנים אשר זכויות הקנין הרוחני בהם אינן שייכות לך, תכנים אשר מכילים וירוסי מחשב מכל סוג שהוא, תכנים הכוללים שימוש בשפה בוטה, גסה או מעליבה, תכנים אשר מהווים הפרה כלשהי של החוק, ותכנים אשר אינם רלוונטים לפורום או לצ'ט בו אתה נמצא. מותר לכם לריב. כל עוד הריב בלי קללות יותרות ואיומים.

למעלה