סוף שבוע הגיע

תודה על כל האיחולים

DaddyCat

New member
מסכם

הטוב: שיעור שחיה ראשון עם הקטנטנות, הן נהנו המון. היה שווה את ההסחבות בקור משיל-האפים שפוקד את העיר עם עגלה עקומה קלות שלא בנויה להתמודד עם שלוליות וקרח. גם אחרי השחיה הלכנו ל12 Chairs, המסעדה היחידה במנהטן שמגישה ג'חנון בשבתות וימי ראשון.

&nbsp
הרע: אני לא מוצא זמן לעבוד וזה מטריף אותי. לא יודע מה חשבתי לעצמי כשאמרתי שאני יכול להמשיך לעבוד מהבית *וגם* להיות אבא במשרה מלאה. אני קרוע בין הצורך שלי לתרום לפרנסת הבית ולהגשים את השאיפות קריירה שלי לבין הכעס והטינה שעד היום אני מחזיק להוריי על שגדלתי עם מטפלות. ובכלל עם העלות של childcare אין שום הגיון כלכלי לשם אותם במסגרת, לא כשרוב המשכורת שלי תלך לשלם לאדם זר שייגדל בשבילי את הילדות שלי. ההגיון הפנימי שלי מפציר בי לגדל אותן בעצמי. אקיצר, אבוד ומקווה להחזיק מעמד עד שיהיו בגיל שארגיש בטוח לשם אותן במסגרת גן.
&nbsp
הלא נורא: אחי הצעיר, לאחר שכנועים רבים מצידי ומצד ההורים, הגיע לבקר אותנו לחודש. כבר תקופה ארוכה שהוא שוקל לעבור לארה"ב ואני מקווה שעם מספיק דחיפה הוא יקח את הצעדים האחרונים. הוא אחלה דוד ובחלה אח אך סחלה בייביסיטר, ככה שלא יוצא לי לנצל למיטב את הנוכחות שלו אצלנו בדירה, וזה חבל.

Et tu Brute

New member
אני יודעת שזה לא העיקר בהודעה שלך אבל...

איך עוררת אצלי את הגעגועים ל- 12 chairs ... ולניו יורק בכלל...

noaronen1

New member
מסכמת

אני מאד אוהבת לסכם את השבוע כי זה גורם לי לחזור ובאמת לבדוק איך דברים שנראו נוראיים לאותו יום כבר לא ממש נראים ככה יותר.
הטוב - האמת שזו פעם ראשונה שהילדים יוצאים לאחד מחופשי בית הספר הלא נגמרים ושאני ממש רגועה. אני מרגישה שמצאתי את האיזון בין העבודה לילדים ואני כבר לא רואה בהם "מכשול" לעשות את מה שאני רוצה.
&nbsp
הלא נורא - באחד הימים השבוע קמתי עם מן הרגשה מוזרה בבטן, לא יודעת להסביר אבל זה נעלם בעקבות כתבה מאד מיוחדת שקראתי וליוותה אותי באותו היום. אחת הכתבות היותר חזקות שקראתי השבוע.
באותו ערב ראיתי את הסרט fed Up שמדבר על כמויות הסוכר שיש באוכל בעיקר Low fat food למחרת האמצעית ואני עשינו רשימה מה לא נכנס יותר הביתה. ממליצה למי שלא ראה לקחת בנטפליקס ולראות - מאד מעניין איך כרגיל הפוליטיקה והתאגידים מנצחים...
&nbsp
הרע - ביום שישי הגדול חזר עצבני מבית ספר - חבר שלו הציק לו בקפיטריה - זה נעשה מן קטע קבוע והבן שלי משחק אותה cool אבל אז בבית הכל יוצא. התחלנו נוהל שאחרי בית ספר אנחנו עושים קיקבוקסינג ביחד - הלכנו ל- basement והוא בכה והיכה ואני שמחה שמצאנו משהו שמאפשר לו להוציא את העצבים של Middle school ובכלל. אני חושבת לקנות שק וששנינו נוכל להכות כל יום. איזה כיף! אז רגע זה בעצם לא רע?

ממש מנהרת שדים אצלך

איזה כייף למצוא משהו שעוזר לילדים שלנו, שעושה להם טוב. איזה כייף שמתחיל לך שבוע רגוע עם הילדים בבית, אני מקוה שישאר ככה כל השבוע

noaronen1

New member
לא!!! ילדים מתחילים קיטנה

אני חושבת שזה היה נחמד שהם היו שלושה ימים בבית, והייתי ב- Mode המתאים בלי להיות מתוסכלת שהנה שוב אני צריכה לעצור - התחושה של עובדת / לא עובדת היתה מאד חזקה אצלי - תחושה שאי אפשר לייצר שיגרה ואני לומדת להתנהל בתוך המציאות הזו בלי להתלונן.

carlimi

New member
זה אחלה שהוא יכול להוציא את זה

אבל איך זה פותר את הבעיה?
באסה

alphadelta

New member
השבוע

השבוע ׳נכנסנו׳ בבית. השתלטנו על כל מיני ערמות ניירת. הזזנו, ניקינו, בנינו, צבענו והחלפנו נורות שרופות. הגענו לראשון בערב עייפים אך גאים ומרוצים.

למעלה