סוף שבוע הגיע לו

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

gili600

New member
בוקר טוב. ../images/Emo42.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול ובתחרות הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. משו הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. משו התעצבתי מעט כי.. מקום זבל בתחרות התעצבנתי על.. זהר אבל בסוף סלחתי כי .. התעצבנתי עליו בצחוק וזה היה מצחיק התאכזבתי מ... כי... הציון בתנ"ך בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היו המווווווון בעיקר בתחרות ובהפנינג מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כן הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עבדתי המון והיה ממש כיף לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ביום חמישי לשעת אפס הסרט הכי טוב שראיתי.. לא זוכרת המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. 3 ארטיקים ביום חמישי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל מי שהיה בהפנינג התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. המון המון המון ארטיקים (באדיבות רני וזהר
) מאכל השבוע שהיה הוא.. ארטיק קרח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? עבודה וארטיק שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אחריות אבל עם המילים של שיר
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. בצפר (למרות שחלק היה מצחיק) הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. המון אנשים
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שבת? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אפרת תחלה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): חמוווודי

SILVER LADY

New member
כי הוא חמוווד :]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שישי :] תחרות בנירדה ורכיבה מעולה על קוקיי :] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיעורים :] להרגיש כמה שהיא משתפרת :] והתחרות בנירדהה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..הדיבורים איתו 3> התעצבתי מעט כי..מעט?וואהה הרבהה התעצבנתי על..זה שחושב שהוא אבא שלי חחח אבל בסוף סלחתי כי ..לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...מממ סתם שטויות בכיתי מעצב/אושר כי..עצב כי החצוף התחיל לאיים עלי.וגם כי נזכרתי בתות =\ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..בתחרות אתמולל
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..חחח כל הבדיחות של מורקה על מצבי
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..קוקי משתפרתת :] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...עבודה הזאתייי הסרט הכי טוב שראיתי..רכבת לקוטב חחחחחחחחחח ~זה מ ה שקורה שמתקשרים אלייך בטעות בחמישה לשבע בבוקר ואז אתה לא מצליח לחזור לישון!~ המקום הכי טוב שאליו יצאתי..נירדה חווה והעבודה הזאתי :] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממ נאדה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורקה :] התודה שלי השבוע היא ל..^^ פינקתי את עצמי השבוע עם..יא רייט מאכל השבוע שהיה הוא..פנקייקקקקקק אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..עכשיו אתה חוזר בחזרה אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..כל השיר של מירי מסיקה בערך חחחח הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אותו.ואת האיום שלו. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ינוחחחחחח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורקה :] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעורים ועבודהה :] לחץץ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..יהיה שיעורים וטובים קצת יותר מהרגילל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ג ל י! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

סופ"ש!!!!!!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון- חברים, שישי- שיעור+ מסיבה ,שבת- מסיבה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. המסיבה של אפרת הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא לפה.. התעצבתי מעט כי.. לא נראה לי.. התעצבנתי על.. המון אנשים אבל בסוף סלחתי כי .. זאת לא אשמתם זאת אשמתי התאכזבתי מ... כי... עצמי כי אני לא מספיק ובגלל תקוות בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב --- הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. המסיבה ולרכב על אדי כפרה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני אתגעגע אליך", "מה אני אעשה בלי טלל שנה הבאה?!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. יש מעטים שאולי כן אוהבים אותי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב על אדי הסרט הכי טוב שראיתי.. "סודות נעולים" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מסיבה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. בן דור גיא והילה התודה שלי השבוע היא ל.. בן ויסמין פינקתי את עצמי השבוע עם.. מסיבה מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "חלום שמתחיל להתגשם" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Everytime We Touch אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "I still hear your voice when you sleep next to me " הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את השאלה ואותי ואת המעברים הכושלים שלי (רובם לפחות) להעביר את אדי לקאנטר חחח... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארגיש יותר טוב השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ז'יטן בן יסמין ו.. ז'יטן..!! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור דראסג' על ז'יטן (אמן, אמן)
להצליח לרקוד את הג'אז לגמרי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. המון דברים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..

סוף שבוע בןןןןן ****!!!!!!!!!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי שבת!!!!!! איןןןן היה ליגהההה בתחרות לילה פשוט מעולה!!!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הלילה האחרון חחחח הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. עוד גימלים?
התעצבתי מעט כי.. ראיתי עכשיו את המסלול האחרון של האליפות בוידאו סוף סוף
התעצבנתי על.. עידו שהקיאא.. חח סתם לא התעצבנתי עליו... אבל בסוף סלחתי כי .. כי הוא בעלי לעתיד
התאכזבתי מ... כי...פה ושם... בכיתי מעצב/אושר כי.. כמעט בכיתי מכאב מהביס שאדר דפקה לי ויש לי סימן!!!!
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היומיים האחרונים!!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שמרתי קצת חחח ומה שעשיתי בשיער וזה.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לנהוג את הדרך הזאתי חזרה אחרי בקושי שעה של שינה! הסרט הכי טוב שראיתי..לא יודעת המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חח הייתי אומרת המסעדה היום אבל היה פסדררר משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..השהייה אצל הספרר
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את כולםם מהיומיים האלה במיוחד את הדוידים!!!!
התודה שלי השבוע היא ל..אדרי שלי
פינקתי את עצמי השבוע עם..העוגיות של סתיו.. חבל על הזמן... מאכל השבוע שהיה הוא..סלט נראה לי.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? החיים האמיתיים בזמן הצבא.. חח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..דפנטלי umbrella של rihana אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא יודעת יותר מדי מוזיקה שמעתי ביומיים האלהה הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. באמת ששום דבררר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אקפוץ קצת אחרי 3 שבועות כמעט שלא קפצנווו
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כולםם מהיומיים האלה... היה מדהיםםםם
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שעור קפיצות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיקרה משהווו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

אוישש בצל...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:שני - ברית ואימון, רביעי - תחרות, חמישי- ענת וז אצל איתי, שישי - הפנינג וסרט, שבת- טיול לזכר אספי.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:הסרט התחרות וההפנינג הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :הטקס היום לזכר אספי..
התעצבתי מעט כי.. :כבר שנתיים בלעידו.. התעצבנתי על.. :אמא אבל בסוף סלחתי כי .. :פסדר, עבר התאכזבתי מ... כי...:נובאדי בכיתי מעצב/אושר כי.. :שיאוווו הבצל הזה...
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:התחרות+הפנינג, ענת ואיתי, הטיול..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"אההה קפלן יש לך שרוול על הראש!!!!!"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :רצתי שעה שלמה!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... :להתמודד איתו אתמול.. הסרט הכי טוב שראיתי..:שודדי הקאריביים 3, סרט מעולה!!! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:הכי הכי חווה!! ואח"כ איתי, סרט, טיול.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:בושם... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:כל הנושנושים מהחווה!!
התודה שלי השבוע היא ל..:זווווווהר פינקתי את עצמי השבוע עם..:4 חיבוקים מעופר ביום אחד!!
מאכל השבוע שהיה הוא..:פוייקה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?כיףףף לי:)) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:אחריות, כי יוני מלך!!
אלבום השבוע שהיה..:יוני בלוך
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:"הכי כיף לי ככה בעולם" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:קטע עם רחלי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:שיאבלולו איך שבאלי לישוןן..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:הנושנושים מהחווה!!
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:יום התלמיד, אימון, מצדה, מיה באה אליי, ים עם הנושנושים מהחווה!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:שהכל יקרה כמו שצריך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:הנושנושים מהחווה
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

ram ram

New member
עונה...

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
אממ... חמישי בערב, בחתונה של אבי.. כי ראיתי מלא אנשים שמזה התגעגעתי אליהם...
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
אממ... השיעור על ג'ונה.?
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
אממ... עצם זה שהודתי שנדלקתי על מישהו.. ועוד סיפרתי על זה לאנשים..
התעצבתי מעט כי..
כי לא רכבתי בכלל על דייגו השבוע..
התעצבנתי על..
המורה למתמטיקה! למה הוא חושב שמותר לו לצעוק עלי.?!
אבל בסוף סלחתי כי ..
כי הוא לא הגיע ביום רביעי לשמינית-תשיעית אז חזרנו הביתה מוקדם.. וגם לא לשיעור ביום חמישי אז היה לי חופשי..
התאכזבתי מ... כי...
מעצמי, שלא הספקתי להגיע לחווה בכלל...
/
בכיתי מעצב/אושר כי..
לא בכיתי...
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
אממ... לראות את כל הצוות של החווה שיכור בחתונה של אבי... היה קורע..!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
"רם רם... איזה יפה את.! לא מזהים אותך ככה..." החווה ראו אותי בבגדי בילוי בחתונה...
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא יודעת... אולי זה שנגמר הבצפר עוד מעט..?
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
לקום ביום שישי בבוקר... אז קמתי מאוחר..
הסרט הכי טוב שראיתי..
"שודדי הקאריביים-תיבה של איש מת"
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
חווה.!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
מתנה לאבי...
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
אממ.. לא יודעת...
התודה שלי השבוע היא ל..
לא יודעת למי...
פינקתי את עצמי השבוע עם..
לא יודעת...
מאכל השבוע שהיה הוא..
לא משו מסויים...
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
לא היו עושים... אין עלילה מעניינת..
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
Umbrella אחלה שיר.!
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
לא משו מיוחד... אממ.. אולי "Accidentally in love"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
אממ... את השעון מעורר..:-{
רציתי כל-כך שבסופ"ש הזה אני..
שיהיה לי שיעור על דייגו... לא היה ..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
אממ... ג'ונה, שמעון, גלי...
השבוע שבפתח (מראשון
):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תחרות...
והחזרת ספרים..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור על דייגו וזמן לעבוד על ג'ונה בלי מתג..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מממ...
נקווה שבתחרות..
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אממ... זה מה שיש על המחשב הזה... [אני לא בבית..
] איזה תמונה י=ש=נ=ה..!!! יותר משנה נראה לי...
(מוזמנים להוסיף שאלות..
)

חריקת

New member
סופ"ש גרוע בגלי צהל גרוע חחוחוחוחחו סתםתםתםת

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי שיעור מ-ה-מ-ם הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. היה ממש פשוט השבוע הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. קצת חופש מהחווה התעצבתי מעט כי.. מעט? מעט? אני הבאתי לא כאפה ? אני לא! אתה כן! אני לאאאאאאאאאאא התעצבנתי על.. עדן יאללה איתה אבל בסוף סלחתי כי .. כן רק אני יסלח לה שקרנית התאכזבתי מ... כי...לא מאוכזב כי ציפתי ממנה להיתנהגות כזאת (ברברית) בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בוכה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא צחקתי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אל תגיד לאלוהים כמה גדולות הצרות תגיד לצרות כמה גדול אלוהים הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שיעור קשה אבל עברתי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא היה שבוע קשה כל כך הסרט הכי טוב שראיתי..משימה באט 21 המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לא יצאתי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מסטיק אבל יקר משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את **** כי היא האמינה לי שלא נתתי לה כאפה התודה שלי השבוע היא ל..**** פינקתי את עצמי השבוע עם..מסטיק אבל יקר!! מאכל השבוע שהיה הוא..מסטיק יקר אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מסטיקלנד שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. ווי וור ווי וור ראק יו ( אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..השיר של מכבי תל אביב בכדורסל הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא מוחק אני יעמוד אל שלי והיא תקבל על זה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהיה שמח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. היה יום אחד חם לא יותר מזה השבוע שבפתח (מראשון): משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה שיעורP -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SNTQ

New member
שבוע מלא פעילויות../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי.. הבגרות בוטלה,עם החברות והמשפחה מהבוקר עד הלילה,יום צילומים וכו'.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שפגשתי אותו (?!)
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. צילומים למסיבת סיום התעצבתי מעט כי.. ההודעה על שלומציק
התעצבנתי על.. ידיד טוב אבל בסוף סלחתי כי .. הוא צודק התאכזבתי מ... כי... עצמי,לא ידעתי מה אני רוצה מעצמי
בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב.. שלומציק.. ~
~ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "זה מטוס? לא,הוא גבוה. הדרה: זה חללית!! לא,זה סופרמן.. והנה סופרוומן :p אה אופס העננים זזים" (יצא הזוי
) מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. ~לא חושבת על משו מסויים כרגע~ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התגברתי על ללכת למקום מסויים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... כל האימונים השבוע.. הסרט הכי טוב שראיתי.. דה ז'וו
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אתמול לביליארד:] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כרטיס טיסה לארה"ב?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אופירי,נופרי,מאיוש',הדרה,מעייני,נמרוד והקרו שלי התודה שלי השבוע היא ל.. אופיר,נופרי ומאיוש' פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה הרבה יציאות חח מאכל השבוע שהיה הוא.. סושי (צמחוני)
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? -- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. יוני בלוך/אלוהים נחמדה אלבום השבוע שהיה.. יוני בלוך
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. -- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. פגישה עם מישו הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. קרה כבר;] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אופירי,מאיוש' ונופרי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לראות אותו שוב
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. נסגור נסיעה לאילת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. טל
,ואולי סוף כל סוף הבהמה אם הצבא יחליט שהיא צריכה לצאת כבר..
---->

MAYA 4827

New member
אני לא יהיה מסוגלת לעשות את זה .. פשוט לאא

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני כי שיעור קפיצות ממש טוב ואז אימון מעולה, רביעי כי חווה ואימון גם מעולה.. ושישבת כי מופע סופשנה, כל הלילה חזרות, ואצל תומי.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שהתגברתי על הפחד אירטראקק!! ועוד 1001 דבריםם הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היום כלכך!! המון חיבוקים, אחים, פרידה ולבכות כולם ביחדד=/ ולדעת שהם תמיד פה בשבילי.. התעצבתי מעט כי.. היה כלכך קשה.. אבל כל כך שווה את זה!! התעצבנתי על.. אפחדד אבל בסוף סלחתי כי .. -- התאכזבתי מ... כי... שלא היה לי זמן לאנשים חשובים.. בכיתי מעצב/אושר כי.. היום עם כולם.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. המווןן המווןןן אימונים מצחיקים, בחווה, בבצפר בשיעור מתמטיקה עם ספיר ועידןן (כי לפעמים זה כלכך כיף לצחוק ולצוח בלי שאפשר להפסיק)ועוד המון המון המון!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא לחייך יותר נכון לבכות. " איך נפרדים ממשפחה?, מארבעים האחים שלנו?" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סרדתי את זה!! (וזה עוד לא נגמר) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... אימונים כל היום וכל הלילהה הסרט הכי טוב שראיתי.. ממש היה לי זמן המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. האולםםם=] והחווה, ותום משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. גם כלוםם משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. גילל כי אני מתה עלייה, ועמית כי הוא גרם לי לחייך, וכל האחים היפים שלי..(נו הקבוצה..) התודה שלי השבוע היא ל..כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. המון המון חיבוקיםם מאכל השבוע שהיה הוא.. ללא ספק אגס. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? משימה בלתי אפשרית 4 שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. because im your laidyy אלבום השבוע שהיה..-- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. i'll be there for you, like you there for me to הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. איזהה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כולםם=] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הופעות, אימונים (גם וגם),אצל שירצ'וקק, יםם.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאבא יעשה מה שהוא הבטיח, שהופעות יילכו מצויין (כמו היום חוץ מכמה פציעות מיותרות), -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יותר מידי

ToryMaster

New member
ווהו!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום ראשון, הוא פשוט היה נחמד. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: קלרהלה
, וסגרתי מעגל סוף סוף. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: כלום. התעצבתי מעט כי: לסגור מעגל זה קשה. התעצבנתי על: אף אחד, נדמה לי. אולי על המקלדת שלי. אבל בסוף סלחתי כי: איך אשרוד בלעדיה? התאכזבתי מכלום, AU. בכיתי מעצב/אושר כי: הילדה שלי מתבגרת והולכת לצבא
. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: השיחה אתמול עם ללי ודודה, אין ספק. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: אני לא יכולה לפרסם בפומבי
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: סגרתי עמגל, וקלרה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל: לחתוך את זה סופית. הסרט הכי טוב שראיתי: סרטונים מתוך מולאן נחשבים? המקום הכי טוב שאליו יצאתי: לא יצאתי השבוע. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: כלום. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: שירלי וללי, כי דודה נוטשת. ושחף, ברור. התודה שלי השבוע היא ל: אלוהים. פינקתי את עצמי השבוע עם: home made לחם, ואני עדיין מכוסה בבצק. מאכל השבוע שהיה הוא: לחם. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "הסרט המשעמם בעולם". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: I'll Make A Man Out Of You - mulan. אלבום השבוע שהיה: Remedy Lane - Pain Of Salvation. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: לא היה. הייתי מוחקת מהשבוע הזה: כלום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אשן
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: שחף
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חתונה בחמישי בערב, אולי אסע לנגב גם. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: נגב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפחד. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הנה, אילי והמחשוף שלי. [דודה, זה הזמן להזכיר את מה ששלחתי אתמול?]

cavallo

New member
סופ"ש שלי

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..ראשון כי.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..מכתב מהצבא הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..כנ"ל התעצבתי מעט כי..אוך התעצבנתי על..מי לא? אבל בסוף סלחתי כי ..לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...כנ"ל בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.."מה הקפיצה הזו בגרף אומרת?", "שהמצלמה כנראה עלתה על נמלה", "אוקיי מעכשיו השאלות שלי הן רטוריות"P= מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..כנל הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הייתי אמור לקנות אבל לא יצא=/ אולי השבוע משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..גיל, יונתן ויעל התודה שלי השבוע היא ל..כנל פינקתי את עצמי השבוע עם..שוקולדים מאכל השבוע שהיה הוא..סלט עם שכלל גבינה צפתית, נבטים ופטריות אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?אין לי כח לחשוב על שם שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה...oasis-don't look back in anger ,beatles-penny lane אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום רביעי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..כבר הסתיים הסופ"ש השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אותם אנשים שאני אזכור לטובה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ללכת לחנה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כנל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..לא יודע

למעלה