סוף סוף ראיתי את ה"חומה"

את לא חושבת שאת מגזימה

קצת! בכל אופן כל מי שיפנה פה ננסה כמה שיותר לעזור לו, בשמחה! עוד אנימציות?

galpazonet

New member
לא אני לא...

זה הפורום היחיד שהרגשתי עליהום מהמנהלת שלו. נכנסתי לכאן ממש בתום לב מתוך חוסר ידיעה מאיפה להתחיל לגשת לחומה בתקווה לקבל כלים, ולא על מנת שיכתבו לי את העבודה. היו פה כמה אנשים טובים שהפנו אותי לאתרים מוצלחים ומעניינים ואני שמחה שפתחו בפני את העולם הזה, כי חייבת לציין שאני ממש נהנית לשבת ולקרוא חומר על החומה, הכל ממש מרתק. נראה לי לא במקום תגובות מן הסוג הזה שמבקשות ממני להביע את דעתי ולקיים דיון כשאין לי מושג על מה מדובר וכלמה שרציתי היה הכוונה בנושא.

רק שכחת להזכיר

שאת הקישורים קיבלת ממני. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=648&msgid=51246378

galpazonet

New member
לא רק.. קיבלתי המון קישורים נוספים

במסר. טוב, זה כבר ממש יוצא מפרופורציה... תודה רבה על הכל..

לגבי ...

What shall we do now?! אז לדעתי בסרט, השיר מתחיל באנימציה של שני הפרחים אחד מול השני, נוגעים נראה כמו ליטוף עדין כזה, ואחריו זה נראה כמו חדירה (ביחד עם המוזיקה), ואפשר לראות רגליים למעלה (סליחה, צודקים זה לא קמהסוטרא). אחריו באה הסצנה של הציפור השחורה (צבע מוכר אצל ווטרז) ושמיים עננים שחורים כהים, מסמלת את חורבן עולמו של פינק. כמובן המשך בנייתה של החומה כאשר כל מקום שהיא נבנית לידו זה הופך למשהו אפל: פרח לתיל, תינוק לבחור גדול ואלים. ממחישה לנו מה מחשבותיו של פינק לגבי החומה. הוא לא רוצה אותה אבל החיים גוררים אותו לתוכה.

snunit5

New member
גסות רוח, נוספת

את לא נחמדה. את מתנשאת ושחצנית. לא ברור לי איך החתול שלך יכול לסבול אותך. קצת צניעות, ונועם הליכות לא מזיקים לאף אחד. ואת יכולה להתנצל, לא יזיק.

Shakty

New member
באמנות כמו באמנות אין דבר כזה

שאין דבר כזה - כל מה שציף ניסתה לעשות לדעתי זה לגרום לך לתת את דעתך שלך לנושא ולא לחכות שיאכילו אותך כמו תוכי. לסרט הזה יש מספר פרשנויות כמספר הצופים, ולכן ציף (אני משער) ניסתה לגרות אותך לתת את ההשקפה שלך בנושא. יכול להיות שהשפה שבה היא השתמשה קצת בוטה אך מכאן להגיד השתלחות מתנשאת המרחק גדול. הפורום שלנו דווקא מסביר פנים ונחמד לבריות וגן לשאלות הקיטבג שחוזרות על עצמן השכם והערב, אנא קבלי התנצלות אם נפגעת, באמת היינו רוצים לדעת מה דעתך על נושא הפטישים...

galpazonet

New member
אתה חמוד אתה... ../images/Emo13.gif

לא ביקשתי שיאכילו אותי כמו תוכי, ביקשתי כלים והפניות למקורות מידע שמהם אוכל להרחיב את ידיעותי בכל מה שקשור לחומה ולגשת לכתיבת העבודה. אין באפשרותי להביע דעה לגבי נושא שאין לי מושג לגביו.. לגבי הפטישים, טרם גיבשתי דעה לגבי הפטישים, מה גם שזה לא העיקר של העבודה שלי, בחרתי להתמקד באנימציה ובשיר what shall we do now? ואני חייבת לציין שככל שאני קוראת יותר אני מוצאת את הנושא מרתק כך שאוטוטו אני ארגיש בטחון להצטרך לדיונים בנושא החומה... תודה בכל מקרה...

Lather

New member
קשה לי להאמין

שאדם מבוגר לא מסוגל לעזור לאדם אחר בלי להתיחס אליו בזלזול קודם, דרכים מוזרות יש לאנשים להוכיח את עליונותם בעיני עצמם. אני לא כותב כאן הרבה, תודה שהסברת לי כ"כ יפה למה.

וגם לי קשה להאמין

מדוע השרשור הזה הגיע לממדים אלו. אנא קרא את השרשור ממנו הוא צמח, http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=648&msgid=51246378 ואני מקווה שתבין מדוע סבלנותי פקעה. בכל מקרה, אין לי כוונה לזלזל באנשים, והייתי שמחה אם השרשור הזה ייגמר כאן.

למעלה