סוף סוף סימתי את העוגה הראשונה שלי

etty57

New member
ועוד משהו חשוב שיעזור לך

שימי לידך גוש קטן של מרגרינה. כשהבצק קשה מידי, מרחי טיפטיפה על הידים, זה פלא עולמי, מרכך את הבצק. וכשהוא רך מידי מעט קורנפלור.
 
מסכימה! ממש לא רואים שזו עוגה

ראשונה! ולשאלות: ממה מוכנים חוטי הברזל בעוגה? הכוונה - הם לא הדקים הירוקים שמוכרים בחנויות, נכון? איך עושים את הספירלה של שני הצבעים שסוגרים את העוגה העליונה? איך בככל או]ים עוגה כזו (העליונה?) סליחה על ההפצצה
 

etty57

New member
את חוטי הברזל קניתי בחנות

לחמרי בנין וציפיתי בלק שקוף ויבשתי, וכן לדעתי הם דקים מידי, לפעם הבאה בטח אקנה בחנות פרחים או אמרח דבק חם על אלה ואלפף בסרט סטן דק שיש לי. את העליונה אפיתי כמו שאמרתי בצלוחית נירוסטה משומנת ומקומחת היטב. מהמתכון של net the jet שהוא אלוהי, למרות שלא הצליח לי בפעם הראשונה. המטפלות בגן התעלפו מהעוגה שגם מרחתי עליה סירופ סוכר שמישהי פה המליצה. והספירלה, שני נקניקים דקים בשני צבעים קלועים אחד בשני כמו צמה משני חוטים. ולא צריך סליחה, אני שמחה לספר על הנסיון שלי. תאמיני לי אני התשתי את כל מי שהיה מוכן לענות. ותמיד תזכרי שיש פה בנות מדהימות ומוכשרות שהתשובות והעצות שלהן יצילו אותך בכל עת. אני תוך כדי עבודה כל הזמן נזכרתי בעצות שלהן והיה ממש משובב נפש בהצלחה, מצטערת על אריכות הדברים , גם זה יעבור
 

niritka

New member
עוגה מקסימה! אכן רואים שהתלהבת

ונהנית לא פחות! והעיקר שהילדים התלהבו.
 
למעלה