סוף שבוע הגיע

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
סוף שבוע הגיע ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
השיר הכי טוב ששמעתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע:
שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): - שיר השבוע(אנגלית): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

שירלי317

New member
אעאעאעאעאעאעאע!!

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ההתנחלות אתמול שהייתה ממש נחוצה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. להירדם אתמול כשכולם ראו היפה והחיה.. פשוט כיף
התעצבתי מעט כי.. לא יצא לי לראות את דבשה שלי ביומולדת שלה התעצבנתי על.. עצמי בגלל שלא התגברתי אבל בסוף סלחתי כי .. כי פרשתי מהנסיונות.. אני זורמת עם העניין ונהנת מהחיים וטוב לי עם זה! התאכזבתי מ... כי... עצמי, שלא הצלחתי להתגבר בכיתי מעצב/אושר כי.. מרב צחוק, כי קריוקי ואנשים עייפים שלא יודעים לשיר זה שילוב מנצח! המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שאני שטן קטן? הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הגעתי סופסוף להחלטה שאני שלמה איתה.. נראה לי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להחליט? הסרט הכי טוב שראיתי.. היפה והחיה? חח לא ממש ראיתי אבל בכל זאת.. בפעם ה20.. נו... השיר הכי טוב ששמעתי.. Rent - 525,600 minutes המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. השיחים הקופצניים על הגבעה ליד הבצפר
קפיציםםםםם משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אממ, לא קניתי כלום... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. השריטה בפופיק
אל תשאלו.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אדבר איתו לבד בצורה נורמלית.. מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): שיר המכולת!!! - שיר השבוע(אנגלית): Rent - 525,600 minutes - האדם שעשה לכם את השבוע: רותם המתוקה.. ואולי הוא במובן מסויים... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): How do you measure, measure a year? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) קרמבו
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הגעתי להחלטה שאני שלמה איתה!
- מאכל השבוע: קרמבו?
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההתנחלות אתמול, היפה והחיה... - משהו שהרס את השבוע: שריטה בפופיק
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לדבר איתו... ונראה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הממממ
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הדבשות החמודות... התגעגעתי!

S H I L G I

New member
RENT זה אחד הסרטים היותר מדהימים

שנוצרו...אני כבר יותר מחודש דבוקה לפסקול...

שירלי317

New member
בהחלט, גם אני נדבקתי..

שומעת את 525,600 minutes בלופים כל היום, עכשיו חזרתי מקים ברגל שמעתי אותו לפחות 25 פעמים
פשוט שיר מדהים! לא ראיתי את הסרט האמת.. אבל זה בדרך..

עונה

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.רכבתי על ג'ינג'י הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת התעצבתי מעט כי.. לא מעט המון ואני לא יכולה להגיד למה(ענבר את יודעת) התעצבנתי על.. ילדה מפגרת!(ענבר את יודעת) אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...לא התאכזבתי בכיתי מעצב/אושר כי..מעצב כי היא דופקת אותי ומעצבנת אותי המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..ייאפפפפה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי רכבתי טוב ואפילו עודד החמי לי חחחח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...התעבצן ככה על בן אדם הסרט הכי טוב שראיתי..-- השיר הכי טוב ששמעתי.. שבור את הדממה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..חח לא היה הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את מה שקרה היום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא אהיה במצב רוח שיש לי עכשיו (מוזמנים להוסיף שאלות..)

LordHorse

New member
אז השבוע שלי..

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שבכל זאת רכבתי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ירד גשם
התעצבתי מעט כי.. היה לי שיעור רע. התעצבנתי על.. ספיר. אבל בסוף סלחתי כי .. כי היא סוסה,וזה לא אשמתה שהיא מניאקית קטנה. התאכזבתי מ... כי... ילדה אחת,כי היא טיפשה. בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי, כי לא הצליח לי בכלום,כי כאבה לי הבטן,כי ירד גשם והיו שירי קיטצ' ברקע. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. ש..אמ.לא היו מחמאות. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הולכת להיות לי מיטה וחצי בעוד חודש.(סופסוף.) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת היום לביצפר. הסרט הכי טוב שראיתי.. רוק בבית ספר.בפעם החמישים,אם לא יותר.(הוט לא נוטים לחדש) השיר הכי טוב ששמעתי.. שירי חורף כאלה. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה,למרות שהיה קר בטירוף.
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אמ.בגדים(?) הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הביטולים של השיעורים ברכיבה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח,בשנית,באמת. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית):השירים החרושים של איה כורם ברדיו. - שיר השבוע(אנגלית):כל שירי החורף,כגון:Iris שהוא גם חרוש ביותר. - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:- - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את נודניקית?" (שאלה המופנת אלי) "כן" (אני עונה),"היא אמרה כן!,שמעתם?!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "היסטוריה היא אך ורק רכילות". - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מגפיים חתיכות. - מאכל השבוע: ברד
,תות,ענבים,כל צבע מאכל כלשהו,העיקר ברד. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - - משהו שהרס את השבוע: השיעור האחרון. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקבל ציון טוב בהיסטוריה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: באמת לרכב על לורד.באמת באמת.ממש,לרכב עליו.(אני כ"כ מתגעגעת
) - שיר שפתחתם איתו את השבוע:שירי קיטצ' חורפיים,כבר אמרתי? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את חברותי הנאמנות. שבוע מצוין לכולכם!
תרכבו טוב.

S H I L G I

New member
לראשונה, אני אענה על הכל../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רכבתי על פרדי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ התעצבתי מעט כי.. אני מתחרפנת בגלל כל העסק הזה של השנת שירות... התעצבנתי על.. הכל..ועל עצמי שאין לי חוט שדרה וגם על הדיאטנית שבאתי אליה ובסוף לא היה כלום=/ אבל בסוף סלחתי כי .. אין מה לסלוח התאכזבתי מ... כי... מהתגובה של ריקי אחרי שסיפרתי לה על העסק של השנת שירות בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב..כי סתם הרגשתי ממש חרא המחמאה הכי יפה שקיבלתי ... ... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עבדתי קשה ביום שלישי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר הסרט הכי טוב שראיתי.. אדמה משוגעת השיר הכי טוב ששמעתי.. של אוונסנס המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. סרט ובית קפה עם אורי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הסרט..פאקינג 35 שקל על כרטיס..יקרנים! הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הריבים..את הבדידות והעצבות וכל זה..ואת זה שלא היו לי שיעורי רכיבה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אקבל כוחות ללמוד לתנ"ך!! (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): של בום פם.. - שיר השבוע(אנגלית): איי דונט פיל לייק דאנסינג!! - אלבום השבוע: אביתר בנאי - האדם שעשה לכם את השבוע: אורי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): or i just really used to love him - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "היא גם דומה לך..וגם שונה..אני עושה אותה כבר שנה! נהנהנהנה..." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שומדבר מיוחד - מאכל השבוע: פסטה? - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הרכיבות - משהו שהרס את השבוע: היו הרבה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לרכב המונמון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח במבחנים - שיר שפתחתם איתו את השבוע: איי דונט פיל לייק דאנסינג -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יארדן סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אני../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור נהיגה על קטנוע היום בבוקר הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שנסעתי עם שני לאוכל בקריית מלאכי והבנתי כמה אני אוהבת אותה התעצבתי מעט כי.. אני מתגעגעת למישהו שאני לא יכולה להתגעגע אליו התעצבנתי על..עצמי כי עשיתי סצינה אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...אלירן כי האו באמת נהנה להשתיק אותי מול כולם בכיתי מעצב/אושר כי.. כי מצאתי פתרון לבעיית מתמטיקה שלי המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..מהאיש המוזר בקריית מלאכי..שאני יפה. סתם כי אותה אני זוכרת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אפולו הולך טוב ואפילו שני רכבה עליו והרגישה בעצמה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קום היום בשש בבוקר הסרט הכי טוב שראיתי..בית ספר לרוק כי הוא היחיד שראיתי השיר הכי טוב ששמעתי.. דימיונית המקום הכי טוב שאליו יצאתי..למי היה זמן לצאת?
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אין לי מינוס, עדיין הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הסצינה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אפגוש אותו סוף סוף
(מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): הו רב חובל
, אם תעזבי אותי - שיר השבוע(אנגלית): אין - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: שני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם לעזוב אותי זו הבחירה שלך אני אקדים ואעזוב אותך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "נווווו אבל תראי הוא מסתלבט!!!!! זה שם זה שם.."דו שיח בין מורה לתלמיד שעומד על שולחן ומחפש את הכובע שלו בתקרה האקוסטית בכיתה שלנו - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):עשיתי שיעור נהיגה חח - מאכל השבוע: פלאפל - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נמנמ - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד שיעורים, נמרוד[כן אנימחכה לשיעורי מתמטיקה חחח], ולתחרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות אותו
- שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדיין לא פתחתי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שמו יישאר חסוי
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

SNTQ

New member
שבוע טוב לכולם!../images/Emo20.gif

סיכום השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיחה עם החברה הכי טובה שלי וצבח עם ניצנוש'
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מכתב שקיבלתי מאחי :(
התעצבתי מעט כי.. אני מתגעגעת לאחי ופרידה של חברה מחבר שלה
התעצבנתי על.. ידיד,שלי אסור להגיד לו כלום על נושא מסויים אבל לו מותר
אבל בסוף סלחתי כי .. ידיד טוב מדי מכדי לכעוס עליו
התאכזבתי מ... כי.. אקס,כי המצב גרוע
בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב בגלל שחברה בכתה (פרידה מחבר) ומאושר וגעגועים בגלל המכתב של אחי
המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. לא זוכרת
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. דיברתי עם החברה על מה שרציתי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. שבוע של ריבים בבצפר עם כל העולם ואחותו
הסרט הכי טוב שראיתי.. ראינו השבוע רק יעד סופי3
השיר הכי טוב ששמעתי.. פשוט גלגלצ
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. רמת הגולן עם השכבה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שמלה לבת מצווה של בת דודה (900 שקל
)
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אכזבה מהאקס
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. הייתי נותנת את כל העולם כדי שאני אראה את אחי. מומלצי השבוע:
שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): מתגעגע-אייל גולן.. בדיחה של החברים
- שיר השבוע(אנגלית): jump של סימפל פלן - אלבום השבוע: -- - האדם שעשה לכם את השבוע: ניצנוש' והחברים הקרובים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין משו שאניחושבת עליו כרגע - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): -- - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): פשרה עם הצבא בנוגע לגיוס
- מאכל השבוע: אין משו מיוחד - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נסיעה עם השכבה לרמת הגולן והעובדה שהיו שם הרבה הרבה חיילים
- משהו שהרס את השבוע: אכזבה מהאקס
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד שבוע בדיוק-הופעה:] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיחה על המצב העכשוי עם ידיד מסויים - שיר שפתחתם איתו את השבוע: היום המ בגלגלצ החליטו לשים את השיר נושא של ארמגדון -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בן
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אחי מהודו

אוךך איזה שבוע בלאטט

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:להיות עם בייב בשישי... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :טקס רבין אני חושבת.. התעצבתי מעט כי.. :על המבחן באנגלית.. התעצבנתי על.. : בייב... זה ממש עיצבן אותי השיחה הזאת שלהם.. אבל בסוף סלחתי כי .. :זה הוא.. מה אפשר לעשותתת התאכזבתי מ... כי...: חשבתי שאראה אותו אתמול.. בכיתי מעצב/אושר כי.. :מעצב.. בטקס רבין, ומאושר.. בחזרות היה מצחיק.. המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..:שלך היה הכי יפהה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :הכל.. כל המעורבות.. הכל.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... :להיות אתמול בביצפר וואוווווו הסרט הכי טוב שראיתי..:מעבר לגבול היכולת.. השיר הכי טוב ששמעתי.. :הואו קום של אמינם.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..: מממ.... לפיצה? חחח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:כלום.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:את המבחןןן הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:ארגע קצת ואראה את כאאארמלל בת"א.. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - האדם שעשה לכם את השבוע: אממ.. עמית!!!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מממ... אין.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):ניבצ' אמר שאני מתלבשת יפה וזה וואו שהוא אומר את זה.. - מאכל השבוע:אממ חח העוף בגרילל כל כך - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:ביום שני בת"א היה כיףףףף - משהו שהרס את השבוע:המון חח השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום כיף עם מאמי ביום ראשון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להיות איתו כמה שיותר בבקשהההההה - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בייבבבבבבבבב סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

פינלי, רק חבל שהיום נגמר=\

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לא היה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כלום התעצבתי מעט כי.. ג'רום, ועל עצמי שהרסתי אצת השיעור התעצבנתי על.. ג'רום ועצמי אבל בסוף סלחתי כי .. נראה התאכזבתי מ... כי...מעצמי בכיתי מעצב/אושר כי.. בגלל התגובות שלו המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..לא קיבלתי ולעולם לא אקבל הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הרגשתי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לבכות מול כולם הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי השיר הכי טוב ששמעתי.. לא יודע המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לא יודע משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא קניתי אבל אני רוצה קובןP= הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הריב איתו היום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהיה אם אנשים שאני אוהב, ושזה לעולם לא יגמרר, ולא להיות כזה דיכי.

עונהההההה

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שחזרתי היום הביתה אחרי השבוע בצבא!!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הנפתי את הדגל במסדר הנפה שהיה אתמול ונבחרתי עם עוד מישהי מכל המחלקה שזה 160 אנשים =) התעצבתי מעט כי.. בא לי חבר
התעצבנתי על.. 2 בנות מטומטמות בצוות שלי אבל בסוף סלחתי כי .. הן סתומות התאכזבתי מ... כי... לודעת בכיתי מעצב/אושר כי.. חחחח אתמול צחקתי בערב כמו שלא צחקתי מלא זמן וירדו לי דמעות.. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. כל מיני הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. בחרו אותי לעשות מלא דברים שמראים שהמפקדים והמ"מ מעריכים אותי... וגם כי בניתי אוהל עם הסמל וזה היה מממש קשה!!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסיים את השבוע הזה.. ולקום כל בוקר ב-5!!! הסרט הכי טוב שראיתי..חחח הסרט היחיד שראיתי זה הסבר על הנשק שהוא מסוכן..
השיר הכי טוב ששמעתי.. wonder boy המקום הכי טוב שאליו יצאתי..השקם?!??
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שום דבר האמת הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שום דברררר היה הכי מצחיק בארץץץץ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אשן כמה שיותר ואנצל אותו כמה שיותר!!!! (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): - שיר השבוע(אנגלית): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: מלא.. אלינה, שיר, שירן, מור, יעל בקיצור הבנות מהמחלקה =] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני חוזר הביתה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חחחח "הקשב המפקדת אפשר להצטרף" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הכושר שלי השתפר יותר מהמד"סים שעשינו
- מאכל השבוע: הג'חנון שאכלתי היוםם - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המד"סים - משהו שהרס את השבוע: המחזור =| השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את הבנות שוב בראשון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יצליח לפגוע במטווחים ושאצא לאימון לתחרותת - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הבנות בבסיס

PinkHorse

New member
יאללה שיהיה..

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור של היום. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיחה עם אלינור וטקס רבין שלהפתעתי גרם לי לחשוב. התעצבתי מעט כי.. על כ"כ הרבה דברים. זה היה אחד השבועות הכי מגעילים וקשים היו בחיים שלי.. רוב השבוע בכיתי. התעצבנתי על.. כל אחד אפשרי.. אבל בסוף סלחתי כי .. אין לי ברירה אחרת. צריך לסלוח. התאכזבתי מ... כי... אני לא רוצה לכתוב את זה פה. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב והרבה, כי הרסתי משהו שרציתי להועיל בו ועכשיו זה ישאיר סימנים לנצח. גם בשבילי וגם בשביל השאר.. כולם יסבלו בגללי. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. אני חושבת שלא קיבלתי מחמאות השבוע. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קפצתי גבוה היום. אבל לא הרגשתי כ"כ טוב עם זה כי בסה"כ היום היה מגעיל. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את השבוע הזה... בכלל אני רוצה יום שישי עוד שבוע
. הסרט הכי טוב שראיתי.. ברח לי השם.. אתה אני והם או משהו כזה. סרט טוב. השיר הכי טוב ששמעתי.. לא יודעת. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה? חבל שזה לא היה טוב. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום.. דווקא הייתי נורא חסכונית השבוע. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את כל השבוע הזה כולו. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אפסיק להיות בדיכאון ולבכות, אחייך, אקבל חיוך בחזרה
ואחזור לשגרה. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: אלינור וגם מאיה הייתה מתוקה, תודה לך את מדהימה.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא רוצה לחשוב על זה בכלל
בטח משהו מגעיל שיגרום לי לבכות. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ג'רום אמר שהייתי נורא רגועה היום בשיעור. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): רבתי עם הבנאדם שהכי חשוב לי בעולם. - מאכל השבוע: חרא. והרבה
. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: השיחות עם אלינור. - משהו שהרס את השבוע: כל השבוע המגעיל הזה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: החיוך שאני מקווה שיחזור. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להשתחרר מהצבא. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):כי הוא פשוט רוכב מושלם.

favory

New member
אני..=[

הדבר הכי טוב שקרה-קיבלתי קובן חדש לבורבורי הכי מרגש-שמכרו את הפלמינו? התעצבתי מעט כי-לא נתנו לי יחס ..ופשוט מאוד הרסו אותי כל יום מחדש בשבועע התעצבנתי על - לנה! למה לעזעזאל דווקא את אדמייאר?! את לא יכולה סוס אחר?! יותר טוב?! השמיין המכוערצ'יק שלי..=[ לא סלחתי-טפשעע בכיתי מעצב-כמה שהחיים הם...הם... המחמאה הכי יפה הייתה אממ...-שאני חמודה? הרגשתי טוב עם עצמי כי-אני שואפת לגבוהה ומגיעה לשם..=]] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח-לקחת את עצמי וללכת הסרט הכי טוב שראיתי..- האזעקה?
כאילו..זה היה הזעקה באמצא..זה היה קורע משהו שקניתי-קפפות של רוקר\ל.... הלוואי ,אמן..שיהיה שבוע מעולה ושלא נדע מצרות כולם ירגישו טוב ...

יא מעפנה,

לפחות היית משאירה את הסעיף של האדם שעשה לך את השבוע והיית כותבת אותי D: סתםסתם. נו, אני יודעת שאת מתה עליי כי אני כזאת מושי מושלמת!!11!!1#$^@!נינט!!1 אני אדבר איתך כשאהיה בבית.

favory

New member
חח..

נו את יודעת לבד שאת עשית לי את השבוע.. אני פשוט לא במצב רוח כל כך חמים ונעים.. אני מתה עלייך י'נינט קטנה..נו את יודעת .. את הריי המושי של החווה.. תהני!

first time

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לא נראה לי שקרה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי..אני עוזבת ת'חווה.... התעצבנתי על..עליו שהוא אידיוט אבל בסוף סלחתי כי ..מי יסלח לו?! התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי..עצב-כי קשה לעזוב ככה... המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..לא זוכרת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..עשיתי שיעור אחרי הנפילה והיה מעולה... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...עזוב ת'חווה הזו. הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי השיר הכי טוב ששמעתי..hurt של כריסטינה אגילרה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לא יצאתי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא קניתי הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הריב הזה את הצעקות האלה את המעבר הזה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יתחרה...אבל זה כבר לא יקרה אררר... *****למי שיש את המספר של מור וולף בבקשה לשלוח לי במסר.

ש נ י ס

New member
עצב מהול בשמחה.

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
זינה, ותול חזר!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
זינה התעצבתי מעט כי..אנשים שמו רעל אחרים והרעילו את החתולה שלי
וגם בגלל שבקושי רכבתי.. התעצבנתי על..אותם אנשים מפגרים. אבל בסוף סלחתי כי ..לא סלחתי. התאכזבתי מ... כי...בעע בכיתי מעצב/אושר כי..עצב- החתולה לשי נפטרה
המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..יותר מצחיק מיפה-היום ממישהו בתידלקתי: "על העניים שלך צריך לקחת עמלה"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..לא הרגשתי טוב עם עצמי בכלל! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...להמשיך אחרי התקופה החרא. הסרט הכי טוב שראיתי..משחקי פיתוי 3 השיר הכי טוב ששמעתי..כלמיני המקום הכי טוב שאליו יצאתי..מי יצא? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..mp4 לתול, אבל לא ממש למינוס. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את המוות של החתולה שלי
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה הרבה עם תול, ינוח, וימצא עבודה אחרת.
איי לאב פאצ'ס
מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): לא יודעת - שיר השבוע(אנגלית): כלמיני - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע:מורני ותול וזינה.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"החסרון היחידי בשלמות הוא שהיא משעממת", "עצב מהול בשמחה". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"היא לא שרדה"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):לונג לזינה! - מאכל השבוע:פלאפל, שווארמה, פרגיות בלפאפה.. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:לונג' לזינה, תול חזר..אולי מחר?! - משהו שהרס את השבוע:המוות של החתולה שלי
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:זינה?..פפ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אופ אופ - שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד לא התחיל השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כלמיני

למעלה