סוף שבוע הגיע!!

יוקלילי

New member
השבוע היינו חולים

ביקרנו חברים בעיר סמוכה בשבוע שעבר, ומיד ביום ראשון למחרת הבן חלה, ונשאר בבית עד יום רביעי, מאחר וסבל מחום ופריחה. המחלה החלישה אותו והוא היה רגוע מהרגיל, בשונה ממקרי מחלה אחרים שגורמים לו להיות היפר. הילד הבריא ולמחרת אני חטפתי דלקת גרון, מאז אני בדיאטת שום-דבש-חליטות תפוח עץ. מזג האוויר החם (27 מעלות) גורם לנו להיות לפתח מכות חום, לא ברור לי איך ישראלים רגישים לשמש האנגלית.

איחולי בריאות!

איזה מבאס!
מקווה שתרגישו טוב כולכם ושמזג האויר יהיה נחמד אליכם...
מה שלי ממליצים פה כל הזמן, זה, תהני מהשמש, עוד תתגעגעי אליה (;

איזה מבאס זה שהילדים חולים

השמש בבריטניה היא לא כמו השמש בישראל, פה היא שורפת!!! גם החום של 27 מעלות (איך יש אצלכם 27 מעלות? אצלנו גג 17
ואנחנו באותה ממלכה) מרגיש הרבה הרבה יותר מ-27 מעלות בארץ בגלל הלחות הגבוהה, וכמו שמיכצוקית כתבה, את עוד תתגעגעי לזה

יוקלילי

New member
תודה יקרות!!

מקווה שיעבור מהר, בינתיים לפחות מגלה שהבן מראה סימני אמפטיה והבנה למצב ומרבה לחבק ולנשק, והתינוקת ישנה יותר מהרגיל כי מבינה שאמא לא ממש בתפקוד

mumfor4

New member
הרבה בריאות

זאת קלישאה אומנם , אבל ככול שאני מתבגרת אני מבינה כמה שזה חשוב .
דלקות גרון זה נורא , עכשיו סיימנו אנטיביוטיקה הבן שלי ירד 2 קילו בארבעה ימים גם ככה הוא מקלון מהלך .
המון שתייה וגלידות זה גם עוזר

אצלנו

היה שבוע נהדר!
היו פה בביקור ישראלים,
וזה אומר שבפעם הראשונה מזה 7 שבועות בילינו בעברית!
היה תענוג. לא זכרתי כמה זה קל בעברית (-;

השבוע וחצי האחרונים חמים ונעימים (חמים הכוונה ל25 מעלות..) והדנים מבסוטים כי סופסוף יש קיץ :)
נסענו לטייל בטירה מעלפת שנמצאת פה לא רחוק. היה כייף ויפיפה.
חוצמזה ביום חמישי היה פה פסטיבל מדליק,
מלא אנשים הסתובבו עם תלבושות של פעם והיו דוכנים.
היה מגניב.
אנסה להעלות תמונות.

החלק המבאס של השבוע היה שביום חמישי נפרדנו מהחבורה הישראלית וביום שישי התעוררתי לגעגוע ענק ללהיות מובנת,
לא להרגיש עילגת...
לקח לי קצת זמן לאסוף את עצמי...

זהו,
מחר הבנות מתחילות בית ספר.
הרבה ציפיה וחשש מהולים זה בזה...

1me too1

New member
בהצלחה בבית הספר

הפרידות הראשונות מאוד מאוד קשות, גם אחר כך זה לא קל.
שולחת חיבוק

מקסים לקרוא אותך

איזה כיף שבאים מישראל ורואים באיזה יופי אנחנו חיים, איזה כייף זה בעברית, איזה כייף, ואז.... הם הולכים, ונשאר חור, והגעגועים, והקשה עוד יותר קשה. למזלנו, אנחנו חיות מסתגלות וחייבים להמשיך הלאה. זה אחד הדברים הכי קשים בהגירה

מאחלת המון בהצלחה לבנות בבית הספר, והמון בהצלחה לך שנשארת עם החששות בבית ומנסה להכיל את כל הקושי של כולם. אני תקוה שהן ינחתו הכי רך שאפשר
מחכה לשמוע איך היה מחר.

כל הבנות בבית ספר?

rona73

New member
בהצלחה ביום הראשון ללמודים!

היה לכם שבוע נהדר,מזג אויר נעים,ישראלים שבאו לבקר . כן,קשה מאוד בפרדות,זה באמת החלק הכי קשה. תספרי איך עבר היום,חוויות של הבנות, מחכה לשמוע.

carlimi

New member
בהצלחה לבנות

מחכה לשמוע עדכונים מהיום הראשון!
כמה מרגש!

סיכום השבוע שלי

ביום שני נסענו לחופשה משפחתית (בישראל היינו רק אני ובוני, בלי בעלי). היינו על אי מקבוצת האיים שלנו, מקום קסום שעושה לנו טוב. היינו שם כבר כמה פעמים כמו שותיקי הפורום יודעים. היה נפלא, רגוע וכייפי ואיפס אותי אחרי החופשה בישראל. מצ"ב כמה תמונות מהמקום.

חזרתי לסיבילזציה וגיליתי שאני לא יכולה לכתוב בתפוז המחודש, אז קראתי אתכם, אבל לא יכולתי להתיחס - סליחה. בעזרתה של פרפרי אהבה, גיליתי שאני יכולה לכתוב ולראות דברים שלא רואים דרך האינטרנט אקספלורר בו אני משתמשת, דרך גוגל כרום. אז אם גם לכם יש בעיה, תנסו את זה

ביום שבת היה אצלנו County Show. זה ארוע שנתי שאמור להיות של החואים, הפרה הכי, הסוס הכי וכד', אבל זה ממזמן הפך למשהוא הרבה יותר גדולה מזה, ויש שם יריד שלם של מתקנים לילדים והמון המון כייף.

שבוע טוב לכולם

rona73

New member
שמחה שהחופשה המשפחתית עשה לך טוב.

המקום והתמונות כרגיל עושים חשק לנפוש שם.המקום מקסים ושמחה שהיה לכם טוב. אני חשבתי שהדיכאון לא איפשר לך להיכנס לתפוז :).

יוקלילי

New member
איזו שלווה !

נראה מקום מבודד למדי, ממש אנטיתיזה לביקור בישראל, אני מניחה...

למעלה