סוף סוף...

תומרונתם

New member
מנהל
סוף סוף...

בערך חודשיים+ שיצאתי מאיזון. איזה מעצבן זה! לא יודעת מה, לא יודעת איך. פתאום כל הכללים לא עובדים. פתאום יום אחד הכל נפלא ויום אחד הכל לא.
(הדבר היחיד שאולי אני יכולה לשים עליו את האצבע הוא איזה וירוס טורדני אבל כבר עבר ועדיין העניינים לא חזרו לעצמם).
ואפילו ה-A1C העלה את ראשו, וביאס אותי מאוד...
ופתאום, בשבועיים האחרונים, כאילו ה"דבר" הזה שהוציא אותי מאיזון, הלך. פתאום הכל עובד... פתאום חישובי הבולוסים עובדים, פתאום הבזאלי מתאים, פתאום אין הפתעות בלתי מוסברות...
הממוצע בגלוקומטר ירד מ-156 ל-124! (כאשר ברור שה-156 היה יותר גבוה, כי הוא מושפע מהשבועיים האחרונים).

בא לציון גואל!

ואם כבר הודעה כזו, אז אספר לכם שצלחתי עוד ריצת חצי מרתון לפני שלושה שבועות

בפעם השניה בחצי שנה... איזה הרגשה נפלאה זו. גם הפעם מדדתי תוך כדי הריצה, לקחתי פחמימות מתי שצריך, הכל עבד נהדר. המטרה הבאה: עדיין אין! אני עובדת על זה...

מוזר, מוזר.. זה כנראה היה בלק אאוט תרתי משמע.

העיקר שהבלק כבר אאוט.. שינוי כזה בלי לדעת להסביר? תמיד הפחיד אותי..
בכל זאת היה משהו, אולי פגם בסידרת אינסולין? או איזה שינוי הורמונלי אצלך?
או ... לאלוהים פתרונים??

תומרונתם

New member
מנהל
כנראה שלאלוהים פתרונים...

כי החלפתי אינסולינים, החלפתי סטים, החלפתי מקומות הזרקה, הייתי לפני תוך כדי ואחרי מחזור, לפני תוך כדי ואחרי מחלה, לפני תוך כדי ואחרי ריצות... זה היתה ממש תקופה ארוכה בלי שום הסבר.

נו טוף, היום החלטתי להוריד את הבזאלי כי זה כבר ממש הגיע להיפו.

IrisPeleg

New member
מכירה יותר מידי את ההרגשה

לצערי אני מאד מבינה לליבך באשר לאיזון.
יותר מידי פעמים זה קורה לי מאז סיפור האלטרוקסין.
אני בתחושה שהגוף עדין לא התאושש מהמשבר.

את הסיפוק בחות הריצה אין לי (אפילו אם הייתי רוצה לי היה לי כוח גם לשמינית מרתון).
בכל אופן, כל הכבוד. חזקי ואימצי למטרה הבאה.

תומרונתם

New member
מנהל
לפחות זה התאזן סוף סוף...

הייתי די הרבה זמן על הטווח הגבוה, ועכשיו סוף סוף ה-TSH ירד לאיזור ה-1.5. איזה כיף

IrisPeleg

New member
מה שאת אומרת

שחוסר איזון הסוכר היה כשה-TSH יצא מאיזון?

תומרונתם

New member
מנהל
לא לא לא

הייתי באיזור ה-3-4 רוב הזמן, לפני כחצי שנה פתאום עלה ל-5, ועכשיו ירד.
הבלאגן באיזון היה תוך כדי שה TSH ירד לרמה הטובה... כלומר הוא לא היה קשור.
(כלומר ברור שחוסר איזון בתירואיד יכול להביא לחוסר איזון בסוכר, אבל לאו דווקא ההיפך).

IrisPeleg

New member
או קי

אני הבנתי שחוסר איזון בבלוטה גרם לך ליציאה מאיזון (זה מה שקורה לי)

עכשיו הבנתי

imanub

New member
חצי מרתון בראשון

רצתי חצי מרתון בראשון ביום שישי האחרון -שעה 42, בסוף הייתה ניידת נחמדה של האגודה לסכרת נעורים והם מדדו לי את הסוכר בסוף - והייתי מאוזן (המד שלי היה באוטו שחנה רחוק).

cוביהו

New member
אולי היית חולה קצת מתחת ל"רדאר".

אני מתאר לעצמי שאימונים לחצי מרתון, במיוחד בשבועות האחרונים לפני הריצה, עשויים להיות תובעניים. אולי זה היקשה עלייך להתאושש מהמחלה...השנה היו כמה גירסאות של וירוס בטן שהתאוששות מלאה ממנו לוקחת מספר שבועות למרות שהסימפטומים ( אפילו "רק" בחילה וחולשה) חולפים אחרי יומיים שלושה. במהלך שבועות אלה הוירוס עדיין נמצא בגופנו והוא יכול להשפיע על האיזון.

למעלה