סוף סוף סיפור הלידה...

סוף סוף סיפור הלידה...

לקח קצת זמן, אבל בסוף הוא נכתב. מקווה שאתן סולחות לי על חוסר הפעילות בפורום, מקווה להתאזן שוב בקרוב.

swann

New member
התרגשתי ../images/Emo7.gif ../images/Emo13.gif

איזה סיפור - כמו שלידה צריכה להיות. ומהירות כזאת בלידה ראשונה - את ענקית!
אגב, מתי ירדו המים? הלואי על כולנו לידה חלומית, קצרה ולעניין כמו שלך
המון מזל טוב
וקחי לך את הזמן להתרגל ליותם, לאמהות, להנקה ובכלל למצב הצבירה החדש

אח, איזה סיפור נפלא

חלום של לידה
כל הכבוד לך על הרוגע בלידה ראשונה
ויותם פשוט שם מהמם (מוזר שכשקמתי לפני חצי שעה הרהרתי בכך שלבן הבא שלי אני רוצה לקרוא יותם... ) שתדעו רק אושר ובריאות

כרמית מ.

New member
פסיק מיותר כמובן וגם -

מציעה לך לפרסם את הסיפור ב"הריון ולידה". שיהיו שם קצת סיפורי לידות כאלה.

מזל טוב ../images/Emo13.gif

לידה מהחלומות. שתהיה לכם בריאות, שמחה ושלווה ביחד. (מקוראת חצי סמויה, שמתרגשת כל פעם מחדש).

mise

New member
נהדר! לידה מדהימה!

כ"כ משמח ההשתלשלות ההרמונית ורואים היטב שזה בזכות עבודה חשובה שעשית לפני כן.

בהחלט הכנו את עצמנו היטב

מקריאה של ספרים ומאמרים והרבה הרבה הרבה בזכות כל משתתפות הפורום! ננתן לי המון מהידע שרכשתן ומנסיונכן ואין לי מספיק מילות תודה...

lunchy

New member
הי

קודם כל מזל טוב להולדת יותם. שנית, את יכולה בבקשה לפרט אילו ספרים קראת? על אילו את ממליצה במיוחד? תודה...

המלצות ספרים

כפי שכתבה סטיוויה, יש המלצות של חברות הפורום במאמרים, תוכלי להעזר ברשימה זו. אני מאוד אהבתי לקרוא את לידה פעילה ואת ללדת בבית של אילנה שמש. דבר נוסף שמאוד עזר לי להתכונן ללידה היה לקרוא סיפורי לידה של לידות בית וגם כאלו של בי"ח. זה נתן לי המון כח לדעת שנשים אחרות עשו את זה בצורה טבעית לגמרי והסיפורים בד"כ מאוד מרגשים ועושים המון חשק. יש גם מאמרים בקישורי הפורום כגון "שלב הלחיצות במבכירות" ו"דגים אינם רואים את המים" שעזרו לי מאוד. ממליצה לך מאוד להיכנס למאמרי הפורום וגם לקישורי הפורום להתחיל לקרוא- זה מאוד מעניין

Manty

New member
Beautiful story

I also enjoyed hanging during labor, most of the time on my husband, who too kept his hands pressed on my back with revery contrax. I am so happy for you that you trusted yourself with no prior need of proof that your body 'works'. You have given both yourself, and your son, one of the greateast gifts in lifes!!! Happy mothering

ט ו ש ה

New member
איזה סיפור מקסים

כל כל נכון וזורם ונעים ונינוח, בדיוק כמו שזה אמור להיות. מאושרת בשבילך

למעלה