סוף סוף

tesnake

New member
חתיכת "תפוח אדמה לוהט" זרקת

לעברינו הדר... אשמח להגיע בשבועות (בכפוף למבחנים ,בחנים וכו...). אם הוחלט מרכז, אז קיסריה נשמע מגניב. ב 24 לא אוכל להגיע.

חברה חברה

אנשים פה חושבים שזה מסוכן להפגש כדי לחפש זוחלים בגלל פגיעה בטבע מי שרוצה לפגוע בטבע יכול לעשות את זה לבד ולא צריך את המפגש בשביל זה לפי דעתי כדי לשמור על הטבע צריך לתפוס נחש ואחרי כמה דקות לשחרר אותו ואז מקבלים את ההארה ומשנים את דפוס החשיבה במוח לגבי שמירת הטבע ואת זה אתם צריכים להעניק לאנשים . ההיתעלות הרוחנית שמרגישים שמשחררים את הנחש בחזרה למקום המחיה הטבעי שלו היא הגורם שנותן לך להבין את חשיבות שמירת הטבע דרך אגב אשמח להביא נחשים לשחרור

HyperViper

New member
יפה אמרת...

אני מסכים עם כל מילה, אולי דווקא בגלל אותם אנשים חשוב שנעשה סיור שכזה.

אילון פ

New member
בגלל שאני הכי חשוב

אז לא תעשו את זה בחופש שבועות כי אז לא אוכל להגיע.
בנוסף, יום חול, או שישי בבוקר, כדאי שאנשים חסרי אוטו יוכלו להגיע.

HyperViper

New member
טוב, אין מה לעשות

תמיד זה לא יסתדר למישהו... כמה אנשים פעילים פה בפורום בכלל? הערכה?

galvin

New member
הצעה אחרת

אם תהיה הענות (ואם יוחלט על תאריך שמסתדר אצלי), אשמח לארח את המפגש אצלנו בחי רמון. אוכל לכלול בענין כמובן כניסה וסיור אצלנו, וחדר הרצאות + מקרן אם יהיו כאלו שירצו להעביר הרצאות (מגדלים, מטפלים?) וגם לבעית הקפה נמצא פתרון. בנוגע לסיור באזור, זה לא ממש יהיה אפשרי. לפחות לא מבחינתי. ברור לי שזה רחוק לכולם (חוץ ממני, ..) אבל אני מציע בכל זאת. לשיקולכם.

dreaming h

New member
בעייתי אם עושים ממנו כזה...

אם זה יהיה חופש - אז זה חופש. אם זה יהיה יום עבודה/לימודים - מי שייבחר להגיע ממילא ייקח חופש או סוג של חופש. אם אתה מגיע באוטובוס - אז אתה מגיע באוטובוס אם אתה מגיע ברכב - אתה בכל מקרה מגיע ברכב נכון שזה יותר זמן, יותר רחוק, יותר דלק - אבל - רעיון מאוד יפה, והחי רמון מאוד מאוד מומלץ לביקור לחובבי זוחלי א"י. ותמיד אפשר לדחוס כמה חבר'ה לאותו הרכב. אני בעד.

galvin

New member
../images/Emo13.gif

על פתן שחור לא מאיימים בקוצן מרקיב, .. קדימה צעד!

Liron Samuels

New member
בהחלט הגיע הזמן להיפגש שוב!

אני עדיין לובש ירוק, אז מן הסתם אני אוכל להגיע רק בסופ"ש. הרעיון של גל נשמע מצוין אם מספיק אנשים יהיו מוכנים להגיע. אם לא, אז לשבת באיזשהו מקום במרכז (אני רק מבקש לזכור שהפעם אני ואסף אחראים על בחירת המקום... הטעם שלך במלצריות הוא לא משהו)

למעלה