סוף סוף יש לי את האומץ... - ארוך

b e ll

New member
מירב, חבל להתאמץ לשנות השקפת

עולם כל כך מעוותת ולא מציאותית. אני חושבת שהכוונות שלו לא ממש טובות... אני חושבת שהגימגום הוא אכן הבעיה הקטנה ביותר שלו.

b e ll

New member
רובין הוד, אבי צודק...

אתה ילד דפוק. תתבגר, והכי חשוב תחשוב לפני שאתה כותב שטויות כאלה ועוד מתעקש לחזור עליהן שוב ושוב. אין לי מה להוסיף על מה שכבר כתבתי בסבלנות רבה. אתה פשוט טיפש וזה לא בגלל הגימגום, זה בגלל מי שאתה. אני המומה לנוכח הטימטום הרב שעולה מההודעות שלך.

mgamgem

New member
שלושה ניחושים

מי אמרה (ואני מצטט): "ואני, אומרת דברים דומים עם המון אמפתיה והבנה, ללא טיפת ביקורת או שיפוט"

b e ll

New member
אתה נהנה!

שמחה שגרמתי לך קצת תענוג בחייך האפורים. לזחול כל היום מתחת לקש ולחכות בפינה להכיש כשהכי פחות מצפים לזה... אני בטוחה שחייך קשים מאוד. תהנה חביבי, אין לך הרבה הנאות.

shuky63

New member
אני לא חושב שאפשר לחקות גמגום

מוזר אבל כל המגמגמים שפגשתי באמבי שיש להם ילדים,ילדיהם אינם מגמגמים,וחלק מאותם אנשים הם מגמגמים כבדים. אם יש לילד נטיה לגמגם סביר שהוא יגמגם,אבל לא מחקים גימגום.אפשר לחקות מהירות,טון של דיבור אבל לא גימגום.הגימגום הוא תוצאה של מאבק נגד הפרעה ניאורולוגית קלה.מה שיוצר גימגום קל או קשה הוא מידת המאבק ולא חיקוי. מה שבל עושה הוא הטוב ביותר שאפשר לדעתי במבט לאחור כך הייתי רוצה שהורי יתיחסו אלי.בטח שלא להפסיק לדבר אל הילד. את אופי החיים תקבע לא חומרת הגימגום אלא ההתיחסות אליו.

למעלה