*#@%&^$*&ג'וניי
T The £unky §tar New member 28/8/06 #23 ../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif../images/Emo99.gif*#@%&^$*&ג'וניי
S stavi555 New member 28/8/06 #24 ../images/Emo178.gif../images/Emo99.gifתמונה שקסיתתת גרר../images/Emo210.gif
O OoOסיונוששOoO New member 28/8/06 #21 עונהה../images/Emo9.gif משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בצפון משהו רע שקרה השבוע: הייתי במחזור אבל מזל שזה נגמר לפני שנסעתי סרט טוב שראית השבוע: הלוחש לסוסים שיר השבוע שלך: אין מצב לאלימות קליפ השבוע שלך:
עונהה../images/Emo9.gif משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בצפון משהו רע שקרה השבוע: הייתי במחזור אבל מזל שזה נגמר לפני שנסעתי סרט טוב שראית השבוע: הלוחש לסוסים שיר השבוע שלך: אין מצב לאלימות קליפ השבוע שלך:
S sims21 New member 28/8/06 #22 עונה=]] משהו טוב שקרה השבוע:מאיה רוטמן עלתה לגמר! משהו רע שקרה השבוע: לא שזכור לי..! סרט טוב שראית השבוע: לא ראיתיי...חח שיר השבוע שלך: קליפ השבוע שלך:me and u תמונה סתם עם בא לכם..:לא בא ליי...חחחחח
עונה=]] משהו טוב שקרה השבוע:מאיה רוטמן עלתה לגמר! משהו רע שקרה השבוע: לא שזכור לי..! סרט טוב שראית השבוע: לא ראיתיי...חח שיר השבוע שלך: קליפ השבוע שלך:me and u תמונה סתם עם בא לכם..:לא בא ליי...חחחחח