סוף עונת התפוזים בביצוע טיטי - עזרתכם?

טוב נו,

יאללה סולחה?

שחוררר

New member
עוד בקשה...

תעשו טובה, נמחק לי כל ההר-דיסק. לשיר של אורית עם דני סנדרסון (?) נראה לי... "ללכת, לנוח, להיות חופשי אדם מאושר ללכת, ברוח- ולא להיות תלוי בדבר..." פעם העלו לכאן, אורית עושה לו קולות רקע בשיר. תודה.

Eldarch

New member
שים פה אייסיקיו/מסנג'ר

כי אין לי מושג איך להעלות

ella42

New member
יש לך את זה?

אם כן אז תשלכו לי גם את זה אני ישלח אי סי. ( אף פעם לא חשבתי שאורית תשרי בסוף עונת התפוזים...)

I SOG I

New member
../images/Emo26.gif נו , ביקשת יפה ..:)

ואגב , תודה שהזכרת לי אותו .. -מנהלים- אם זה לא בסדר - תמחקו :)

Tomer TR

New member
../images/Emo207.gif היהודים עדכנו במייספייס על הלידה

"June 14th - We're glad to welcome a new edition to the band. At 23:30 TT and Tom gave birth to a new rocker. That makes three little "Jews" in this band. On top of that, the new album, entitled "Forte", is coming out on July 15th. If you havn't touched anything you should be listening to the new single. Stay tuned for more new music and updates coming soon."

izzys

New member
או בתרגום חופשי:

ה-14 ביוני- אנחנו שמחים לקבל בברכה מהדורה חדשה ללהקה. ב 23:30 טיטי ותום נתנו חיים לרוקר חדש. מה שעושה שלושה "יהודים" קטנים בלהקה הזו. מעבר לכך, האלבום החדש, שנקרא "פורטה", יוצא ב-15 ביולי. אם עוד לא נתקלתם בכלום כדאי שתקשיבו לסינגל החדש. השארו מכוונים לעוד מוזיקה חדשה, ועדכונים יבואו בקרוב. (יש כמה בעיות, אבל זה בגדול.)

זמן אור

New member
../images/Emo55.gif ובתירגום לא ממש חופשי,

קצת יותר מדויק.... ה-14 ביוני אנחנו שמחים לקבל תוספת חדשה ללהקה. ב23:30 טיטי ותום ילדו רוקר חדש. מה שאומר שעכשיו יש שלושה "יהודים" קטנים בלהקה הזאת. בנוסף לזה, האלבום החדש בשם "פורטה", יוצא ב15 ליולי. אם לא יצא להם להיתקל בשום דבר, אתם צריכים להקשיב לסינגל החדש. תישארו עירניים למוזיקה חדשה ועידכונים יבואו בקרוב.

Tomer TR

New member
יש לו בעיה לא יודע מה נסגר איתו

כל פעם שאני מתחבר הוא מתנתק אחרי כמה שניות, וזה לא רק כאן, אין לי מושג למה זה... הוא לא רציני

יש לי משהו לשלוחלך

ואני לא מצליחה להעלות את זה לאתר זה תוקע לי את המחשב.. אתה מכיר אתר שאני יכולה להעלות אליו?

Tomer TR

New member
שלחי לי דרך האימייל

אם יש לך אימייל דרך אאוטלוק שמה זה לא יתקע האתר www.yousendit.com גם די טוב להעלאת דברים

למעלה