סוף עונה 2.

אוסווין

Active member
פרק 118- אודי אהובי.

-אני לא יודע למה אני סלחן יותר כלפי אודי ומיטל בסיבוב השני. יאללה, שיהיו ביחד. הנשיקה שלהם בבריכה הייתה מדהימה, כל מה שהייתי צריך. והוא כזה מקסים, הפרצוף שלו כזה מקסים ונהדר.
-אני לא אוהב את דורי ככ. היא יפה, חמודה, מצחיקה, הרפתקנית. כאילו בנו אותה בשביל שיהיה קל לכתוב אותה, ובתוך קאסט כזה שכל אחד מהם הוא טיפוס היא פשוט לא מיוחדת בשום אופן. היא פרווה, וזה שתשימו לה סרט על הראש לא ישנה את זה.
-איזה. כיף. שג'סי ואילנה מקבלות דברים לעשות. כל פעם שיש להם עלילה משל עצמן אני מופתע ושמח מחדש.
-סתווית מדהימה. יושבת לה במשרד שם במועצה, מתופפת על כוסות בזמן שהיא מחכה. רדומה לה. נהדרת.
-זופניק השוטר, בעונה הראשונה הוא היה כולו אינטרסנט כזה ועכשיו הוא כולו "בואו נעזור". ועוד לשלומי, בסדר הם שהו יחד במוסד לאיזה כמה דקות ופתאום הוא חצי חבר חצי משפחה? איפה היית בעונה הקודמת שהכניסו אותו לכלא? אבל בסדר, זה באמת לא נורא. תכלס היה אכפת לו מצדק גם בעונה 1.
-מה מצליח, אתה לא מזהה את העט הזה? הוא די ייחודי והתעסקתם איתו עונה שלמה.
-איזה כיףף שבונים את דורי ורחלי לאט לאט. כאילו, חבל לי שדורי לא דמות יותר מעניינת אבל יאללה its time for the gayssss מעניין לראות איך הסדרה תתמודד עם זה.
 

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה מתקרב אלינו
אנחנו בפרק 134 מחר , אתה רץ עם הפרקים ...
&nbsp
 

אוסווין

Active member
זאת הטרגדיה שלי, אני לא מסוגל להפסיק.

אני נהנה מהסדרה ברמה מטורפת ואני לא יודע מה אני אעשה כשאשלים את הפער! אשכרה לחכות יום יום לפרק? ותגיד, כבר הייתה הפסקה באמצע העונה? כי אם אשלים את הפער ואז תהיה הפסקה אני אמות.
 

Roei152

Well-known member
מנהל
שמת לב באיזה פרק אנחנו?
פרק 134, זה אומר שכבר עברנו את פרק המחצית , ואין הפסקה, לא לך ולא לנו...
&nbsp
 

אוסווין

Active member
קריקטורה שציירתי של דורחלי

איזה סבבה שאפשר לשלב את השם שלהן!
קיצר יש לי זמן פנוי ואני אוהב לצייר שטויות.

 

אוסווין

Active member
תודה!

הפרצופים בחיים לא ייצאו לי דומה, אבל הסתכלתי על תמונת פרומו שלה כהשראה לבגדים.
 

Roei152

Well-known member
מנהל
האמת היא שהתגאתי בך
ואמרת שאתה מוכשר ומצייר הרבה ציורים בעיקר ציורים של ליטמן , בשביל לעקוץ אותך , אבל מחקתי ...
תוספת יוסי מצייר הרבה ציורים של ליטמן מנשק בחורות בעיקר בחורה ספציפית, ולא ההיא מהחממה ..
 
אהההה! אני הבנתי את מי אני מצייר!

את ליטמן מנשק את אלה ויטנברג!
&nbsp
סתם סתם.
&nbsp
את נועה קירל!
&nbsp
סתם נו... את נועם לוגסי!!!!!!! כי זאת מי שהוא נישק בנעלמים, נכון?!
 

Roei152

Well-known member
מנהל
האמת לא תחמוק ממך
מי הדבר הטוב ביותר בעולם?
 
זאת שחולה עליי ואוהבת אותי מאוד?

האמת לא תחמוק *מ מ ך* רועי!
&nbsp
מיכל שוב עשתה זאת ושוב שידכה בין זוג!
&nbsp
שכחת שאני מכיר אותה לפני ליטמן, שהיא אוהבת אותי, מכירה אותי וזוכרת אותי.
&nbsp
בעוד שליטמן בכלל לא יודע מי אתה ונתון רק למרותי כמו בלו אצל קאיראן.
 

אוסווין

Active member
פרק 124- יחידת הדוגמנים היא שקר?? :(((

-כל כךךךך חבל! זה היה אשכרה מעניין!! סוף סוף קו עלילה של ויקי שהוא מעניין! והדילמה שלה הייתה באמת מעניינת, שהיא החליטה לסכן את המשימה שלה בשביל אשכרה להרוויח כסף מהקמפיין הזה למשפחה שלה, ממש רציתי לראות לאן זה יילך. אבל הכל היה שקר :( נקווה שזה שווה את זה. והם גם אמרו לה "באמת האמנת שיש דבר כזה יחידת דוגמנים?" ואז הרגשתי קצת דביל שהרשיתי לעצמי להאמין חחח אחרי שכבר חשבתי שזה לא אמין.
-סוף סוףףףףףףףףףףףףף אגם נפטרה מהפאה! סוף! סוף!
-כששרי הרביצה למיכאל מושונוב עם המחבת אני צ ר ח ת י. בראש שלי כבר זהו היא מתחילה להבין שקורה משהו ומצטרפת לעלילה, i would die for it to happen.
 
למעלה