ובכן מתחיל להיות מעניין (ארוך)
וסוף סוף דיון ראוי. אז הרשה לי להגיב לדבריך (על אף השעה המאוחרת
) אכן אין לנו מערך הסברה נכון במדינות העולם (אוףףףף, כבר אמרנו שזה לא פורום פוליטי?) וצריך לעשות משהו בנוגע לזה. אני לא מעורה בפוליטיקה ולא ממש מעניין אותי לכן אין לי שום רעיון או דרך לבצע מערך הסברה מוצלח יותר. דבר נוסף שאני רוצה להגיב עליו הוא שוב לגבי הזמרים הישראלים. לא רק לשירה יוונית יש מבצעים ישראלים. היום ניתן לראות זמרים ישראלים ששרים בסגנונות מגוונים (החל מיוונית ועד ראפ, היפ הופ רוק ועוד...) אז נשאלת השאלה, אם אין בעיה לשמוע זמר ישראלי שר ראפ וכיו"ב למה שתהיה בעיה להאזין לזמר ישראלי ששר ביוונית? ומה לגבי הזמרים המזרחיים למיניהם ששיריהם הם יונים/תורכים/ערבים (מחק את המיותר) האם גם זה לא בסדר? לדעתי אין כל רע בזה. אולי תגיד שאני משוחדת כי זה עיקר פרנסתי (שהלא בעלי מתפרנס מזה) אך לא בגלל זה אני אומרת דברים אלו. צדקת כשאמרת שהמוסיקה היוונית בארץ נשלט ע"י אנשים שלא ממש מבינים מי יודע מה יוונית ומונעים באינטרסים שלא קשורים לאומנות ותרבות (ואני יכולה לחשוב על כמה כאלה גם עכשיו...) הרשה לי לציין שהתרבות היוונית מאוד קרובה לליבי גם מעבר לשירה (כאחת שלמדה את תולדות יוון ורומא) ואני יכולה לומר לך שאצלנו (אני ובן זוגי) אין זה רק אינטרס כלכלי. אני יודעת שבעלי עוסק בזה בגלל דבר אחד אבל חשוב מאוד:
אהבה למוסיקה היוונית. גם אני מצטערת על האורך, אך גם אצלי זה יצא מה