סוף שבוע הגיע

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

ניצקוש

New member
אויש... אם את ערה

תקשרי אלי!! בקשהה... אני לא רוצה לשלוח אסאמ כדי לא להעיר אותך

My week...

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. התחרות היום! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. 5 מילים היום, שעשו לי את כל השבוע! התעצבתי מעט כי.. הם קצת שכחו מזה.. התעצבנתי על.. לירון אבל בסוף סלחתי כי .. משפחה זו משפחה! התאכזבתי מ... כי... אבא בכיתי מעצב/אושר כי.. כואב לי הגרון! המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. ..."יש לך הרבה כישרון" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. בכל זאת התעוררתי למרות הבאסה והעייפות! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בארבע בבוקר אחרי שחזרתי בשתיים וחצי.. הסרט הכי טוב שראיתי.. חותנת בהפרעה השיר הכי טוב ששמעתי.. אםםםם המצב גרוע, הכל יהיה בסדר! כי מי זה פה מגיע?! גזר גזר גזר! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אתמול בערב עם החברים.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. האמת שכלום.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. דלקת גרון.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אמצה את השיעור בקליניקה כמה שיותר (מוזמנים להוסיף שאלות..) סופ"ש מהנה לכולם, בהצלחה לכל המתחרים!

Blue Eyessss

New member
גם אניייי../images/Emo47.gif

אף פעם לא עניתי על זה!! סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אתמול בערב הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..יום חמישי עם קורונה
התעצבתי מעט כי.. נקרעה לי הראשיה ולא סיפרו לי התעצבנתי על.. כל העולם ואחותו אבל בסוף סלחתי כי .. אני אוהבת את כל העולם ואחותו התאכזבתי מ...אף אחד כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב ותיסכול ביום שני ומאושר ביום חמישי... המחמאה הכי יפה שקיבלתי .."את בנאדם מדהים."(חימם לי את הלב..באמת
) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי דפקתי קילומטרז' של שנים ביומיים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...סיים את השבוע הזה הסרט הכי טוב שראיתי..לא היה לי זמן לסרטים-אבל נורא רציתי לראות את משחקי פיתוי 1 השיר הכי טוב ששמעתי.. I don't feel like dancing!!!! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..המסעדה היפנית אתמול!!מעולה... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..השבוע?רק מברשת לקורוני ולא מינוס הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אלך ליגור ולמשמר העמק(לא קרה ולא יקרה) (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית):השיר שעידן יניב חידש...מדהים! - שיר השבוע(אנגלית):I don't feel like dancing של הסיזור סיסטרס...שיר גאוני - אלבום השבוע:אלבום הופעות של עברי.. - האדם שעשה לכם את השבוע:רוני
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):All we need is just a little patience - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):את הכובע שרוני ובייב קנו לי ליומולדת!!! - מאכל השבוע:סושי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:נראה לי שאתמול בערב...קויה נרגילה והטלפון - משהו שהרס את השבוע:העייפות כנראה... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לראות את קורוני שלי...ויום חמישי רוד טריפ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהוא יחזיר לי מייל!!!! - שיר שפתחתם איתו את השבוע:Guns N' Roses- Patience -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:יש כמה כאלה=) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

שבוע כיף!!!!!ושאלה להוסיף...

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הפלאפון החדש!
הבגדים החדשים... 94 בערבית... עוד מלא חח הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא לפה
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על.. חברה [לשעבר] רבתי איתה... לא אכפת לי להגיד למה... חברה חדשה שיש לה [בקושי 3 חודשים] אמרה לה שאמרתי למורה שהיא הבריזה [אני חברה שלה כמה שנים] והיא האמינה למי שסיפרה לה... וזה ממש לא היה ככה בכלל לא אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי ולא אסלח נמאס לי ממנה התאכזבתי מ... כי... ממנה היא האמינה לחברה שיש לה רק 3 חודשים מאשר לי שאנחנו חברות 3 שנים בערך... וזה כבר לא נסלח בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב... חשבתי על משהו עצוב המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שאני יודעת לעשות צמות סיניות יפה?
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אממ לא יודעת
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לטפס על טופז שהארכובות קצרות
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי סרט רציני נראה לי... השיר הכי טוב ששמעתי.. בקושי שמעתי שירים אבל צמא לאהבה untiful או איך שלא כותבים ברח לי... וזיהו המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אורנג' לקנות פלאפון וקניון הבאר לקנות בגדים
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בגדים באיזה 1200 שקל
ופלאפון
שזה לא היה עסק זול... חח הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המבחן בהיסטוריה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ארכב (מוזמנים להוסיף שאלות..)יש לי שאלה להוסיף: חלום זכור מהשבוע :
לא לפה
הפלא החדש

ווינגז

New member
באיחור קל../images/Emo42.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הממ... הצילום של הילדון המקסים הזה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התרגשתי בשביל גל.
התעצבתי מעט כי.. אותה סיבה כמו תמיד. התעצבנתי על.. ממנה, כי נמאס לי שמנצלים אותי. אבל בסוף סלחתי כי .. לא רבתי. התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי שום דבר לא הולך לי. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי השבוע. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שכל זה בזכותי.
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הברזתי מעוד תחרות... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לבוא לתחרות הזו. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. השיר הכי טוב ששמעתי.. יש הרבה. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. המממ הייתי אצל סבא וסבתא וזה שימח אותי. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מתנה לחברה. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המבחן בתנ"ך שלא הלכתי אליו היום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה רגועה ושמחה. מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): כרגיל. - שיר השבוע(אנגלית): המממ משתנה. - אלבום השבוע: גם. - האדם שעשה לכם את השבוע: שחף וטוריעלי, כרגיל. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תתגבר, תתגבר, כך אומר לי הקול, להפגע ולפול כל אחד יכול". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כשדיברתי עם שחף על לולה, כל השיחה פחות או יותר. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): צילמתי טיפה סוף סוף, בשביל עצמי ולא בשביל אחרים. - מאכל השבוע: לא יודעת. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההורים הודיעו שנסע לשם. - משהו שהרס את השבוע: חלק גדול מהתחרות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הסופ"ש... כ"כ. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חופש, שקט, צילום... ושיהיה חם. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: "חדר משלי". -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כרגיל. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ווינגז

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif

גם את יכולה להיות דודה ד. ואפילו אותה דודה ד.

נצל'ש

יעל את יכולה לעלות תמונה או שתיים של מאיה (עדיף מהצד שיראו את הרגל) אני חייב לראותתתת? בבקשה בבקשהה פאפי פייס

The Bitter End

New member
לך תנצל"ש מישהו אחר.../images/Emo11.gif

לא את הדודה ד. היי היי, שתינו יכולות להיות דודה ד! יש מספיק לכולם.

למעלה