סוף סוף חרדי מצוי

../images/Emo24.gif

חברות וירטואליות עלקקקקקקק........ חחח איזה חוצפנית תאמיני לי...חח

עצמי1111

New member
חחחחח שירני האישה הזאת לא יודעת מה

היא רוצה מהחיים שלה.... תני לה להתבשל במיץ שלה:]

שירן אני בריא מאוד

רק מה כנראה את לא יורדת לסוף דעתי או שנוח לך להסתלבט עלי כאילו את לא מבינה. מי אמר לי לא לאכול? חוק החמץ אני לא יכול לאכול בחוץ.בירה אותו דבר. להתחתן איך שבא לי לפי חוק אין דבר כזה כי הם החרדים עושים מה בראש שלהם. אני מדבר על פלורליזם מוחלט מי שרוצה שיחיה איך שבא לו והוא לא מפריע לאיש.דבר כזה לא קיים בגלל החרדים. אז אני לא חי באמונתי כי לא נותנים לי ולהם נותנים לחיות ולהכתיב את מהלך החיים שלי. יש מבינה שירן או שנרד עמוק יותר.

אני שמחה שאתה בריא...

ואהיה שמחה עוד יותר אם לא תשגע פילים
הבנתי הבנתי... זה שאני מרוקאית לא אומר שאני לא מבינה (סתם נו.. בצחוק) בקשר ללאכול חמץ בחוץ... מזה לא יכול?! חמוד שלי יום שלישי יצאתי לאיזשהו מקום בראשון לציון והחמץ שם זורם כמו לא יודעת מה. הבירות והכלללל כרגיל כאילו אין מחר.. או יותר נכון פסח. לא רוצה לעשות חופה וכו'? אל תעשה! מכירה זוג שהתחתן באופן אזרחי לחלוטין. הייתה חתונה אבל בלי חופה! הוא רק שם לה טבעת והיא לו. בלי רב בלי דתי בלי חרדי בלי כלום... הם והאורחים שלהם. שאלה, איפה אתה גר?

דו שיח של חרשים

את מדברת על עובדות והוא מדבר על חוקים ופלורליזם.זה שהכל קורה זה נכון רק לא חוקי. והוא מדבר על זה שיהיה חוקה כמו שיש רבנות יהיה למשל משרד לנישואין אזרחיים. ומפה תשליכי על כל דבר שאדם רוצה יהיה כחוק מדינה וזה לא קיים.

למעלה