סוף סוף מגיעה ברזילאית חדשה

evglev1

Well-known member
מנהל
החומה התחילה שבועיים אחרי סוכר מר

ויש לה שני פרקים פחות שזה לא מהותי אז היא מסתיימת בין שבוע וחצי לשבועיים לאחר סיום סוכר מר. ואין לי מושג מה תהיינה המחליפות של החומה וסוכר מר, ויוה שוברים שיא בהפתעות.

לגבי השידורים החוזרים האפשרויות מגוונות, מכיוון שטלמונדו קיבלו קדימות בשידורים החוזרים לא הייתי פוסל לא שידור חוזר של מלון הסודות ולא שידור חוזר של אנה כפול שלוש למרות ששודרו לפני אישה רעה ומכיוון שבסיבוב הראשון בובה פראית החליפה את המתחזה ובסיבוב השלישי להיפך וגם בקוריאניות כבר שידרו קוריאניות בשידור חוזר ברצף הפוך, ייתכן שגם הפעם שבפעם הראשונה אישה רעה החליפה את אנה כפול שלוש ועכשיו אנה כפול שלוש תחליף את אישה רעה. גם יכולים להחזיר את חמישה כוכבים. מה שלא הגיוני זה שיחזירו את פשוט נהדרת או להתעורר לצידך שיתחילו באתר לפני סיום אישה רעה וכך הפרקים באתר יהיו יותר מתקדמים מאשר בטלוויזיה, אבל מצד שני הם עשו זאת בויוה פלוס עם אהבה לאור ירח ואיפט.

elall

Member
מנהל
סה"כ הולכת להיות לנו תקופה מעניינת

5 טלנובלות הולכות להתחלף ב 4 חודשים הקרובים, החומה, סוכר מר, הפורטוגלית, אני בטי מכוערת ואישה רעה.

evglev1

Well-known member
מנהל
בקיצור מעכשיו עד חנוכה כל הסדרות בערוץ ויוה יתחלפו

כי המתחזה ולאהוב עד המוות מסתיימות תוך חודש, המתחזה אפילו פחות.

גם בויוה פלוס צפויה תחלופה כי אמנם לא אמרו כמה פרקים יש באישה, אבל העונה השנייה היא 33 פרקים טורקיים שזה בערך 100 פרקים של ויוה ואת העונה השלישית לא התחילו לצלם אז אין סיכוי שתגיע ברצף עם העונה השנייה.

למען האיזון חייבים גם ארגנטינאיות כי עדיין קיימים אוהבי

ארגנטיאיות ויש להן עדיין ביקוש לפי מה שאומרת קרן הטלנובלה בפולקא ממש מוצלחת למרות תיעובה לבנחמין ויקוניה האנטישמי היא רואה את הסדרה. מצד שני צ'ינה סוארז מגלמת יהודייה. פעמוני הלילה לעומת זאת הבנתי פחות מוצלחת. בנוגע לעונה שנייה של באהבה אין חוקים אפשר להיות רגועים כי ויוה ענו לאנט שהיא תשודר. תאמת לא הייתי מתנגדת למיני טלנובלה רובי המחודשת או לש.ח של הקודמת זאת הייתה סדרה מדהימה וכנראה אני אראה מזוית אחרת כיום לעומת אז שהזלתי ריר על הקטור כמו ילדה קטנה.

elall

Member
מנהל
אף אחד לא באמת אמר שהיא משעממת

זה בעיקר אכזבה אישית, היו לנו פה העדפות וציפיות אחרות
אבל אני בטוחה שרוב חובבי ברזילאיות כן יהנו ממנה. היא לא הייתה איזה להיט ענק בברזיל, אבל היא גם לא כשלון, חוץ מזה הצלחה או אי הצלחה בברזיל לא בהכרח מעידה על משהו. יש בה גם הרבה שחקנים מוכרים. אם לא הייתה לי את האפשרות לראות את מה שבא לי באינטרנט, סביר להניח שכן הייתי רואה אותה.

evglev1

Well-known member
מנהל
האמת כשאימפריה ושובל של שקרים שודרו במקביל

ובמקביל גם שידור חוזר קודם של שקר היופי ואחר כך של שדרות ברזיל. לא היה "עונש" על זה, מצד שני זה היה אחרי שייבשו את הברזילאיות לאורך זמן בין שדרות ברזיל לבזמן שישנת.

elall

Member
מנהל
למה כולם חושבים ש"האחד" תחליף את בטי?

אני מאוד מקווה שזה לא נכון, באמת שאני מקווה שאחרי בטי תהיה טלנובלה חדשה , כי בעיניי שתי טלנובלות וינטז' בו זמנית זה ממש מוגזם. אני גם לא מבינה בשביל מה לשים שתי טלנובלות עם אותה שחקנית במקביל? יש אנשים שזה יכול להיות בשבילם עמוס. אם אני הייתי רוצה לראות את שתי הטלנובלות של ג'ובנה, הייתי מעדיפה אותן אחת אחרי השנייה ולא שתיהן במקביל.
אני הייתי שמה אחרי בטי איזשהי ברזילאית קצרה חדשה (כי בכל זאת זאת משבצת של ברזילאיות!) נגיד ה' תציל את המלך (80 פרקים) או הזמן לא עוצר (95 פרקים) ואז אחרי שזאת תסתיים להביא את "האחד", כאשר זה יוצא ש"הזדמנות שנייה" בדיוק מסתיימת.

evglev1

Well-known member
מנהל
ויוה אמרו ש-19:05 ו-20:00 יהיו וינטג' של שידור חוזר נוסטלגי

יש יותר סיכוי שבמקום אישה רעה תהיה סדרה חדשה מאשר שבמקום בטי המכוערת תהיה סדרה חדשה. רק בגלל שויוה כתבו שאפשרי שהם ירכשו מחדש את זכויות השידור של האחד החליטו שהכוונה בקרוב, קודם חשבו שבמקום המתחזה, עכשיו חושבים שבמקום בטי המכוערת. יחסית לביקוש לנוסטלגיה אפשר למלא גם שלוש משבצות אבל ויוה לא יגזימו עד כדי כך. יותר סביר שבמקום אישה רעה תהיה העונה השנייה של אישה רעה שזאת סדרה חדשה מאשר שבמקום בטי המכוערת תהיה טלנובלה חדשה או שידור חוזר של סדרה ששודרה לא מזמן. לגבי האחד אני לא יודע מאיפה הביטחון, אבל לגבי הוינטג' אני יודע טוב מאוד, למרות שהייתי בטוח שישדרו גם את סרט ההמשך למתחזה ואם היו משדרים אותו, פשוט נהדרת הייתה עולה לאתר בדיוק אחרי סיום המתחזה וחששתי שישימו את פשוט נהדרת בטלוויזיה במקום הוינטג', אבל זה לא קרה, כמו שבזמן שישנת לא חזרה לטלוויזיה, למרות שהגיעה לאתר בדיוק כשהסתיימה שדרות ברזיל בשידור השני ודווקא שדרות ברזיל בשידור השני שלה הוחלפה בסדרה חדשה.

elall

Member
מנהל
למה חשבתי שהם הפכו רק משבצת אחת לוינטג'... אוף

אין סיכוי לעונה שנייה של אישה רעה אחרי שידור חוזר של עונה ראשונה, כי אני אפילו לא בטוחה שהתחילו לצלם את העונה השנייה. וגם אם התחילו, אני בספק אם היא בכלל תעלה לשידור בטלמונדו עד שתסתיים אצלינו עונה ראשונה.

הרבה שם מבקשים סדרות ישנות של אנדריאה דל בוקה

ושמעתי איפשהו שיאיר דורי או דורי מדיה מסוכסכים עם אנדריאה דל בוקה ולכן אם במידה זה נכון אז סתם בזבוז אנרגיה לבקש את הסדרות האלו. אם כבר מבחינתי שיביאו אזמרלדה, מריה מריה, הזכות לאהוב שאהבתי יותר מהרימייק, הבית על החוף, רוסלינדה, נאנו, על כנפי התשוקה, מיליידי, כמוך וכמוני, אהבה אסורה הארגנטינאית, יאגו, דוגמניות 90 60 90

evglev1

Well-known member
מנהל
עד כמה שהבנתי למרות שויוה היא של דורי מדיה גרופ

יאיר דורי לא מעורב בהחלטות. ובכל מקרה כשבפינת הנוסטלגיה לפני עליית ויוה פלטינה שידרו ברצף את פנינה שחורה, סלסטה וסלסטה תמיד סלסטה שבויוה זה היה סלסטה אחת גדולה ובמקביל לפנינה שחורה וסלסטה שודרה זינגרה במשבצת חדשה ורק אנטונלה כנראה שודרה כשויוה היה בחיתוליו, אז קצת קשה לדבר על נוסטלגיה בלי אנדראה דל בוקה. אבל גם אני מעדיף את הישנות של קלונגה ואת הזכות לאהוב כי אנט כחובבת טלוויסה מצטערת שלא הביאו את הריימק של טלוויסה לתשוקת הנצים אש ודם ואני יודע שדווקא התסריטאית ליליאנה אבוד הורסת את הסדרה בעיקר בסוף, כמו שהיא הרסה את אם חורגת ואהבה מנצחת כך שברור שהזכות לאהוב יותר טובה כי באהבה מנצחת הומצאו דברים הזויים וגם נחמד יהיה לראות את אחת הגרסאות שבה החברה של הראשית שפיתתה את הבעל של אימה מתחרטת ונשארת עם האהוב העני שהיא ניצלה בהתחלה וכמובן אין על הארנטינאיות הישנות כמו יאגו, קצ'ורה שאותה היו צריכים להביא לכבוד הופעה של נטליה אורירו בארץ שבוטלה ולא את בובה פראית וכמובן סדרות כמו רוסלינדה, הכול למען אהבתך וחיים בהשאלה ששודרו בערוץ 22 כשויוה כבר היה והייתה לערוץ 22 בלעדיות על זכויות השידור. את הכול למען אהבתך וחיים בהשאלה שידרו פעמיים, אך את רוסלינדה רק פעם אחת וגם מערוץ 22 לפני ויוה את נאנו ואת על כנפי התשוקה הספיקו לשדר בויוה אבל את קסנדרה, גבריאלה וסניורה לא וגם ערוץ 22 לא שידר אותן פעם שנייה.

Hadar169

New member
זה לא בטוח אבל אני משערת שהיא תהיה המחליפה כי בזמנו

נאמר שגלובו פרסמו שישראל רכשה שוב את זכויות השידור של האחד. זה לפחות מה שאני זוכרת.

elall

Member
מנהל
טריילר בינלאומי של "הזדמנות שנייה"

זהירות, זה קצת מספיילר חצי טלנובלה

למעלה