סוף סוף סימתי את העוגה הראשונה שלי

etty57

New member
סוף סוף סימתי את העוגה הראשונה שלי

בבצק סוכר, הידים כואבות . היה כף לא נורמלי הרבה פחות נורא ,יחסית לבהלה שהיתי נתונה בה כבר חודש ושיגעתי את כולם בכל מקום אפשרי. היו לי אלף רעיונות ובסוף פשוט זרמתי עם העוגה, לא היה משהו מוגדר מעין עוגה שמשלבת מלא רעיונות שראיתי וקראתי בפורומים של עיצוב עוגות. היא לא דומה ליצירות שאני רואה בפורומים אך ההנאה היתה שווה. אני מותשת אז מחר אעלה תמונה. תודה ענקית לnet the jet שענתה לי לשאלות טורדניות למרות כאבי הגב. אני מקווה שאת בסדר

net the jet

New member
ומה עם תמונה ??? שמחה שאת חושבת

שזה כיף-זה באמת ממכר ועכשיו רק תחפשי סיבה למסיבה
ודרך אגב-לגבי מליון רעיונות...היה לי פעם מורה מדהים( עיצוב ) שאמר שלא חייבים את כל הרעיונות יחד-יהיו עוד הזדמנויות....כי הבין שנורא מתלהבים בעיקר בהתחלה ! אני בסדר-יחי התרופות !

net the jet

New member
../images/Emo6.gif והבעל שלי מוסיף ואומר שאת כל

הרעיונות הנפלאים שלי-לישם אצל הקליינטים בבקשה ולא אצלינו בבית

etty57

New member
העוגה הראשונה שלי

לפני שאתם משפדים אותי, רוצה שתדעו כמה דברים. ראשית ההנאה היתה עצומה כפי שכבר אמרתי אז מבחינתי כבר היה שווה,לי זאת היתה מעין סדנת התמודדות עם פחדים. זאת העוגה בשלב א' שלה , כל כך פחדתי שצילמתי כל שלב, הרי לא היו מאמינים לי בלי לראות. מרחתי סירופ סוכר על העוגה שוקולד של נטע שהצליחה מאוד אבל רק בנסיון השני הראשונה יצאה כמו יציקה.ניקיתי את כל הפרורים ובכל זאת ניראות מעין גבשושיות על העוגה , וכן החלקתי.

net the jet

New member
כל הכבוד !

לגבי השקיעה-לא רואים ! אולי אולי זמת מהר מדי על העוגה ה 1 ? למרות ששוב, אני לא רואה בתמונות שקיעה. כל הכבוד לך ולבן !

etty57

New member
את הדמות עשה בני בן ה12

שנשאר ער איתי עד לפנות בוקר, כך שבעיני היא לא עומדת באף קריטריון של פיסול עוגות אך היא מקסימה,היא נעשתה באהבה לנסיכה שלנו.

etty57

New member
ובכל זאת כמה בעיות שצצו

ובכן לחלק העליון שמתי קיסמים עבים לתמיכה וקרטון בגודל העוגה הקטנה, ובכל זאת נראה היה שהעוגה שקעה מעט באזור עליו עמדה העוגה הקטנה, למה? ומרוב התלהבות, וגם בגלל שפיספסנו את השיעור אצל המורה של נטע הוספנו עוד דברים על העוגה. הרגשנו יותר ביטחון כנראה. בפעם הבאה נזכור את דברי המורה מהשיעור שפיספסנו.

etty57

New member
ואחרונה חביבה,sorry התלהבתי

להגיע לגן לקח 20 דקות, נסיעה של 5 דקות. כמובן שלא תכננתי מראש את הנסיעה. את ההלם על פני הילדים חבל שאני לא יכולה להעביר לכם. הבת שלי הסתובבה כמו טווס גאה. היא לא ידעה מה תקבל , שגעה אותנו עם ברבית שלי יצאה כבר מכל.... סיכמנו שזאת תהיה הפתעה. "אמא, כולם מאוד אהבו את היום הולדת שלי, הם אמרו שהעוגה שלי הכי יפה שראו בחיים" שווה לא? ( טוב חייבים להודות שהמזל הגדול הוא שהבת שלי וגם הילדים בגן לא ראו את העוגות שלכם. טוב נרגעתי! ותודה תודה תודה תודה תודה ושוב תודה לכולכן.

noyus

New member
אהה ועוד שאלה... ../images/Emo3.gif

את העוגה הלבנה שאותה ציפית בבצק סוכר.. אז היא הייתה בתבנית שאפשר לפרק אותה מהתחתית? או שהפכת אותה?

etty57

New member
עוגה בתבנית קפיצית מתפרקת

noyus, אני כל כך מזדהה איתך! אני עברתי את אותן חוויות שאת עוברת לפני העשיה, לכי על זה זה כף לא נורמלי. לראות את מה שהבנות עושות פה ,פשוט שיתק אותי מפחד. אבל כשהתחלתי היה תענוג גדול. וההתלהבות סביב היתה צ'ופר בהצלחה

noyus

New member
חחח תודה

בינתיים אני בחלק הקירצוץ לחברים ולאמא... וקניית המוצרים.... תודה

haiavered

New member
נראה לך שהילדה צריכה לראות עוגות

של אחרים? העוגה הזאת, המיוחדת, שלה, שנאפתה והוכנה רק בשבילה ,זה מה שחשוב .האושר בעיניים והגאווה שאמא הכינה את זה בשבילה זה העניין.שכל הילדים יודעים עכשיו כמה אמא שלה מוכשרת והיא הכינה את הכל בשבילה זה מה שהיא יודעת. מה גם שהעוגה הזאת שהיא ראשונה שלך .היא פשוט מקסימה. שיש מה לתקן ,עוד לא נולדה העוגה שאין מה לתקן בה .תראי שעם כל עוגה זה ישתפר.

noyus

New member
עוגה מהממת

אבל יש לי שאלה ... נכון החלק הצהוב [הכיפה הזאת..] איך עשית אותו ? ושוב יופי של עוגה וביומחד לפעם הראשונה..... הלוואי עליי..

etty57

New member
הכיפה, אפיתי בצלוחית נירוסטה

וגם את תצליחי, אני בטוחה. לפני שהתחלתי, פשוט לקחתי את הבצק ושיחקתי איתו, להתידד איתו. סתם להתמודד עם הפחדים, עוד לפני שצבעתי אותו.

למעלה