סוף שבוע הגיע לו

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
סוף שבוע הגיע לו../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

shirli0811

New member
../images/Emo39.gif סופ"ש ../images/Emo9.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, נשארתי בבית ואז שיעור רכיבה.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לא היה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. תעודת הצטיינות על סיפור חייו
, שיחה עם מורי התעצבתי מעט כי.. הייתה אזכרה של 11 שנים, ביום של היומולדת של סבתא שלי ז"ל
התעצבנתי על.. אמא, חברות שלי.. אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי להן, אבל אמא זאת אמא
התאכזבתי מ... כי... עצמי, שיעור רכיבה זוועתי בכיתי מעצב/אושר כי.. לא יודעת איך עצרתי את הדמעות יום שני, באמת שאני לא יודעת.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היום אמא שלי אחי ואחותי נדפקו
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא היהה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. גמרתי עם המתכונות לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד לאלק' וללשון.. הסרט הכי טוב שראיתי.. טורנדו
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. סתם קישקושים לעשות קצת יצירות משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא, איילת, נוקיה
, טל, גל, עדי, מורי, מאיה, מורני, פנגהה התודה שלי השבוע היא ל.. אמא, איילת, נוקיה
, טל, גל, עדי, מורי, מאיה, מורני, פנגהה פינקתי את עצמי השבוע עם.. בורקס פיצה.. מאכל השבוע שהיה הוא.. שניצל תירסס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? להעביר עוד יום..? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "היה לי חבר.." אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "אם אשכח אותך אבא ישכח ימיני, לא יאיר עליי השחר אם לא תשכון במחשבתי.."
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שיעור על טובורג כשלא רכבו עליו 3 ימים-רק עם לונג' אחד, כל המתכונות הלכו לי חראא הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אצא לטיול רכיבה עם ציוד ווסטרן,ככה לכמה שעות טובות..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אמא, איילת, נוקיה
, טל, גל, עדי, מורי, מאיה, מורני, פנגהה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור רכיבה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שייתנו לי מועד ב' בלשון.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מורני והשמנים שלה-התגעגעתי אליכם :((, אותו, ועוד כל מיני
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

קקי.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שלישי,רביעי,חמישי+שישי כי.. חצי מהשכבה יצאה לאיזה טיול מסכן וחצי שכבה נשארה בבית כולל אותי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..צמ'פ עלה ל90.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ה90 אופקורס.
התעצבתי מעט כי.. שיעמם לי בבית
התעצבנתי על.. המורה.
אבל בסוף סלחתי כי .. ---- התאכזבתי מ...אמא כי...היא לא לקחה אותי לחווה
בכיתי מעצב/אושר כי.. אושר שאין בצפר 4 ימים.
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.."הס אני לומדת"-"כוסעמק סתמו תג'ורה שלכם!"
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו-כאילו שהמורה לא צריכה ללמד"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שימנתי ת'ציוד.
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשמן תצ'יוד
הסרט הכי טוב שראיתי..-- המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..--- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..בר התודה שלי השבוע היא ל..יעל המקסימה = ] פינקתי את עצמי השבוע עם..90 טעים לאללה
מאכל השבוע שהיה הוא..שוקולד "אוורירי" אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? no school שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."listen to your hurt" אלבום השבוע שהיה..--- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "i don't know were your going and i don't know why"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ה-כ-ל הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ילך לישון
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..יעלוצ'קה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..תחרות בניר דוד
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..להצליח להגיע לתחרות בניר דוד
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יעל בתחרות
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

חריקת

New member
כנסנסנסניסינסינסיסנ

את מתחרה? את באה? חחחח אני חיבבבבבבבבבבבבב לבוא אבל לא ניראה לי שאנחנו יוצאים עדן נכון היית בתחרות ביגור לפני אלפות הארץ? צ'אואואואואואואוואואאוואואואואושושושושושושושושושושושוקושקושוקוש

חח כנס..

אני לא מתחרה אבל אני ממש רוצה להגיע רוב הסיכויים שלא.. אין לי איך להגיע. אתה בא?

שירלי317

New member
Tearing the ties I was strangled by

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי עם אחותי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לעבוד עם אחותי ברביעי (למרות הילדים המציקים וההורים המציקים עוד יותר שלהם) והיום, כי אני גאה בעצמי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. פשוט לשם שינוי הרגשתי שאני חשובה למישהו
התעצבתי מעט כי.. משולשים זה רע.
התעצבנתי על.. ליאור. אבל בסוף סלחתי כי ו הפעם אני לא סולחת, לא בקלות לפחות. התאכזבתי מ... כי... ממנו, כי כבר דיברנו על זה כל כך הרבה. בכיתי מעצב/אושר כי.. עצבים וחוסר אונים. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיחת הקלטות אתמול עם יותם
וההופעה של הג'יראפות. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את חשובה לי.."
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התרחקתי בזמן, אני חזקה למרות הכל. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להגיד לו את זה, להרחיק אותו. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא יודעת... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הופעה של הג'יראפות
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שתי חזיות, שלשו שמלות ומשקפי שמש
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יותם וטוריעלי :] התודה שלי השבוע היא ל.. יותמוס, טוריעלי, נוש וקימי כמובן. פינקתי את עצמי השבוע עם.. הופעה של הג'יראפות ושאר שטויות. מאכל השבוע שהיה הוא.. קוסקוס!
שהוכן לראשונה בחיים בבית משפחת פרבר
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? Easy said then done שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Daniel Powter - Bad Day אלבום השבוע שהיה.. suzanne vega- solitude standing משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. and all I want is to save you, honey or the strength to walk away הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המשולש ואת העצבים היום, למרות שהם היו במקום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארגע קצת ושהכל יהיה ברור. שהכל יהיה קל יותר. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יותם. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לא המתכונות בלשון וביולוגיה זה בטוח
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שקט... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. טוריעלי, יעלי וללי.

אוףףףףף=|

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום שני, היה לי שני רכיבות מולצחות במיוחד.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..עשיתי צמות לאפטלינג?חחח הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..-- התעצבתי מעט כי.. היא ממש זונה לפעמים התעצבנתי על..עצמי אבל בסוף סלחתי כי ..כי הרסתי הכול ועכשיו היא שונאת אותייי התאכזבתי מ... כי...מעצמיי בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב עצבP= הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..בטח בחווה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא היו הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי צמות טובות לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... רכב המון? הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..המתנה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. התודה שלי השבוע היא ל..לאנה שניסה למצוא לי טרמפ לניר דויד,חח פינקתי את עצמי השבוע עם..בן אנד ג'ריז מאכל השבוע שהיה הוא.. טוסט מוצרלה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..מתחיל טוב ונגמר רע הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את היום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אסע לניר דויד השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אנהלה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..בהחלט ג'רום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.שאני אצליח לשכנע מישהו שיביא לי צ'אפס מגרמניה=[ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ג'רום סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

MC sApiR

New member
../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום בגלל השיעור עם קנהוש בבצרה ובגלל הילד הנכה הזה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיעור היום
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיעור היום התעצבתי מעט כי.. התעצבנתי על.. אפחד אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...אפחד בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היוםם במועדוןן מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..הSMS מהילה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הרגשתי ממש טוב בשיעור והאנשים שם היו ממש נחמדים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת למועדון
הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..בצרה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מלצמההה=]]] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אבאמא התודה שלי השבוע היא ל..^^ פינקתי את עצמי השבוע עם..שיעור ממש טוב
מאכל השבוע שהיה הוא..שוקולד אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Scissor sisters – She's my man אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אני נוסעת לנירדה=]] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אמאבא השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..עוד שיעורים,להכיר יותר טוב את האנשים שם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעורים טובים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הילה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

ocean zd

New member
מתאים לייייי

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:רביעי.. בית ריק עם בייבי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:שוב, רביעי...איתו ושעברה המתכונת בהסטוריה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הליליה עם בייב התעצבתי מעט כי.. :חשבתי שהלך יותר טוב בהיסטוריה... ועל הודעה שמישהו שלח לי התעצבנתי על.. מישהו אבל בסוף סלחתי כי .. הוא הדבר הכי קרוב אליי התאכזבתי מ... כי...ממנו כי זה לא מתאים עכשיו.. ממש לא! בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הכל.. עם בייבי.. היה פשוט מושלם מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אני לא גבר שתמאהב ומפסיק לאהוב בקלות .. וכל השאר לא משנה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הסיכומים שלי בביולוגיה מעולים ואני מצליחה לסיים את כל החומר למתכונת! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסיים ללמוד להיסטוריה.. ולגשת למבחןןן הסרט הכי טוב שראיתי..היום.. אמ.. ריבאונד. חח המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חחח לבית קפה עם בייבי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..עוז שלייייי התודה שלי השבוע היא ל..בייבי פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה מבייבי מאכל השבוע שהיה הוא..חח פיצההה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?~מאוהבקטןוחמודיצאלדרך!~ שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לא יכול להוריד ממך את העיינים.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כמה דברים.... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהיה עם בייבי עוד ועוד ועוד השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..עוזיקבייבי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.שיגמרו שתי המתכונות . - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..בית ריק ננמנמנמנממממ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. עוז .. דפנטלי עוז.

oO nam nam Oo

New member
כי בא לי ../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול, כי הכל היה בו פשוט מושלם. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. המ
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אתמול! אבל ממש
התעצבתי מעט כי.. אני פוחדת שפגעתי בחברה... התעצבנתי על.. חברה אחרת אבל בסוף סלחתי כי .. אין טעם לכעוס סתם
התאכזבתי מ... כי... לא התאכזבתי בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. המממ אתמול בערב
אחד ההזויים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. 'בד"כ זה הדדי'
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. דיברתי איתו!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לדבר איתו
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אצא, מחר
!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא מינוס
להיפך, מצאתי עבודה. ואפילו כמה עבודות! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מיכל
התודה שלי השבוע היא ל.. מיכל
פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא יודעת
מאכל השבוע שהיה הוא.. בבט, היום
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יודעת. אבל הוא בהחלט היה מעולהוש
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. יום טוב של עברי לידר, אבך כ"כ
אלבום השבוע שהיה.. לא היה... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "וכל המ שפחדתי להגיד נראה רחוק, כמעט שטותי" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את החששות, אולי. ואולי זה דווקא טוב לחשוש. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אין לי מושג. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מיכל, ללי, טל, דפי ועוד
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מחר! (אפילו שטכנית זה השבוע
). נו טוב, אז יום חמישי
לסיים עם אזרחות+היסטוריה א'! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה טוב בבגרויות
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. *הוא* הודגש באמצעות מדגישומטיק

איזה שבוע נורא

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
לא זוכרת אפילו. כל השבוע הזה ניראה לי ארוך ורע מידי. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הגיעו הכרטיסים לאוונסאנס? לוידעת. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
מרגש טוב? כלום. התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי המון. כי נקעתי את הרגל בחווה והיום לא היה שום סוס שיכולתי+רציתי לרכב עליו. התעצבנתי על..
החווה. אבל בסוף סלחתי כי ..
לא סלחתי. כל החווה הזאת חבורה של אינטרסנטים (מהמנהלים). התאכזבתי מ... כי...
עצמי, מאנשים סביבי, כי... ככה זה. בכיתי מעצב/אושר כי..
מעצב, פשוט הרגשתי שאני מתפרקת היום. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
קשה לי לחשוב על דברים מצחיקים. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
מישהי מדהימה ששאלה לשלומי. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
אתמול לשם שינוי ויתרתי לעצמי, ולקחתי הפסקה מההובלה אחרי שנקעתי את הקרסול. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
להתמודד עם סיטואציה מסויימת בחווה. הסרט הכי טוב שראיתי..
ארץ המתים חח זה בערך הסרט היחיד שראיתי השבוע וגם הוא טיפשי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
אל החדר שלי, באמת. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
לא קניתי כלום. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
מדריך מהחווה שדווקא היה בסדר גמור איתי. התודה שלי השבוע היא ל..
אפח'ד! פינקתי את עצמי השבוע עם..
שומדבר
מאכל השבוע שהיה הוא..
לחם
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
אכזבות של קיץ. אנערף. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
ערב חולה- ברי סחרוף
אלבום השבוע שהיה..
אין אלבומים. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
"וכמה שקשה אני תמיד מרגיש, שזה עוד כלום שיש הרבה יותר נמוך" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
את השבוע הזה. הכל. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
ארגע, אחלים. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
אף אחד. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..
להחלים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
לעשות את הבדיקות בקרסוליים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
מישהו מהחווה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):
תודו שזה חמוד

פוף.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי כי חווה, ורביעי היה כיף. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. המגן, חה חה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. פוף, שבעה? :/. התעצבתי מעט כי.. זה נורא עצוב. התעצבנתי על.. רוני, כוסומו [לא, לא את
]. אבל בסוף סלחתי כי .. לא יודעת. התאכזבתי מ... כי... מירי, כי זה לא היה בסדר. בכיתי מעצב/אושר כי.. כי זה עצוב, כי אני טיפשה, כי כעסתי וכי כאב לי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. נראהלי שיום רביעי :]. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא נראה לי שהיה כזה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התגברתי על כלמיני רגשות לא רצויים. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ביום רביעי. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה וקניון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הומ, כלום? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שירצ'. התודה שלי השבוע היא ל.. כל מי שגרם לי לחייך. פינקתי את עצמי השבוע עם.. סתלבט? מאכל השבוע שהיה הוא.. עוף בדבש ולימון?
. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "יו סאק". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. DLT
. אלבום השבוע שהיה.. Zimmer
. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Searching until my hands bleed. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את העצבים ברביעי וכלמיני ריבים למיניהם. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. א-נ-ו-ח. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ט"ה
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום שני! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיילך טוב
. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא יודעת :]. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

ווינגז

New member
וואו

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול, נראה לי
, למרות שהוא גם טוב וגם רע. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יש לי תאריך גיוס, יעלי כתבה אימייל (תודה
). אה, וגם האולי-משהו שיהיה-בעתיד-ואני-לא-רוצה-להגיד-מה-כדי-שלא-יהרס-הכל. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אמאאא, אני זקנה. התעצבתי מעט כי.. אמאאא, אני זקנה, ואיזה פחד זה. התעצבנתי על.. איתי
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי... עצמי, אני לא מצליחה להציב גבולות לאנשים ולגרום להם להבין שאני לא סמרטוט. בכיתי מעצב/אושר כי.. כל המצב המגעיל הזה תסכל אותי, מכל הכיוונים. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "יעלי, אל תבכיייייייי!"
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "יעלי מתגייסת לנו" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. צעד אחד נוסף לקראת עצמאות, והוכחה לעצמי שאני יכולה גם לצאת קצת מהביישנות איכשהו. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לדבר עם החיילים והרופאה שם בצורה סבירה. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ממש ראיתי סרטים, Shame on me. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. תל השומר (איפה, איפה אייקון מגלגל עיניים?
) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. עדיין לא.
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נו, הרגילות שלי
ועמית, כמובן. התודה שלי השבוע היא ל.. גם כרגיל, אני אוהבת אתכן (כן, נוּש המרגלת, את חלק מזה
). פינקתי את עצמי השבוע עם.. קוקילידה.
מאכל השבוע שהיה הוא.. שאלה טובה. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הסרט הטלנובלי הראשון בעולם. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Sally's Song (The Nightmare Before Christmas soundtrack) - Fiona Apple (זה מושלם). אה, וכרגיל - Never Is a Promise - Fiona Apple. אלבום השבוע שהיה.. הפעם אין, עד כמה שזכור לי. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "I dont know what to believe in, you dont know who I am" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כל הדיבורים איתו. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלמד כמו שצריך.
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יעלי ונוּשי, אני אוהבת אתכן! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לסיים עם מקצוע וחצי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לקבל ממנו אימייל חזרה. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אתכן, ואתן יודעות שאני מדברת עליכן.

למעלה