הולי שיט פרק 9
רגע...אני צריך להתאושש שנייה ממה שהלך שם.
אוקיי, נרגעתי.
Let's get down to business:
1. הנשיא לא מת!
אחרי הפרק הקודם הייתי בטוח שהנשיא אכן מת עקב הטיל ששוגר לו לפנים, ויוצרי הסדרה אישרו שזה מה שקרה (נבלות. אהבתי). אבל...טה טה טה! הוא חי!
לא ברור לי איך בבערך 3.5 שניות קלואי הספיקה לפרוץ למערכת של המל"ט, לשנות את הצילומים שם למשהו מחזורי, הנשיא הספיק לתת ספרינט חזרה למנהרת השחקנים ולברוח לא רק מהפיצוץ, אלא גם מההדף וכל מיני רסיסים, סלעים ומה לא. אבל היי...זאת 24.
אז עשו למרגוט תרגיל והיא נפלה בו לגמרי, תרתי משמע. נחמד לראות בסדרת טלוויזיה ככלל, וב-24 בפרט, שמצליחים לעבוד על האיש הרע בצורה כזאת, ושאין לו תוכנית מגירה או שהוא צפה הכל מראש.
2. רק לי נראה כאילו מארק לא באמת שמח מזה שהנשיא חי? אההההמממ....צריך להתמודד עם הסכם ההסגרה של ג'ק/חנינה נשיאותית של ג'ק....אההההמממ...
3. אודרי חצי שפוטה של ג'ק עכשיו, מצד שני יש את קייט "ג'ק באוור" מורגן. באיזה בלונדינית לבחור...באיזו בלונדינית לבחור...
4. אז ג'ורדן מת. שזה די מפתיע, הייתי בטוח שהוא זה שיבשר לקייט (ושבכלל, היא זאת שתגלה ראשונה) על נבארו. אבל אולי רצו להחזיר את ג'ק לאמאמא של מרכז העניינים בפרק הזה. זה סופו של כל האקר (חוץ מקלואי כמובן) בסדרה הזו.
5. אם כבר מדברים על קלואי - אז היא עוזרת לג'ק, נוטשת אותו ועוברת לזרועותיו של אדריאן. אוקיי...סבבה. תנו לה רבע שעה של מבטים חשדניים בפרק הבא, והיא מבינה מה באמת הולך מסביבה.
6. אדריאן קרוס - אז הוא שולט בנבארו, שזה כבר ידענו. מה שלא ידענו, זה שהוא רוצה את המכשיר ששלט במל"טים כי מסתבר שהמכשיר הזה יכול לפרוץ לבערך כל דבר בעולם ולהשתלט על הכל. נו...בכל סדרה יש מכשיר/קוד כזה.
העניין הוא שהוא חוזר ומדגיש שהוא לא האיש הרע, אלא רק ה-Middle Men. אז מי לעזאזל נותן לו הוראות?
7. נבארו - נו באמת...אתה לא יודע שאי אפשר לברוח מג'ק? מתישהו, איכשהו, איפושהו, הוא ישיג אותך. ויזרוק אותך מהחלון או משהו כזה.
8. נעבור לנזרקת - תוך 5 דקות, מרגוש הפכה ממישהי שמחזיקה מדינה שלמה ועוד צוות נשיאותי של מדינה אחרת בביצים, לאחת שהכל מתפרק לה בין הידיים. לא רק שהנשיא לא מת, לא רק שהיא בעצמה השמידה את רוב המל"טים, תוסיפו לזה את העובדה שהיא החליטה לא לברוח מהבניין ולהשאיר את המל"ט לדאוג לעצמו בענייני פיצוצים, אלא גם הבן שלה מתחיל לסרב פקודה שנייה לפני כל הבלאגן. אם היא לא הייתה מאיימת להרוג 90837525235 אנשים, עוד הייתי מרחם עליה.
9. ולזורק - אחרי 8 פרקים שבהם הוא היה חצי דמות צדדית אפשר להכריז סוף סוף:
Jack is back!!!
הציל נשיא (ותוך כדי חילק לו הוראות), הטיס מסוק, נחת על גג, הרג כמה חבר'ה, ירד למטה, חזר לגג, עשה סנפלינג, העיף את הבן של מרגוט מהחלון (בכלל לא ראו שזה כפיל...בכללללל לא), ירה במרגוט, הסיט את הטיל בזמן לנהר, ואז...במקום להביא את מרגוט הפצועה, החבולה, האזוקה, המותשת למאסר הוא...פשוט...זרק אותה מהחלון.
אין. הבחור כוכב.
ובכל זאת, הדבר שהכי אהבתי? הקטע הזה שאיזה אקדוחן להשכרה משחק עם ג'ק מחבואים על הגג, בטוח שהוא מוצא אותו, מכוון את הנשק בפנייה הבאה ו....ג'ק נמצא מעליו ויורה בו.
אז הפרק הסתיים (והפרק הבא כנראה יתחיל) במרדף של ג'ק אחרי נבארו. יהיה מעניין.
לגביי הפרק הבא (לפחות לפי הפרומו). ספויילרים וזה -
אדריאן משתלט על מערכת של צוללת גרעינים (כמובן) וגורם לה לשגר טילים גרעיניים (עוד יותר כמובן) לעבר משהו.
מה המניע שלו? לאן החבר'ה עם הראש המחודד משוגרים? מי הבוס של אדריאן? ומתי לעזאזל תהיה הקפיצה הזאת בזמן????
כל זאת ועוד, בפרק הבא של ה-ח-ת-ו-ל-י-ם ה-ס-מ-ו-ר-א-י-ם!
נ.ב. נו...איפה טוני...נו...