סוף שבוע הגיע

1me too1

New member
סוף שבוע הגיע

בואו, ספרו,
מה היה טוב, רע ולא טוב

סיימתי לעבוד בחנות.

אתמול נגמרו להם 4 חודשים שבהם ניהלתי חנות יד שניה במקום מישהי שיצאה לחופשה ארוכה. זאת העבודה הראשונה שלי פה כשכירה. העבודה עם התנדבים מסתבר יותר מאתגרת ממה שחשבתי, הישראליות שלי (ישירות ופתיחות) הוכיחו את עצמם בעייתיים ומעולים לחילופין
למדתי המון על השפה המקומית, שהמתנדבים האהבו ללמד אותי
קיבלתי המון מחמאות וחיבוקים והסיכום שלי הוא - הלוואי והייתי יכולה להמשיך שם.
משבוע הבא חוזרת לשם כמתנדבת ליום בשבוע.

בוני היתה חולה יום אחד השבוע (אף פעם לא פגשתי ילדה חולה עם כאב גרון וחום ליום אחד בלבד) אבל אני לא מתלוננת
כאב לי הלב שראיתי אותה יוצאת מביה"ס אומללה וכאבת. לשאלתי היא אמרה שהיא מרגישה רע מהבוקר. היא אמרה למורה שהיא מרגישה לא טוב, אבל המורה אמרה לה שהיא יכולה להמשיך עד סוף היום, ובוני לא העיזה להגיד שוב בצהריים.
מה שעוד הפתיע אותי, היה שנזכרתי להתקשר לביה"ס ולהגיד שהיא חולה, רק בשעה 13:30. בערב חשבתי שבעצם הייתי מצפה מביה"ס שיתקשרו אלינו, כשגילנו שבוני לא הגיעה לביה"ס בבוקר. אני עדין שוקלת האם לדבר על זה אם מישהו. ואם חס וחלילה מישהו היה חוטף אותה בדרך לביה"ס? איך זה אצלכם? קרה לכם?

ואחרון חביב, האמריליוס הזה פרח לי אתמול לכבוד יום שישי

1me too1

New member
מסכנה בוני

אצלנו מתקשרים מבית הספר כבר בסביבות 8:30, וכל פעם מחדש אני מקבלת על הראש שאני לא מודיעה למזכירה מראש.....
לא יכולים למצוא לך עבודה בחנות ההיא? אולי עכשיו עם נסיון תוכלי למצוא משהו?
הפרח מהמם: -)
שבוע טוב

alphadelta

New member
יופי של פרח

חבל שהמורה לא בדקה איתה מאוחר יותר. אבל זה יכול להיות פתח לשיעור נפלא לבוני על מה שנקרא Self advocate. אני בהחלט מסכימה איתך שבית הספר צריך להודיע מוקדם יותר.

בשנה שעברה, בוני סבלה מכאבי בטן,

כנראה בגלל קושי חברתי. היא התלוננה הרבה והצוות פשוט נפנף אותה בתשובות כאלה ואחרות. לכן גם עכשיו, שהיא הרגישה לא טוב, היא פחדה לגשת שוב. דיברתי איתה על זה, שהיא חייבת לדאוג לעצמה, למורה לא תמיד יש את הזמן לראות את כולם, והיא אחראית על עצמה

1me too1

New member
לגבי בית הספר

אני כמעט תמיד שולחת ילדים לאחות כשהם לא מרגישים טוב, אבל לרוב, הם מתלוננים על כל שטות. יוצא שכל כך הרבה ילדים הולכים לאחות על כל דבר שבסוף רק מי שיש לו ממש חום מקבל את הזכות להתקשר להורים.
לא שאני חושבת שזה מה שקרה לבוני, והמורה חייבת לבדוק כמובן כל מקרה לגופו, אבל זה מה שקורה אצלנו בבית.הספר...

alphadelta

New member
אכן
אבל...

איזה יופי שיש לך ילדה שמספרת לך. זו ברכה. שימשיך לכן ככה.

1me too1

New member
מסכמת

הטוב - השבוע נגמר....
התנדבתי בבית הספר של הילדון בקרנבל החורף והיה נחמד, ואפילו מזל האויר התחמם טיפה לכבוד המאורע.
הילדון קבל את המשקפיים ונראה שהוא מסתדר איתם יופי.
הלא נורא - יצא לי איזה פצע ענק בצד של הסנטר, הסנטר התנפח לי זה היה נוראי, והייתי צריכה להצטלם ככה לתמונות סוף שנה: -(
הרע - מתחילה להיסדק לי חומת האופטימיות, הקור הנוראי מתחיל להעיק עלי, שוב כולם נכנסים להריון ורק אני לא, שוב הגיע המחזור, וכל אלו לא הפריעו לי בחודשים אחרונים אבל אתמול, אחרי יום נוראי בעבודה ושיחה עם הילדון שתהה לגבי תינוק, פתאום זה התחיל.
אה וגם בררתי לגבי פונדקאות וזה יקר, יקר מאוד....
יאלה חורף, לך!
שבוע טוב

alphadelta

New member

שולחת חיבוק כי אין לי משהו אחר שאני יכולה לחשוב עליו. אבל לפעמים חיבוק והקשבה זה כל מה שצריך.

שולחת חיבוקים

תהיי חזקה ושמרי על אופטימיות. אני יודעת שזה לא קל אבל זה כל מה שנשאר לנו... התקווה
.
&nbsp

שבוע די מתוח, האמת...

חשבנו שנעשה את ההזרעה מחר, יום ראשון, בתקווה שאהיה מבושלת מספיק והיו הרבה הכנות-הייתי צריכה לקבל אישור על התהליך מהביטוח לפני שמשיגה זריקה שגם ככה קשה להשיג אותה וקיבלתי את האישור ממש מאוחר, כך שקניתי את זה אתמול ובסוף היום באולטרסאונד התברר שאני עדיין לא מוכנה. כל הלחץ שהיה לי סביב זה פשוט התפוצץ ועצרתי את עצמי לא לבכות. כל כך רציתי לסיים עם זה, כל כך רציתי כבר לקבל את הזריקה ולעשות את ההזרעה ובסוף צריכה לחכות.
&nbsp
הפלוס בזה הוא שמחר אחגוג את יום ההולדת והמתח יהיה נמוך יותר וגם יכולה ללכת להתנדבות שלי-התבאסתי לפספס במיוחד שקניתי להם הפתעות (כן, לכבוד היום הולדת שלי- מנהג קבוע שבד"כ עושה בגן
).
&nbsp
מאוד מאוד מאוד מאוד קר בניו יורק, אני ממש קופאת- לא משנה איך אני מתלבשת וזה די מבאס.
יוצא לי יותר לצאת בגלל שחברה הגיעה להתארח אצלנו וזה די גומר אותי

&nbsp
וזהו... מחר יום הולדת
, פעם ראשונה בחו"ל...
מבאס להיות רחוקה מכולם, זה לא אותו הדבר כמו בארץ ואין לי גן- תמיד אני מביאה עוגה וארוחת בוקר שווה לילדים בגן ומחלקת להם הפתעות ממני ועכשיו אין את זה (לא מתעסקת עם אוכל בהתנדבות בגלל עניין הכשרות). לפחות הפתעות שוות הבאתי להם

&nbsp
סופשבוע נעים!

DaddyCat

New member
מזל טוב

זו מסורת ממש חמודה להביא הפתעות ביום ההולדת שלך.
אני מכיר יד ראשונה כמה טיפולי פוריות מלחיצים ומתישים, במיוחד כשהפרמטר העיקרי שרופאים וסבתות כאחד מנחים עליו הוא שחייבים להיות שלווים ורגועים בכדי להרות... מאחל לך שיהיה לך יום הולדת מקסים ונטול לחצים.

1me too1

New member
יום הולדת שמח: -)

מאחלת לך הכי כיף שרק אפשר ליום הולדתך, ובכלל.
מקווה שזה רק עיכוב קטן בדרך, ותכף הסבב הזה יגמר בהצלחה מסחררת.
את כזו משקיענית, כל פעם כשאני קוראת אותך אני מתפלאת מחדש: -)

למעלה