סוף סוף סיפור הלידה...

איזה סיפור נפלא

לידה נהדרת
מאחלת לכם וליותם שגם החיים יזרמו בשלווה כמו הלידה הברוכה.

סטיוויה

New member
איזה קסם של לידה ויולדת

שכל ההורות תעבור עליכם בכזה רוגע וחיבור אל האינסטינקטים.

ש ר ו ן2

New member
מקסים! איזה סיפור מרגש ../images/Emo39.gif

באת לי בדיוק בזמן עם הסיפור המרגיע שלך
המון המון מזל טוב

ayala26

New member
גם אני מאוד התרגשתי!

איזה סיפור לידה מקסים. כל כך רגוע ושלו.. שוב
והרבה אושר עם יותם!

לאמא האמיצה!!!

סיפור מקסים! רצינו לברך אתכם במזל טוב ענקי ומחבק אנחנו מקבלים עדכונים מהדודה אריאלה... (-: כל הכבוד על הלידה שיהיה לכם בכיף- תוצפו באהבה, בשמחה ובשינה מקווים לראות את התוצר מתישהוא אסף ועדית (החברים של, וההורים של התאומים)

גם למבי

New member
נורא מתרגשת

נשמעת לידה כיפית וטובה. המון אושר, בריאות ונחת ותודה שחלקת איתנו את הספור שלך! דנה

וואו איזה סיפור מדהים!

ואיזו לידה מהירה! כמעט ילדת לבד עם הבעל!!!! טוב אני מאחלת לעצמי לידה קלה כמו שלך אבל בהחלט הייתי רוצה את המיילדת על ידי לפני שהראש של התינוק יצא לו....
המון ברכות על הלידה ומזל טוב על הבובון הקטן, עכשיו רוצים לשמוע חוויות המשך ועדכונים!

tonti

New member
איזה יופי!

מדהים. לקורא מבחוץ נדמה שבכלל לא כאב לך
.

tamarama

New member
לידה נהדרת, מזל טוב!

"אמרתי לבעלי - הראש מתחיל לצאת! הוא ענה בתגובה בשיא הרוגע- "הכי טוב, אני איילד אותו!" " ענק

debby12

New member
מנהל
כיף של סיפור ../images/Emo45.gif

על האמונה בעצמך והזרימה עם הדברים וגם עם ההתקדמות הזריזה של הלידה! מאחלת למשפחה המתרחבת רק נחת ואושר. אני מדמיינת אותך כחתיכה-אש ששוקלת 48 ק"ג עם ההריון - כי אחרת לא ברור לי איך הדלת של הארון החזיקה מעמד ולא התפרקה. כשתכננו את הלידה שלי כלידת בית ביקשתי מבעלי שיתקין מוט ברזל על אחד המשקופים (כמו מתח כזה כשהיינו ילדים) כדי שיהיה לי על מה להיתלות בצירים. אחרי זה כל פעם שביקרנו בבית שבו יש כזה מתח על אחד המשקופים צחקנו בינינו שהם בטח מתכננים לידת בית
(דבר שאף פעם לא היה נכון אגב)

../images/Emo6.gif הרגת אותי!

אני ממש לא חתיכה אש והאמת שבעלי דאג באיזה שהו שלב שאולי הדלת לא תעמוד בעומס, אבל ראה שכנראה אין ברירה! מידי פעם גם גיוונתי ונתלתי עליו אז לדלת הייתה קצת מנוחה...

POOH*

New member
סוף סוף הצלחתי למצוא זמן לקרוא...

הרבה מזל טוב יקירתי.. סיפור לידה מופלא ומרגש... מאחלת לך שגם הלידות הבאות יהיו כאלה... ומאחלת לשלושתיכם: הרבה אהבה, בריאות, שלווה ואושר.. POOH

yintang

New member
איזה סיפור לידה מדהים../images/Emo140.gif

אני ממש ירוקה מקנאה ודי ברור לי שבפעם הבאה אם הכל יהיה תקין אני יולדת בבית בדרך שלי במיוחד אחרי הסיוט שעברתי באסף הרופא עם הגישה החרדתית , הכוחנית והאובר התערבותית של הצוות הרפואי שם.

תודה

וצר לי לשמוע על החוויה שעברת באסף הרופא. טוב שאת מודעת לזה שיש אופציה אחרת. לדעתי זה לא מוקדם מידי להתחיל לקרוא ולהעמיק בנושא לידות הבית, ההפך, זה יכול מאוד להועיל לך מבחינת שלמות עם הרעיון- אם וכאשר זה יהיה רלוונטי.

שָׂרָה

New member
מזל טוב איזה יופי!

לא יכלתי להמנע מהמחשבה שאם היית לוחצת בעת הצירי לחץ בלי לדאוג אם מיכל תהייה שם או לא, היית כבר יולדת חחחח!

lavendula

New member
סוף סוף קראתי!

סיפור מקסים ומאוד מעודד. אני בטוחה שהבטחון ללדת בבית והגישה הכללית שלך קיצרו את הלידה. פשוט נהדר, ומאחלת שיהיה לך קל וטוב גם בהמשך.

מזל טוב../images/Emo39.gif

גמני חצי סמויה,שמתרגשת... יותם ואני חולקים בתאריך יום ההולדת.

למעלה