סוף סיפור

lady polegra

New member
סליחה

העתיקו ממני זאת אומרת ישבו על 2 מחשבים לצידי וכמו תוכי חזרו אחרי הפעולות שלי. בצירוף הסבר. תבדיל את זה מההעתקה שבה אנחנו חשודים. שזה לשלוח את אותו הקובץ! מה שלא קרה, לא היה, ולא חשבנו עליו בכלל. אוקיי?

d o u g

New member
כי יש כל כך הרבה דברים

שכדאי להשקיע בהם אנרגיה לפני שמרימים את הציון ב-0.18 נקודות...

lady polegra

New member
זה סתם עניין של עקרון!

ואני ממתינה עד הבחינה ההיא כי אין לי זמן להתעסק בזה עד אז. בהתחשב בעובדה שיש לי מבחן כל יום וחצי... נראה למישהו ש 0.18 נקודות זה מה שיטריד אותי?

חייסוס

New member
שיקולי עלות תועלת הם רציונליים

אנשים לעומת זאת... טוב אתה יודע בעצמך. הבאסה שבלהרגיש שנדפקת בלא עוול בכפך יותר מהותית משבריר נקודה בממוצע.

../images/Emo45.gif

ואני דווקא לא חושב שזה שיקול בלתי רציונאלי. "איש בעוונו יישא" זה עיקרון שחשוב לשמר בו את האמונה למען רווחתך הנפשית.

lady polegra

New member
ולמה שהם יקבלו אפס?

ולמה שבכלל בגלל אי הבנה מישהי יקבל אפס? בזמני החופשי, כשיהיה כזה, אני אבקש ממנו שיפגש איתי וידבר איתו. כי חסל לי על הנקודות האבודות וכי אני לא מוכנה להישאר עם ההאשמה הזאת. כי היא לא נכונה.

איפה האי הבנה ?

הכל מובן ... עשית עבודה, העתיקו ממך. ע"פ התקנון לשתיכם מגיעה 0 .. גם למעתיק ולגם למועתק, זה התקנון וככה זה. עכשיו ,את יכולה להגיד שניסית לעזור להם ובלה בלה ואולי לקבל את הניקוד שלך בחזרה, להם מגיעה 0 או פחות , על אי אמינות ועל היותם חרא של אנשים שלא יכלו להודות שהעתיקו ממך כדי שיתנו לך את הנקודות. זה כמו הרצחת וגם ירשת, גם העתיקו וגם ניסו לדפוק אותך ולהגיד שהם עזרו לך.. חוצפנים

morbe18

New member
אני מצטער

אבל אתה חייב ללמוד עברית. אני משתגע מאנשים שכותבים "שתיכם".. או שתיכן, או שניהם.. אתה תבחר..

StasikD

New member
תיקנה הבחורה שמה anigma...

כן, כן, את יודעת שזה לא נכון, אנחנו יודעים שאת יודעת, זה עדיין ישמש נגדך for eva'.

the last anigma

New member
תמות, תיחנק, תישרף בלהבות הגיהינום

הכול מאהבה כן?! אז מה אם יש לי טעות בניק.. אז זה אומר ששגיתי באנגלית, זה לא משנה את העובדה שיש לי 99 בבגרות בלשון, ועברית אני יודעת!

למעלה