סוף שבוע הגיע!!

1me too1

New member
סוף שבוע הגיע!!

סוף השבוע כבר כאן.
איך עבר עליכם השבוע?
טיילתם ? הילדים עדיין בקייטנה? מזג האויר עדין קייצי?
מה היה טוב?
מה היה רע?
ומה היה לא נורא??

1me too1

New member
הוספתי תגובה וזה נעלם: -/ מנסה שוב.....

הילדון לא רצה ללכת לקייטנה השבוע, הלך רק יום אחד וחזר עם כאב ראש. היה לא קל לשעשע אותו, במיוחד שכל החברים בקייטנות, אבל בסך הכל היה סבבה, ולא נרשמו דרמות: -)
נראה שמזג האויר הקייצי נגמר לו, אומנם לא קר, אבל כבר לא חם כמו שהיה.
לא מתוכנן משהו דרמטי לסוף השבוע למעט ביקור אצל רופא השיניים עם הילדון....
שיהיה סוף שבוע נעים

שבוע שטס במהירות

הטוב- בילוי ממש כייפי עם זוג חברים- מסעדה טובה, חברה טובה ותינוק חמוד שאיפשר זאת
והשגנו תור לרופא פוריות מאוד ידוע פה להתייעצות.
&nbsp
הרע- הגננת הקולגה מהגן - ממש מרגישה שמגיעה לשדה קרב בכל מה שקשור אליה. כל דבר זה סיפור טראגי מבחינתי, היסטריה ודרמטיות... קטן עליה הבימה, נשבעת לכם

עכשיו מצפה לי שבוע שלם צמוד אליה כי הגננת השנייה בחופש- צפוי להיות סיוט... במיוחד שיש לה תוכניות הזויות שלא תואמות את המציאות (כמו לצאת עם הילדים כל יום למרות ההרכב החסר ולשים צוות שלא יודע לעבוד עם ילדים רק כדי שיהיה עוד זוג עיניים....).
&nbsp
הלא נורא- העיצוב התפוזי החדש עשה לי קצת רע בהתחלה, ממש לא יכולתי לגלוש.... עכשיו הרבה יותר טוב אבל צריך להתרגל.
&nbsp

בהצלחה אצל המומחה

ואיזה מ ב א ס מה שהולך בגן!!
מקווה שאיכשהו תעברי את זה בשלום..

rona73

New member
כן,ממשיך להיות חם!

לא כמו שהיה,מקס 31-32.בבוקר ובערב ממש נעים. השבוע הילדים היו בבית איתי.כמעט חודש היו מחוץ לבית בשתי מחנות קיץ. אני יצאתי עם הילדים המון בזמני הפנוי שופינג,אוכל...ופארקים היה כיף. האיש היה בכנס כל השבוע. אתמול הינו,האיש ואני, בארוחת ערב חגיגית לכבוד סיום הכנס. שבוע הבא נוסעים לים השחור,לפחות ננצל את החום לים ובריכה,לא?

mumfor4

New member
שבוע טוב

הילדים מתחילים קייטנה מחר סוף סוף. בעלי עדיין בבית ואני מתחילה לעבוד בקרובבבבבב בין לבין מטיילים, ילד אחד היה חולה ופוגשים חברים. ישנים מאוחר רואים המון סרטים ומצליחים לקרוא. חופש נעים

mumfor4

New member
עבודה אמיתית

חברה גדולה . אחרי ארבע שנים שאני בבית , למעט קצת סקרים שעשיתי לחברה בריטית ותרגומים
אני עדיין מעכלת את העובדה הזאת וחושבת מה זה אומר עלינו כמשפחה האם אנחנו משתקעים ?
אני מבטיחה לעדכן ברגע שאתחיל בספטמבר .
תודה .

למעלה