סוף סוף

dreaming h

New member
סוף סוף ../images/Emo169.gif

אנחנו מתחילים לפסוע לכיוון מפגש פורום... כבר חם, ואנחנו כבר מתגעגעים לותיקים וסקרנים לגבי חבר'ה חדשים. אז מה דעתכם? לטייל? לשבת איפשהו? רעיונות? מה יותר נוח? שישי? שבת? ערב? דברו אלינו...

Itamar Levy12

New member
חופש שבועות!

כמה ימים רצופים, חם, יש תחבורה ציבורית 24 שעות. התוכנית שהייתה פעם קודמת(רק לשפר את ה"סיור" הזה שהיה אז, למשהו אמיתי) הייתה ממש נחמדה. איתמר.

חברים.

בלי לקבל תגובות ממכם לא יהיה מפגש, או לפחות לא לכל חברי הפורום. אז בבקשה תגיבו ותעזרו לנו לתכנן משהו שיתאים לרוב האנשים.

HyperViper

New member
אוקיי

אם כבר אז איזה סיורון נשמע לי הכי טוב, עדיפות ללא שמורה שנוכל להיות קצת יותר אקטיביים... אולי אפשר לעשות סקר באופן חד פעמי עם כמות כוח אדם שכזאת?

Nevo Schwartz

New member
../images/Emo4.gif אף פעם לא יצא לי להגיע עדין

ומפגש נשמע מצויין, מקווה שיהיה בתאריך נוח בגלל העומס של הבגריות וההכנה לשנת השירות. מה אתם אומרים על משהו בדרום הארץ הפעם? אזור עין עבדת או דברים דומים אחרים. http://www.tiuli.com/track_info.asp?track_id=76 נבו

Nevo Schwartz

New member
לא אמרתי שלא.

אבל מה יותר טוב מהנגב בשביל טיול לחיפוש זוחלים?
מבין אבל את הבעיה, רק אם אפשר לא רחוק מידי (צפון), אני אשמח לאגיע הפעם. לגבי תאריך, כל דבר בתחילת יולי יהיה מצויין, ישר אחרי הבגרות האחרונה, לפני התחלת שנת השירות. נקווה לטוב, נבו.

snakeman404

New member
רעיון נחמד מאוד,

אבל אני מעדיף שזה לא יהיה באזור הדרום.. רחוק לי מדי..

naja

New member
אני מגיע.

לדעתי המיקום צריך להיות במרכז, כדי לא להקשות יותר מידי על הצפוניים או הדרומיים. הרעיון של חופש שבועות נשמע לי מצויין(זה יום חופש לעובדים או רק ללומדים?). לגבי הסיור שאחרי המפגש-מאחר והמפגש פתוח לכל מי שמשתתף בפורום, ולא ניתן "להשגיח" על כולם,מין הסתם לא רצוי ללכת לטייל במקום אטרקטיבי במיוחד ולכן כל מקום באזור המרכז יהיה טוב מספיק. בסה"כ המטרה העיקרית של המפגש זה להכיר את האנשים מאחורי הניקים ולא היציאה לשטח.

snakeman404

New member
צודק במאה אחוז..

ובשבועות אמור להיות חופש של יומיים לעובדים..

HyperViper

New member
המממ

צודק חלקית, כי בכל זאת לכולנו תחום עניין משותף והתחום הוא לא ישיבה בבתי קפה :) עכשיו מגיעה השאלה מה יש באיזור המרכז שיכול להכיל את כולנו וגם לספק את תאוות הזוחלים שלנו? ניצנים? פלמחים? קיסריה? כרמל? אלכסנדר? הרי השומרון? יערות בן שמן?

naja

New member
אני לא כ"כ מסכים איתך.

את העניין המשותף אנחנו חולקים ע"ג הפורום, וביציאה לשטח בקבוצות קטנות ועם אנשים מוכרים. המפגש אמור לתת לנו הזדמנות להכיר יותר טוב אחד את השני. לאור העובדה שהמפגש פתוח לכל אחד, זה ממש לא האירוע המתאים ליציאה לשטח. הספיק לי פעם אחת שיצאתי לשטח עם עוד כמה חבר'ה מהפורום וניספחים, שלא את כולם היכרתי מספיק טוב, ואחד מהם ביקש ממני לתפוס עבורו מספר נחשים לצורך גידול.(ולא, לא מדובר באיזו בקשה תמימה, הבחור ידע בדיוק במה זה כרוך......). אני חושב שאפשר בהחלט להסתפק בגיחה קצרה למקום לא רגיש במיוחד. את היציאות המעניינות לשטח כדאי לשמור לארועים מצומצמים יותר.

HyperViper

New member
המממ

טוב יש משהו בדברים שלך, אפשר להפגש בספארי, החיות שם מאחורי סורג ובריח... :) ובזה תמו הרעיונות שלי...

naja

New member
לא הבנתי אם זה היה בציניות או לא אבל...

שוב, הנושא העיקרי של המפגש הוא לא צפיה בחיות אלא לפגוש את האנשים.(מה שמאוחר יותר בהחלט יכול להוביל ליציאות משותפות לשטח). נושא הטיול במפגש הפורום הוא משני בחשיבותו ויש לכך לא מעט סיבות (מספר אנשים גדול, בטיחות, חוסר הכרות עם כל המוזמנים וכו')

HyperViper

New member
דווקא...

זה לא היה בציניות, פשוט לא עלה רעיון יותר טוב, אולי סתם לשבת בים? לאיזה כיוון אתה חותר? בית קפה או משהו? מה היה בפעם הקודמת?

dreaming h

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם אסף

לא נראה לי שהיה כל כך גרוע במפגשים הקודמים :)

רן333

New member
אשמח להגיע, אבל

אני עדיין לא יודע לומר אם אוכל, ומתי. ב-19 במאי בטוח שלא אוכל. תאריכים אחרים אצטרך לבדוק.

למעלה